Дата и час: 19 Яну 2026, 18:02

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Мнение за преподаватели
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2010, 15:14 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, искам да ми помогнете, необходима ми е информация за една преподавателка казва се Красимира Лазарова от Образователни технологии София. Чух от позната, че е добра, но това не ми е достатъчно. Моля Ви, ако някой има впечатления от Красимира Лазарова да ми пише, да сподели личните си впечатления, дали работи добре с ученици. :flower:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Мнение за преподаватели
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2010, 21:57 
Shall we shag now, or shag later?
Аватар

Благодарил (а): 18 пъти.
Не мислиш ли, че е малко късно да започваш уроци?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2010, 22:21 
Флъдзила
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
По всяка вероятност е 11 клас

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2010, 23:04 
:) !
Аватар

Благодарил (а): 148 пъти.
Мен пък ме приеха без никакви частни уроци. Вярно не от първия опит, а от втория, но ме приеха и сега съм отличничка и стипендиантка. Една колежкаразправяше как април месец учителка й отказала да я обучава, защото било късно вече, тя се ядосала, седнала с книгите и учебниците и... да, познахте, и нея я приеха. :)
Така че, Дарина, и 12-ти клас да си, не е късно да почнеш уроци, щом искаш. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 09:18 
В началото бе словото
Аватар

Благодаря ви! Страхотни сте! Дано все пак науча още нещо за въпросната учителка Краси, защото наистина няма много време и искам да съм сигурна, че ще направя правилен избор. :flower:
:) Кажете ми, става ли Краси или да търся друга! :)
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Все пак не ми трява дърта, изкукала бабка, а млада готина, съвременна и опитна учителка! :roll: :salute:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 09:57 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
В случай, че преподава по история - да, много е добра. Тя май че е и нещо като мениджър на фирмата. Аз бях при нея навремето. За друга Краси не се сещам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 10:02 
Драскач
Аватар

^
И аз само за една се сещам. Вече си написах мнението на лично на авторката.

Иначе е напълно възможно да се подготви човек за толкова време. Ако не успее да се справи до предвариелния, то на редовния е съвсем реално

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 10:09 
В началото бе словото

Здравейте да ви кажа ако става въпрос за същата женичка Красимира от офиса им на Руски паметник, че не бива. Аз и мой приятел не бяхме доволни, защото меко казано е комплексирана и изнервена от живота тази жена. Незнам на какво се дължи това, но явно няма добър личен живот :| Не съм доволен от начина и на преподаване при това се изживяваше на всезнаеща и се правеше на много важна. За мен тази жена е провициална селска учителка и мястото и не е сред съвремената младеж :bom: :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 10:13 
В началото бе словото
Аватар

:shock: Какво означава това? Кое не и е наред? Тъкмо се зарадвах, че съм се спряла на точната учителка. е се радвам ако чуя и други мнения за нея! Благодаря ви, предварително!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 10:29 
В началото бе словото

Даринче, щом ти харесва ходи при нея, теб пък може да те хареса :) ние явно взаимно не се харесахме с тая Красимира, и не само аз казах ти и още едно момче пак беше със същите впечатления като мен. Чувал съм разни неща за тази жена ама не ми се ще да ги споделям тук, и не са никак позитивни все пак е форум за кандидат студенти :bom: Злобна и доста грозновата е :rr: не ме кефеше тази жена, антипатична и отблъскваща и не говори добре. Дано да не те объркам ама, ще ти напиша лично мнение с подробности около въпросната учителка, няма да повярваш какво се говори за тая. :bounce: :bounce: :bounce: По добре поразпитай за друга има колкото искаш много по в час от нея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 10:34 
В началото бе словото
Аватар

Добре, чакам!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 10:42 
Драскач
Аватар

E, явно не става за ходене на кафе, макар че и с това не съм съгласна, но е факт, че в нашата група под 5 оценка на изпитите нямаше.

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 10:53 
В началото бе словото

Маре аз не я искам и за кафе, че ще ме е срам с нея да седна. И да ти кажа май не само кафе и се искаше ... :roll: :cheers: :roll: повярвай ми

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 11:15 
Драскач
Аватар

Ти кога си ходил на уроци при нея? И не ти вярвам, защото и аз съм ходила при нея и знам доста неща за нея ОТ нея, а не от някакви историйки . Тея гимназиалните истории, слухове, клюки и така нататък не мисля, че са уместни на такова ниво. В училището, в което учих 5 години се тиражираха слухове, които се предадоха и на хората след нас, но в последвствие като опознаеш човека, за когото се "говори, че", както и животът му, действителността е доста по- различна.

Се тая...аз съм до тук, на Дарина пожелавам успех на КСК и да не се плаши от обемите :) В сесийно време за темите ще се сещаш с носталгия

Роналд Рейгън

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 11:30 
В началото бе словото

Не те карам да ми вярваш и да се съгласяваш с моето мнение и на мен ми е казвала доста неща за самата себе си така, че знам доста подробност от нея. Аз също съм и споделял доста, но тук говорим за друго. Тъй като бях издненадан от тая селска учителка и поразпитах тук там, не става въпрос за слухове или клюки. Толкова за тая смачкана Красимира и без това не прилича на нищо, като мъж го казвам. Май много реклама и направих. :lol: :lol: :lol: И както казах да си предава на село от където и е, по добре ще се впише там. Явно е любимка на селското упорито простолюдие. :alien:
Даринче не се впечатлявай, на теб може би ще ти е от полза, опитай. Но да знаеш, че ако си готина и намахана мацка и по - хубава от нея, /в което съм абсолютно убеден без да знам как изглеждаш/ няма да и се харесаш. :| Комплексирана и смотана стара мома е. :bom: Ти си решавай. Толкова от мен, не си заслужава да я коментирам повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща