Norwegian Wood написа:
AVEIORDANVSOPTIMVSMAXIMVS!
Какво знаеш за готския историк Йордан(ус)(среща се и Иордан)?
Какво ще се случи, ако Азис срещне Симеон Дянков?
Изброй седем начина да изглежда човек интелигентно и академично, когато ходи на среща с мацка или когато просто се разхожда из университета.
Анализирай "Цурцолега" творбата, поставяйки ударение върху културологичните методи на изследване!
Разкажи историята на Жмудата, която решила да изглежда като тапир!
Колко тапира правят един тапир?
Какви звуци издава тапирът?
А какви не издава?
Какво мислиш за.... FightForFreedom?
Не знам за готския скитник, ти ми кажи.
За Азис и Саймън- еми тва си е гейско вече.
Седем начина да изглеждаш академично:
1. Не притискай зъбите си горни към долни, остави разстояние между тях, но не си отваряй устата.
2. Леко повдигни вежди и си ги дръж така повдигнати през цялото време.
3. Говори изискано.
4. Върши нещата бавно и много прецизно.
5. Заглеждай се отнесено настрани, почесвайки "неволно" брада.
6. Ръцете симетрични фигури да произвеждат.
7. Не се прегърбвай.
Творбата цурцолега. Създадена, за да демонстрира падението на мисленето на студента, принизяването на интересите и вълненията му, творбата деградира представите за младите у нас, тоест за бъдещето на България. Представена е една визия за бъдещето, което идва, акцентираща върху празното от висш смисъл, върху битовото и профанното. Всякой люде би се възмутил и посрамил, че ситуацията около него се смарангясва. Но авторът проектира своето черногледство върху хората с двусмеслен замах. От една страна подбужда към замисляне, от друга страна създава усещането за частично примирение или с други думи- некатегоричност на позицията. Авторовото отношение не внушава категоричен отговор на въпроса дали е смислено да търси смисъл. Вътрешно противоречие или търсен ефект, двустранната гледна точка едновременно на пропадащ под (високото общество) и издигащ се над (ниското общество) е характерна и бележи звученето на творбата, което увлича но лакатуши между позициите. Читателят е раздвоен между потапянето в дебрите на ежедневното и замислянето за нещо по-изконно.
Жмудата, която решила да изглежда като тапир е много голяма жмуда и прави каквото си иска. По принцип тая жмуда решила да е тапир и следователно направила тапир от жмуда, щото фактически това се случило. Значи как по-точно този феномен дошъл на яве. Не е лесно да се каже, но пък и не е трудно. Жмудата казала "кво да съм кво да съм, ай да не съм маймуна" и не станала маймуна, мислила мислила и решила да не стане кит, мислила мислила и решила да не стане дърво, абе видяла като цяло че много време би отнело да реши какво да стане и решила да хвърли един камък на където си иска и след това да направи каквото си иска и станала тапир щото така си поискала, не че решила какво да иска, ама ти няма да й казваш какво да иска и какво да не иска, щото ще решава каквото иска, а ако не иска няма да иска да решава решение за искане.
Тапирът издава 2 вида звучи- едните са на тапир, а другите са какъвто си иска, ама това когато жмудата е тапир- тогава може и като хеликоптер да е.
Тапирът не издава звуците които издава нетапирът. Нетапирът е живо същество, което се отличава от тапира по това, че не е тапир.
FightForFreedom е много сбъркан като цяло, не може да се определи много за него, ама изглежда неуравновесен. Страх ме е от него.