оФФФ, толкова неща четох за тоя магически куршум, че вече не зная какво да мисля. От една страна...да...възможно е да е бил един куршум, но в същото време има адски много...подробности и случайности, които не могат да бъдат избегнати и най-вече състоянието, ГАДАЕНЕТО точно в кой миг са били уцелени Кенеди и Конали (отказвам да повярвам, че някакво полюшване на ревера на Конали е РЕАЛНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че изстрелът е дошъл тогава). Със същата сила аз мога да твърдя, че колата е влязала в дупка или, че е духнал вятър.

Интересното е, че поддръжниците на магическия куршум смятат това подскачане на ревера за докателство, а никъде, абсолютно никъде не съм чувал някой от тях да обяснява поведението на Конали стотни преди да дойде фаталният изстрел в главата на Кенеди. Поне според ПОКАЗАНИЯТА на губернатора и жена му изстрелите, които са улучили президента и него са били различни. Смея да твърдя, че тази мистерия никога няма да се изясни напълно, още повече, че тоя знак....във филма идва на най-интересното място.

Като цяло обаче съм склонен да се доверя на губернатора. Теорията, че той е улучен и съвсем спокойно се обръща да погледне назад и надясно, като си държи шапката пред гърдите, а след това изведнъж усеща болката от изстрелите и се свива ми звучи...нелепа. Иначе е много лесно да се обясни, защо той се обръща почти паралелно с първата рана на Кенеди...ами човекът си го казва ясно "чух изстрел от пушка и се обърнах". И все пак....кой знае.

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...