5. Имаш ли си гадже? Разкажи ни за него? ==>
Не е форумец и както казах - не се познаваме. По почти-случайност разбрах името му и какво горе-долу учи. Ще запазя в тайна това, откъде го познавам, защото е.. лично. То бива всичко да си казвам, бива, ама чак пък толкоз! Но имам възможността да го срещам понякога, да получавам инфаркт и да придобивам цвят на домат (също както реагират 12-годишните момиченца). Имам основанието да смятам, че е забелязал това, защото ме поглежда тайнствено. Цялата ни "връзка" е изградена върху това. Мястото, на което го срещам също ми дава доста информация за вътрешния му свят. Виждам нещата така: аз ще му разказвам за устройството на различни същества, а той ще ги рисува. Ще рисува и мен... Ще се търкаляме по тревата. Такива неща.
6. Ако нямаш, кого от форона би си хванала? ==> направи списък на които мъжки форонци се сетиш, и сподели, какво би те привлякло във всеки един от тях, ако можеш направо направи и класация
- Това ми се струва малко унизително. Как да ви хвана, като не ви познавам?! Приятни сте ми, чета си ви, ама.. що за въпрос?
7. Ако трябва да избираш между
Отчаяните съпрузи {Норвегиън, Лорд, Джеймсваньо, ФФФ} с кого би излязла на романтична вечеря?==>
Бих излязла на романтична вечеря с всеки един от тях, но тъй като живея лееко извън София, няма да има как да се прибера след вечерята. Да, да.. оправдания. Чудесни са момчетата.
8. Какво е мнението ти за наркотиците и хората, които ги употребяват? ==> защо ти е такова мнението -
Защото всяка зависимост подсказва за някаква слабост, липса на равновесие, липса на интереси и мотивация. Зависимостта е болест, а болестта - слабост. Самоубийството, например, е висша степен на слабост.9. Коя ти е любимата банда, от по-новите? (основани след 1999г) ==> а от известните?
- Аз от неизвестните се затрудних, какво остава за известни?
Повечето известни неща са ми неизвестни. 11. А какво мислиш за Прудънс? ==> защо не мислиш за Прудънс, какво ти е мнението за нея?
- Аз наистина не мисля за нея. Няма "защото". Просто факт. И тя не мисли за мен.12. Оцени в проценти силата на модераторската власт - като 0% е пълна анархия, а 100% е комунизъм
==> защо точно толкова процента си дала и как си изчисли
- Получавам информацията от външни източници и разговарям с растенията. Те все още не ми отговарят.. предстои.13. И сега, най-важния въпрос в темата - Какво е мнението ти за мен/Кристо/Аз?
==> а можеш ли да отговориш сериозно?
- Не мога, защото наистина... не мога. Кристо си е Кристо. Той е навсякъде и оползотворява всяка тема.
ето това са насочващите въпроси, и детайлизацията.... Честито
Благодаря!