Дата и час: 08 Апр 2026, 18:30

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 100  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Въпроси относно кандидатстването
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 21:28 
Флъдзила
Аватар

Благодарил (а): 210 пъти.
Няма смисъл, това така или иначе е правилното решение- нали в крайна сметка целта на матурите е да са общи за всички, за да се уеднакви критерият " оценка от диплома". В крайна сметка всички знаем колко драстична е разликата в оценяването от едно училище до друго.. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 21:33 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Лично на мен не ми харесва, щото от дипломата ми по английски ще се получи 5.75, а пък на матурата...не се знае...а ще кандидатствам с английски...не искам да ми пада бала..не е хубаво така :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 21:40 
Флъдзила
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Това е по-доброто решение от миналата година.Аз в моята диплома от училище имам 5.00 по БЕЛ, ако не беше матурата аз губех 1 едица от бала.Както каза _sonrisa_, оценяването в различните училища си е доста различно.Така тия дето са си изкарвали оценките само с показ на тетрадка и защото "си ми симпатичен" ще видят малко зор на матурата, или най-малкото, няма да имат 6-ци при балоообразуването ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 21:44 
В началото бе словото

То е ясно...сега на приказки немога да докажа, че с кръв и пот съм си вадил оценките по английски (ама буквално с кръв и мн нерви :lol: ) ... просто ме е яд и има мн такива други дето ги е яд....и все пак има и индивиди с мн ниски оценки в дипломата, пък ако на матурата препишат и извадят по-висока оценка, тъпичко нали. Просто винаги има прецакани :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 21:56 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
Така си е то, но относно преписването на матурата (което няма как да бъде спряно особено в малките градчета) единствено противодействие е силният кандидатстудентски изпит. Аз съм на този принцип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 22:02 
В началото бе словото

Аз съм на принципа "будни студенти - честни и еднакви изпити за всички - и всички долни животни долу в прахта!" ... това е! :lol: :lol: :lol: .... просто ми писна от нерви и простотии...бели коси ще ми поникнат до юли месец.
ПП - Искам да яхна една Катюша и в двете ръце по един шмайзер и да раздавам правосъдие :twisted: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 22:45 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
VelinaShine написа:
Така си е то, но относно преписването на матурата (което няма как да бъде спряно особено в малките градчета) единствено противодействие е силният кандидатстудентски изпит. Аз съм на този принцип.

Стига с тея "малки градчета" - навсякъде се преписва. Може във Френската гимназия или в НГДЕК квесторите да са си на мястото, ама в съседното изпаднало техникумче работата е като на селоу...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 23:00 
Флъдзила
Аватар

Аз на матурата по английски бях във Френската.....квесторите бяха от Химията :lol: :lol: Правих матурата на половината стая хахах :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 23:13 
Аватар

Това имам предвид :wink: Даже в това отношение "малките населени места" са ощетени, щот там няма и един дет да чатка нещата, та поне от него да препишат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2010, 23:20 
Флъдзила
Аватар

Е да, но пък направо учителите им помагат.Всъщност, то някъде се беше оказало, че хванали не само учителите да подсказват, ами те вадели и учебниците за справки, демек и те не знаели верните отговори :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2010, 13:51 
Pirate King
Аватар

Благодарил (а): 6 пъти.
happyswift написа:
Аз на матурата по английски бях във Френската.....квесторите бяха от Химията :lol: :lol: Правих матурата на половината стая хахах :lol:

Е това много ме дразни. С много усилия положени от мен, накрая да ме измести друг с някакви си стотни, който е просто преписал...не че се правя на умен де :mrgreen: :mrgreen: :monkey:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2010, 16:09 
В началото бе словото

Та явно това, което съм казал в един от първите си постове не е било мн вярно. Това с матурите отдавна е трябвало да се въведе май, така било наредено от МОН (МОМН :lol: ) , но просто не е било обявено и затова се получи явлението - като гръм от ясно небе :lol: :lol: ...с две думи...стягайте се за матурите братя и сестри

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2010, 17:01 
Аватар

То си е така ОТДАВНА. Още от 2008 г. Явно никой не е кандидатствал скоро в Пловдивски университет. Просто в СУ преминаха по-плавно към това като първо дадоха предимсвто на по-високата оценка. И това нещо не може да се реши от МОН, защото ВУЗ-овете са автономни и сами решават тези неща.
ot_burgas написа:
но просто не е било обявено и затова се получи явлението - като гръм от ясно небе

Или по-скоро никой не се е поитересувал. Никой не я е скрил, нито премълчал тая информация. Както казах, в редица университети си е така много отдавна. И как според теб е трябвало да го "обявят"? Може би да го обнародват в Държавен вестник? Между другото решенията на МОН са си там, само дето няма кой да прочете, та сега му идва като гръм от ясно небе. Там си пише, че всеки университет сам решава тоя въпрос и на сайта на всеки университет можете да разберете къде как са решили нещата.

Аз също не очаквах да направят такава промяна тая година, ама тва не е причина да плюете МОН или СУ или някой друг, че не е обявил информация или не знам си какво...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Мар 2010, 19:59 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
Идеята ми беше, че едва ли не им казват "Айде препишете да не ви избутат от другаде."
Специално в моето училище не се поощрява преписването, за да се държи известна (?) форма на елитарност... за другаде не знам :)
Всичко опира до квесторите в крайна сметка :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Трябва ми съвет от някой много вещ по история отностно .....
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2010, 10:44 
В началото бе словото

Здравейте!Преди време попаднах на този сайт http://valtcheva.com/index.php?option=c ... e&Itemid=1
където има разработе ни теми за прием в ПУ .Може ли да ми кажете да ли са добри и дали можеда ми усигорят приема ако ги науча добре :cheers:

Последна промяна Marin Petrov на 07 Мар 2010, 14:35, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 100  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпроси относно втората специалност от неотложно естество

в Студенти - АРХИВ

Sempronia

4

1233

18 Сеп 2006, 17:14

Търговецът на кристал Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

[ Отиди на страница: 1 ... 98, 99, 100 ]

в КСК 2011-2012

svetlio.varna

1498

42011

26 Юли 2011, 20:46

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

[ Отиди на страница: 1 ... 54, 55, 56 ]

в Кандидатстудентска кампания 2013-2014

thegirl

831

39689

14 Сеп 2013, 19:18

kriss_j Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

[ Отиди на страница: 1 ... 99, 100, 101 ]

в КСК 2012-2013

Lithium

1506

39012

23 Юли 2012, 20:05

svetlio.varna Преглежда последните мнения