|
Това, че несправедливостта в тоя форум възтържествува за пореден път, не го приписвайте на моето "ужасно поведение". Искам класация топ 10 къде съм се изразила извън нормата, къде съм обидала и раздавала квалификации. Просто няма да немерите такива мнения. Казах, след като някой се чувства обиден от някакъв коментар, то това не е по моя вина, все пак аз не ви познавам, за да ви коментирам.
Възмущава ме не друго, а фактът, че се опитвате да изкарате мене виновна. Тоя път не съм. Поведението си съм го преосмислила, явно, че други в този форум все още не са минали възрастта 18+, в която могат да приемат мнения, различни от тяхното.
Димо, ако "причината" ти наистина беше фактът, че с нищо не допринасям за тоя форум, то явно четеш каквото ти харесва, каквото ти се струва удобно за "системно презаяждане". Аз пред себе си съм с чиста съвест, че на никой не съм казала лоша дума. Това, че ти е удобно да си миеш ръцете с първоначалното ми "вилнеене" в тоя форум, вече става лаконично или бих си позволила - клиширано. Кажи си - не ме харесваш, заради това не искаш да влизам в скъпоценния ти форум. Отново за себе си мога да кажа, че съм помогнала на доста хора по какъвто начин съм могла в тоя форум, ама това пак не се забелязва. Не се забелязва и заяждането от страна на модераторския екип към различни потребители. Като честото "застреляй се" от страна на Мила. Обаче това си го спестявате, затваряте си очите. Все едно, живейте си в измисления свят, доказахте още веднъж (тоест, за втори път), че с вас не може да се разговаря. Най-малкото, Димо, нямаше да ме баннеш, когато чисто и просто ти писах ЛС. Това е и от мене. Колкото до Проксито, не виждам какво ти пречи, ако не искаше да пиша, щеше да ми обясниш като човек, аз за разлика от други, разбирам от дума.
И така, Димо. Публично те моля да махнеш бана по IP на нормалния ми ник, понеже банна IP-то на друг потребител, от чийто дом пишех. За мен не се притеснявай, няма да ти досаждам във форума ти.
|