Zahariev написа:
Я ми кажи колко време трябва да се отдели на една добра тема и сам се кажи "Шах мат".
Точно 3 часа и 40 мин повече, научи правилата на шаха
Zahariev написа:
И .... да 20 минути на човек в една обмислена кампания са достатъчни да се зачеркне дадена тема.Забелязал ли си колко време имат политиците в медийните си изяви ? Кратко, точно, ясно - мнението на човека (без значение, че политиците не практикуват точно така.. ) .Един мой любим писател ми разказваше как са разговаряли преди време точно така.Ако имаш глупак пред теб - личи си, ако имаш интелигентен човек - също си личи.Личи си дали е наизустил, това което говори, личи си и дали размишлява.А още повече си личи дали има дар слово.
Не знам дали си запознат с тънкостите на политиката, но там номера е много да говориш и нищо да не казваш

Вече казах, че при 20 минути на човек ще ни трябват 4 месеца за сички студенти, така че не ми разсъждавай въобще над варианта. То предполагам, че по 40 мин на човек би било най-обективно, ама щеха да се изпитват по 20-30 човека на ден максимум.
Zahariev написа:
Ти си изкарал късмет да ти пишат по-добре оценка на изпита (може би) , защото са ти проверявали работата в началото на деня (примерно) , а останалите 199 , чийто теми са били прегледани през просото .... замислял ли си се ?
Същото важи и за писмения изпит, или там ги изпитват всички първи, в началото на деня

Даже дори и да имаш багаж горе, вече ще им е писнало от дрънкане на глупости и никой няма да те слуша.
Zahariev написа:
Проверяването на една тема далеч не би трябвало да отнема по-малко от 20тина минути.Даже е много по-тежко отколкото да разговаряш със самия човек.
Но по-обективно. При разговор можеш да разбереш дали човека има дар слово, но това не е критерий нито за знания, нито за умения!
Zahariev написа:
Мисли, момче.
Ако изобщо успееш да завършиш "право" ще ти потрябва, ако не искаш да бъдеш просто поредния юрист-консулт на фирма , както виждам повечето учещи в момента.
Без лични нападки.
Zahariev написа:
Както и да е , стига толкова офтопик, владиславовецо.

Моите дарби вече съм ги открил, за тях не се безпокой.
Само за информация, не живея във Владиславово, както и не всички софиянци живеят във Факултета, а на 20 метра от брега на морето, а в квартала ми има повче градинки и дръвчета от който и да е бетониран квартал в София или Варна
Извода, нереално предложение, глупава спор, край на дилемата.