|
| Tick Tick Tick |
 |
Регистриран на: 03 Юни 2006, 20:17 Местоположение: Зад катуна в копривите Благодарил (а): 423 пъти. Поблагодарили: 450 пъти.
|
MidwinterSun написа: Ай, дойде ми музата за въпросите В какви количества пиеш обикновено? Прилични, само два три пъти съм се наливал тенденциозно.Какво количество е нужно, за да се напиеш? Зависи от алкохола, времетраенето, компанията и психическото ми състояние. По принцип смея да твърдя, че нося ако това питаш.Какъв си, когато се напиеш? Мазна свежарка :rr: Мн любвеобилен и комуникативен ставам.Случвало ли ти се е да имаш бели петна след пиянстване и да се налага някой друг да ти разказва какво си правил (или пък да наблюдаваш изпълненията си, заснети на видео)? Бели петна - само веднъж от бира с водка. Час и нещо ми се губеше и нямаше кой да ми разкаже Кое е най-якото в напиването? Че мозъка става на марципан плюс тривиалните неща.А най-кофтито? Че мозъка става на марципан плюс тривалното...А кое ти доставя удоволствие в пиенето на алкохол като цяло? Не съм чак такъв зарибен алкохолик... вие ме изкарахте най-голямата алкохолна звезда в тоя форум хахаха Иначе удоволствието от бирата ми е в мехурчетата по хранопровода, а от твърдия алкохол в тръпчивото усещане по небцето. Кое ти доставя удоволствие по принцип? Т.е., кои дейности/неща те правят щастлив? Когато помогна на някой, когато се почувствам полезен, когато свърша нещо сам без значение колко значимо е то, когато съм с приятели някъде където и да е, когато съм с непознати някъде където и да е, когато съм сам, когато съм в гората, когато пуша първата цигара за деня, когато си измия ръцете, когато дам топлина, когато ми дадат топлина, когато видя как някой надскача себе си, когато се разхождам, когато слушам музика, когато видя усмивката на чаровно момиче, когато видя дете да пада и да се изправя.... А кое те прави нещастен? Това, че все повече осъзнавам колко зле е положението в България, че още нямам волята да направя нещо креативно и стойностно, че все още не съм си изключил напълно автопилота, че тук човека се превръща просто в понятие в кавички, че нямам достатъчно лична независимост...във всеки случай са по-малко от горните.Как се справяш с нещастието? Обмислям положението и търся вътрешен покой с времето плюс тривалните начини.А как понасяш чуждото нещастие? Има ли разлика дали изпадналият в несгода ти е повече или по-малко близък? Нямам нерви и желание да се занимавам с нещастието на всички около мен, понасям го тежко и селективно. Да за близките ми съм по-загрижен, щото никак не са много.Как реагираш (ама честно), когато си в черен период, но около теб някой близък подскача от щастие, защото му се е случило нещо страхотно? Честно не ми се е случвало, когато имам черен период го преодолявам и тогава се виждам с близки.Кое харесваш в хората по принцип? А кое в даден човек те привлича (като личностна характеристика), за да пожелаеш да се сближиш с него? Самоотвержеността, съчувствието, приспособимостта, възможността да надскочат себе си в един или друг момент, сложността, достойнството. Какво би ме накарало да се сближа с някого - непретенциозността му, това че е земен и непредубеден.
Можеш ли да изброиш едно нещо (може и повече), което да е общо за най-близкия ти кръг от приятели? Някаква характеристика, която да е присъща на всички тях? Шарени са, отразяват различните части от личността ми, както и аз отразявам части от техните предполагам :D Смяташ ли, че си способен на прословутия самоотвержен акт на пожертване на собствения живот заради някой друг, скъп на сърцето ти? Ама честно Честно да, именно защото скъпите на сърцето ми се броят на пръсти.Кои жестове, които хората правят, ти се струват изкуствени и клиширани (ако има такива изобщо)? Всеки жест може да е изкуствен и клиширан, радвам се че с мен рядко се държат така.А кои жестове трогват теб най-много? Радваш ли се на подобно искрено внимание от страна на близките си или би искал да се сещахте по-често едни за други? Трогвам се от най-най-най малките неща най-много, да ми дадат вода, когато съм жаден например, да ми кажат добра дума, когато има нужда от нея и прочие. Не мога да го обясня точно в момента.Кои са жестовете на внимание, които обичаш да отправяш към: майка си/останалите членове от семейството си/приятелите си/приятелката си? Това няма да го обсъждам тук И млъквам, защото както съм се засилила, мога да продължавам още. Ако някой от въпросите ми е прекалено личен, се извинявам, не изисквам отговори, които не могат да ми бъдат дадени  Jamesmagno написа: Плазмодий написа: За мен важното е да развия себе си в посоката, в която искам, а човечеството като цяло неизменно ще се повлияе от това в една или друга степен. Щото все пак се водя човек[/b]  В каква посока искаш да се развиеш? Накратко- да постигна вътрешен мир, лична обезпеченост и независимост без да загубя себе си, за да мога да направя нещо значимо и за другитеники написа: Няколко и от мен с уговорката, че не съм чел всички от предните и може да повтроя някого. 1. Кафето късо, за да му усетиш вкуса или къса, за да може да си го пиеш по-дълго време? Късо2. Пак кафенцето: вкъщи на закуска или по пътя на бързо? По пътя набързо3. Пробвал ли си Сунгурларска? Аз лично я поставям на второ място след Бургас 63 от купешките. Да пробвал съм, но нямам ясни спомени от вкусовите й качества 4. А относно домашните, какво мислиш за слагането на различни билки? Някои свежи идеи? Дядо ми правеше разни такива схеми, но не стана сполучливо. Нямам опит с билките.5. Варил ли си си всъщност сам? Да, два-три пъти, то варенето не е философия, подготовката е мамата си трака.6. Най-тежките цигари, които някога си опитвал? Хм, Marble 7. Ако си запалил цигара на спирката и тъкмо ти дойде автобуса, ще си я загасиш ли и прибереш отново в кутията? Ест, криза е, а и не обичам недовършени неща.8. А като дойде някой да ти иска цигара срещу 20 стотинки, взимаш ли му ги? Ако реша да дам цигара, не искам стотинки, грозно е...9. Не е ли огромно предимство за пушачите, че като ни стане скучно в някое кафе, можем да си въртим кутията на масата по единия ръб с два пръста? Да, затова си купувам кутии с твъри ръбове винаги 10. Виждал ли си някога непушач, който да завърти така кутия? Да, станало е мания явно..11. Хваща ли те яд, когато си вземеш запалка от 50 стотинки и в последствие видиш, че е с леопардова щампа или К. Роналдо? Не съм си купувал запалка от поне половин година, постоянно имам някаква в себе си.12. А като духа вятър и не можеш да си запалиш, заставаш с лице към вятъра или с гръб към него? Паля с "Крикет" и във вятър и в дъжд пали от веднъж. Няма нужда да се въртя 13. Ретро чалга или модерна такава? Ретро, аз съм чалга динозавър 14. Защо всички партита, които не са чалга, си лепват етикета елитарни, дори и ако ги води DJ Тино Джи, който на времето правеше скечове с шкембето си на най-дивата чалга в Амор? Защото на тях ходят по-малко хора :shaking2: 15. Защо хората, неслушащи чалга, имат толкова ниско мнение за нея? Защото да се отцепиш от общата маса е нещо, което неимоверно много гъделичка самолюбието. За мен различната музика е подходяща за различни настроения и различни поводи. Нямам особено високо мнения за чалгата, но и често избухвам на чалга. Щом ми влиза в системата, защо трябва да е върхът на музикалното изкуство...16. Любим хит от стила? http://vbox7.com/play:2be2dbc017. Дискотека или домашно събиране? Домашно до откат
_________________ Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
|
|