Хъх... не е смешно, ама си много прав. Да помислим логично.
В преследването нямат шанс за друг медал, освен евентуално пак Нойнер. Кузмина е по-стабилна в стрелбата, а там са 4 стрелби. Нойнер ще има сериозни проблеми поне в единия прав. А Кузмина никак не е бавна - ако пак улучат ваксата, има да я гонят...
В индивидуалното Хенкел и Глагов имат шансове, но Андреа трябва да внимава със стрелбата, а Мартина трябва да е нехарактерно бърза (особено ако стандартът се запази). Златото не е невъзможно (особено за Хенкел), но ще им трябва и немалка доза късмет.
Масовият старт си е непредвидим, така или иначе. Там също не е изключена подобна "изненада" като тази днес (кавичките са, защото титлата на Кузмина съвсем изобщо не е изненада - аз самата я бях писала в петицата в един сайт, където правим прогнози за стартовете от СК по биатлон).
...
Но ако германките не спечелят щафетата, Мюсиганг ще има да се надява да го пуснат по улея... убедена съм, че ще му измислят по-брутално наказание. Мисля обаче, че няма да е необходимо - особено ако руснаците не успеят да налучкат ваксата, както явно се случи днес.
За немските мъже просто няма какво да говорим - при провал на норвежците и луд късмет на Пайфер и Грайс, може да закачат някакъв медал в някоя от дисциплините. Плюс, надявам се, медал в щафетата, макар че руснаци, норвежци, австрийци и французи няма да се дадат без бой. Така че медалът там има по-скоро пожелателен характер - но така е то, без Рико Грос и Свен Фишер... дълго ще има да им търсят заместници германците. И няма да намерят.

Така че и Франк Улрих може да прави компания на Мюси - но по принцип очакванията при жените бяха значително по-големи, така че треньорът на мъжете може да е относително спокоен за здравето и благосъстоянието си.