Мила написа:
Честно казано, според мен не просто е възможно, а сто процента е имало намесени интереси. Но не съм сигурна, че е дошло от ЦРУ, камо ли от Кастро.
Най-вероятния реален извършител е по-скоро мафията (все пак и двамата браятя Кенеди са си имали вземане надване с този тип бизнесмени)
Ако това е дело на мафията едва ли всички доказателства щяха да се покриват по такъв начин. За убийството на Джон Кенеди има едно

дело, по което обвиняемият е признат за невинен, а по-късно се разбира, че е работил за ЦРУ, но...естествено, по това време той вече не е бил между живите. Междувпрочем това видео е любителско и дълго време се е криело от властите, защото на него ясно се вижда (другият запис показва Кенеди в гръб) откъде идва смъртоносният куршум...просто няма как Осуалд да е стрелял от неговата позиция (зад колата на президента). Ако приемем, че и този изстрел е дошъл от Осуалд, то тогава главата на Кенеди щеше ясно да се килне напред.
Освен това...забелязвате ли поведението на шофьора в момента на изстрела и момент след него...действа така...сякаш знае точно кога някой ще улучи президента...
Това е и основната теория на хората, смятащи, че Сикрет Сървиз нарочно е убило Кенеди... http://www.plevenonline.com/images/stor ... zaplow.gif.Що се отнася до ЦРУ, според мен те са участвали в конспирацията, но съвсем не са били самотници. Необходимо е било ио покриване на факти на територията на САЩ - запазена марка на ФБР, а всички знаем, че Хувър не е бил голям фен на Кенеди. Имало е и участие на външни лица от частния сектор...абе мазано.

Освен това съдейки от факта, че ЦРУ са се опитали да убият Кастро повече от 150 пъти и не са успяли...

Да не говорим, че 3 години не могат да намерят Бен Ладен при явна заповед за убийството му. (98-01).
Винаги съм обичал конспирациите.

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...