Дата и час: 18 Яну 2026, 14:19

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 232 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Грим?
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 18:50 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Пишете си тук спама от другата тема. Темата за красиви жени е тема за снимки, не толкова за дискусии. И ви моля да спазвате добрия тон, както и да спестите на всички ни гнусните гледки. Благодаряж :P

И личното мнение: Аз не намирам грима за необходимост. Всеки да си носи колкото си иска. В момента, в който стане смешен, то си е за негова сметка.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Грим?
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:01 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Много ясно, че съм "за" грима.

В най-умерени количества разбира се, не да има два пръста фондация, две петна руж и очна линия която закрива очите :D

Прекрасният вариант за мен е малко молив + руж + някакъв лек розовеещ гланц.

Това е ;)

п.с. /за мен = количеството, което предпочитам у една жена, да не се разбере погрешно :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:03 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Пък аз не нося грим :? . Сериозно, трябва ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:11 
Тръгнал кос...
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
И аз не нося. Никакъв. Според мен е древен метод за мъчение - рисуване върху лице. Рисува се всяка сутрин, нарисуваната цял ден се грижи за поддръжката на картината, а вечер я изтрива, за да бъде нарисувана отново на следващия ден. :shock: :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:13 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Не, не трябва.
И аз честно казано предпочитам да не нося. И без това само ми губи времето :lol:
Но когато излезеш от входната врата и осъзнаеш, че всяко живо същество от женски пол на улицата, в метрото и в университета носи грим, малко или много (в повечето случаи много), някак сиииииииии ти става тъпооооооооо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:15 
Alter Schwede
Аватар

Kose Bose написа:
И аз не нося. Никакъв. Според мен е древен метод за мъчение - рисуване върху лице. Рисува се всяка сутрин, нарисуваната цял ден се грижи за поддръжката на картината, а вечер я изтрива, за да бъде нарисувана отново на следващия ден. :shock: :scratch:

Ами в крайна сметка съвършеният грим е този, който не се забелязва. Но дори и такъв не мога да нося. Има хора, които просто по цял ден се чудят какво да правят и се научават да го правят. Аз съм тъп литературовед и нямам необходимото време да се занимавам и с това. Ако излизам някъде... ок... Случва ми се. Ама чак пък всеки ден, това наистина е мъчение. :?

И като съм слушала как стават хората в 5 часа да почнат да се гримират, направо ми... :pukeright: .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:18 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Хммммм...
За, особено ако имаш умението да се гримираш така, че да не си личи, че си се гримирал :lol: Така де -- той е създаден с цел да прикрива несъвършенствата и да подчертава красотата, така че няма лошо.
И са извънредно малко жените с хубава кожа, сочни устни, красиви очи (и особено комбинацията от трите!), които изглеждат превъзходно без грим. Останалите... знам, че звучи ужасно, но за мен е форма на запуснатост. :? Гримът толкова променя! (Естествено, не е нужно да казвам, че трябва да се борави внимателно с него).
Крайностите за мен са недопустими -- както и мацането като за дискотека в ежедневието (черни опушени очи, мазни устни, бронзови перли по бузите и три слоя основи, пудри, коректори и фон-дьо-тени), така и не-хубавата, не-озарена кожа с огромни пори и притежателката й, която си мисли, че е много хубава и различна, понеже е натурална.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:19 
Форумозавър Рекс
Аватар

Мила написа:
Пишете си тук спама от другата тема. Темата за красиви жени е тема за снимки...

Ама, защо само за жените да е темата? Да не забравяме, че мъжете също се гримират:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:20 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
point taken :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:23 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 485 пъти.
хухуху убавец :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:25 
Кин Арад
Аватар

Благодарил (а): 334 пъти.
Ииииии нека не забравяме, че ежедневната употреба на не съвсем качествен грим (пък бил той и скъп), прецаква кожата и тя става суха, твърда и се появяват бръчки доста по-рано. Може да не личи сега, но след 5-10 години този ефект ще е налице :colors:

Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:27 
Тръгнал кос...
Аватар

MERCES_LETIFER написа:
Крайностите за мен са недопустими -- както и мацането като за дискотека в ежедневието (черни опушени очи, мазни устни, бронзови перли по бузите и три слоя основи, пудри, коректори и фон-дьо-тени), така и не-хубавата, не-озарена кожа с огромни пори и притежателката й, която си мисли, че е много хубава и различна, понеже е натурална.

Не-озарена безцветна ли значи? Сива? Обикновено такава кожа имат момичета, които в ежедневието си носят много грим и по някаква случайност в този ден са се появили без. Дам.. гледката е шокираща. :pale: Но сигурно си права. :?:s

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:29 
Alter Schwede
Аватар

MERCES пори има всяка жена. Да не кажа, че и повечето мъже. Тия пори с нищо не можеш да ги скриеш, каквото и да правиш.Sad but true.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:36 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Хмм, например пушачките имат ужасно лоша кожа. В смисъл на безцветна и сивееща -- да.
Ол, за порите съм съгласна: няма сила/продукт/процедура, която да ги минимизира :) , но е факт, че едно лице с лек слой фон-дьо тен, подчертавам, лек, изглежда много по-гладко и равномерно, а тенът придобива еднакъв и хубав цвят. Това е. Не е голяма философия, а и съвременния грим не е чак толкова вреден -- даже е доказано, че ФДТ предпазва в този тъй мръсен софийски въздух. :)
*Важно уточнение: има култура както на слагане, така и на махане на грима -- спането с грим е едно от най-вредните възможни неща.
** Още едно важно уточнение: има и хубави тониращи кремове, с които може да се замени така омразния ФДТ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2010, 19:42 
Alter Schwede
Аватар

Аз съм +1 за кремовете, обаче препоръчай някой, който да е ефикасен, да не е Sisheido или Biotherm за 100+лв, и все пак да е хубав. Като вляза в Ягодката и направо се изприщвам при положение, че там вече са намалявани. :pale:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 232 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща