La_Contessa написа:
Благодаря ти за отговора!
Идеята ми за кандидатстване на ново се появи тъй като не съм сигурна дали ще успея да поддържам успеха си и през 2 семестър...
Т.е. при прехвърлянето се гледа кампанията, с която съм влязла, а не тази, на която мисля да се явява като "кандидат-студентка"

Миналите КСК са си за минали години, те не се гледат. Гледа се единствено настоящата. Ако се прехвърляш, се гледа успеха ти от семестриалните изпити.
Sakana написа:
Не разбрах. Притежавам студентски права, какво следва?
Въпросът ми се отнасяше по-скоро до дипломата. Когато влязох в моята слециалност, дипломата ми остана при жените, които се занимават с администрацията. Ще продължа и втори семестър в специалноста, в която съм в момента, като през лятото ще кандидатствам отново за друга специалност, без да съм се отписал преди това (до колкото знам, ако искаш да прекратиш обучението си трябва да се отпишеш), за да имам възможност да продължа ако не изкарам изпитите. Това не е проблем, поне се надявам да мога да кандидатствам без да съм се отписал от предишната специалност. Проблемът е ако ме приемат. При положение че дипломата ми е в тях, а се предполага че отново трябва да я депозирам в съответния факултет, какво точно трябва да направя? Как да се отпиша, как да си взема дипломата обратно, и въобще това ли е начинът?
Като те приемат, просто си взимаш дипломата от канцеларията на единия факултет и я носиш в канцеларията на другия факултет. Не е нещо сложно, никой няма да се опитва да ти я дърпа, да не иска да ти я даде и т.н. Като дойде моментът, ще видиш конкретната процедура с конкретните документи, с които човек се записва в нова специалност, защото поне при мен мина година и половина и вече не помня нищо от това