Rada написа:
Да, в Студентски съвет има и хора, на които им пука - заявявам го с цялата си лична отговорност! Ако възразяваш - можеш да ми го кажеш в очите.
Дори и така да е, не се забелязва особено.
- излезе ли СС с адекватна позиция срещу орязването на стипендиите?
- бори ли се СС по някакъв начин за това:
= да не учим по адски остарели учебни планове?
= да имаме библиотеки, където има поне 50% от препоръчваната ни литература в поне 2 екземпляра?
= да не плащаме семестриални такси, при положение, че държавата дава солидна субсидия за всеки студент, а и че не се прави много от страна на университета, за да ни се осигури качествено образование? Във връзка с това, поне в моя курс има немалко "мъртви души" - хора, които са се преместили или са прекъснали, но все още се водят за студенти и защо ли? Ами вероятно за да може някой да прибира за себе си държавните субсидии за тези студенти.
Ето няколко неща, които биха показали, че действията на СС са в интерес на студентите. Да, наистина има обикновени студенти, на които им е приятно да ходят в Авеню и вероятно виждат терен за личностно развитие в това. Има и хора, които биха имали интерес да се харчат пари за проекто-списанието на (така и не разбрах СУ/СС/някакъв дял от университета?), което надали някой ще чете, но ще им се води като публикации. Всъщност, така и не намерих какъвто и да е отчет за свършена работа от СС, та не съм наясно какво точно правите там. Или ми е обягнал, или не е било счетено за нужно да се качва такова нещо, като второто би било поредният аргумент към тезата ми. Чувам, че се гласуват пращания на хора от ръководството на екскурзии из Австрия и къде ли не под предлог, че това са обучения или командировки.
И, ако държиш, можем да се разберем да се видим и да ти кажа на живо, че не виждам никаква полза за себе си или който и да е колега-студент (освен главните в СС) от дейността на СС и следоветелно смятам, че тази структура не се интересува от студентите. А Ако не се лъжа се познаваме. Ти би трябвало да следваш право. Ако съм прав се чудя как не си ме познала по изстребителя на профила и фанатичните надписи на руски
shayne написа:
Antikorper написа:
Пак ли ще се опитвате да се правите, че ви пука за обикновения студент?

Най-вече това!
Има шанс някой да ви се върже, ако не е подочул вече за какво иде реч.