1. Как доказваш, че е вярно уравнението между отношенията: Sabaton/Кати=10,378/1,356 ?
с допускане на противното
2. Не се ли замисли за учителство като хоби, след онова съобщение за 50-те лева?
ами честно казано не .. е казах си "ех няма ли да е кеф да вземаш 50 кинта на час вместо да копаш цял ден на тръстиката" но докато се стигне до там доста път има да се върви .. ако изобщо се стигне

.. нали знаеш първите 10г работиш за CV то си .. после то работи за тебе

.. а не вярвам че като хоби може да се изкарват такива суми

ако трябва да сме честни не виждам и как ще седя да се занимавам по цял ден с диванета едва ли ще имам нерви
3. Разложи на множители x^4-3x^2+2. Моля те!
x^4-3x^2+2 = (x^2)^2 - 3(x^2) + 2 = [(x^2) - 2][(x^2) - 1] = (x-2^1/2)(x+2^1/2)(x-1)(x+1)
4.Цитат:
който знае какво е аутсорс ще ме разбере
Не те разбирам. Какво е? 
ами не знаеш за това

ще ти обясня някой път но на място дето шефът не може да чете
5. Кое те кара да помагаш на хората безвъзмездно? Как се чувстваш, когато са неблагодарни и има ли това значение изобщо?хихи не ме изкарвай като Майка Тереза де

.. то не е баш безвъзмездно .. радвам се когато успея да свърша нещо полезно за някого а и дето се вика не се знае кога до кого ще опреш

.. ако не са .. ами дано повече не им се налага да търсят услуга от мен
6. Как правиш кокошката значима?

хахахах

едно време ги правех значими по много различни начини ... някои застрашаващи живота им

.. даже веднъж се случи едно пиле да не понесе толкова голяма доза любов .. имаше супа за обяд
7. Смяташ ли, че в природата и/или в човека наистина има нещо, което да клони към +∞? Какво?
Вярно ли е твърдението на доцента, че ако започна да чертая линия към безкрайността, все някъде по пътя ще падна и ще умра?
хаха е не
∞ > от всичко
така е .. ама не все някъде а в безкрайната точка
Благодаря!

пак заповядай