|
Проблема не е единствено в системното заяждане. Ако беше в това, Кристо също нямаше да го има. Но той е тук. Защо? Не ми приятел, поне не повече от Ол. Чисто и просто той пише и полезни, и интересни и за другите неща, не само се заяжда. Колкото и зле да ви прозвучи, форумното му КПД е доста по-голямо. А тя е във форума главно за да се заяжда. Доста пъти и намекнах/натвърднах, че не в това е смисъла на писането във форума. Не виждам никаква промяна. Няма никакво значение кой ми е приятел или кой ми е приятен. Отдавна съм надраснал тези неща. Аз против нея не съм имал никога нищо. Само против държанието и. И да, аз съм администраторът. Ако някой няма достатъчно респект и уважение към мен и/или модераторите, мое е правото да реша дали има място тук. Щом смятам че влия е зле на останалите във форума, значи няма място и толкова. Аз не съм решил, че това е така заради самия себе си просто ей-така. Имам си собственото мнение, но се вслушвам и в мнението на останалите. И моето неприятно впечетление се потвърждава от доста от останалите. Лично моето отношение щеше да е доста по-различно, ако и самата Ол имаше доблестта да приеме наказаниията си, а и критиките изобщо, без да държи сметка. Щом е банната, да си седи банната и да обмисли сама каква би могла да е причината, за да промени нщата, не да продължава с наглото държание, което доста и е присъщо. Форумът няма да се свърши без когото и да е, но смятам, че без някои, ще е доста по-добро място за останалите. На когото егото му е в излишество, просто мястото не му е тук. Има и други форуми. Сигурно има и хейтърски, анархични, нацистки, или каквито и други форуми, където всеки да може да изразява тъмните си чувства на воля.
|