Пфффффф... човек пък да не каже нещо.
За да не ти остана длъжна, ще отбележа, че Везните и Скорпионите от женски пол са особено чудесни хора (за вторите - с уговорката, че Скорпионът по принцип е зодия, опасна за себе си и околните) и много приятна компания. С жените-овце трудно мелим, това е факт.
Ениуей.
Айде едни доуточняващи въпросчета покрай зодията ти.
1. Мисля, че по-горе си го изясних, ама да питам по-конкретно: какво е отношението ти към парите (освен, че е добре да ги има, разбира се). за пари лии

... за много лиии

.. какво да е .. като на всеки нормален човек разбиращ че са основна движеща сила в заобикалящия ни свят .. и че без тях колкото и голямо желание да имаш да направиш каквото и да е .. вероятността да си останеш само с него /желанието/ клони към 100% .. обичам си финансовата независимост обичам да си ги изкарвам и да си ги харча с кеф .. колкото повече са толкова по добре
2. Какъв си, когато се разболееш? Мрънкаш, търсиш внимание, страдаш мълчаливо, искаш всички да се грижат за теб...?мразим да ме правят на бебе

за щастие нямам възможност да изучавам подробно това ми състояние

.. за последните има няма 5г веднъж съм се разболявал .. изпих си фервексчето

завих си се през глава и на др ден бях пушка
иначе едно време като си живеех у нас майка ми ме обгрижваше разбира се .. и не разбираше от дума .. ми зле съм като идваш през 5 мин да ме питаш как съм не ми става по добре .. ама майки какво да ги правиш
3. Сега тоя въпрос ми е малко трудно да го формулирам. Кажи някой герой - от книга, сценично произведение, филм - който олицетворява представата ти за достойнство, да речем. голямо ровене падна

знам филма но не му помня заглавието и имена на актьори не помня абе мъка

но го открих

Denzel Washington в John Q това ми дойде на първо четене
...
4. Айде бе. Вече си гърмян заек, няма да те жалим. Нареди форумци в съответните роли за филмова продукция:хъх аз дали познавам 16 души във форума пъ макар и бего

.. ще ги добавям малко по малко днес
1. Агент на ФБР - оо тоя го знам -
camel 2. Известна актриса - това ще е
зелената маслинка - всеизвестна със своята хубост
3. Пропаднал/пропадащ кънтри-певец ("Crazy Heart", I know, I know...) -
ники след като го зарязва приятелката му всичко тръгва надолу
4. Джебчия - светльо щот няма се разсърди че съм го сложил тука
5. Лесбийка, която си пада по партньорката на агента на ФБР -
Силве получаваш ролята от раз
6. Мафиотски бос - това е
захариев - шефът на тимаджийте
7. Касапин в касапски магазин -
чаплата като му гледам ава сигурно ще му хареса ролята
8. Корумпиран банкер -
dexteriti много корумпиран .. след загубите му на борсата трябва да закърпва продънения бюджет
9. Барман това трябва да е някой пийеница да кажем
Плазмодий
10. Автомобилен състезател - тоя съм аз .. може и да не е автомобилен важното е да мачка наред
11. Партьорката на агента на ФБР тука ще набутаме
Мерцес 12. Чекова измамница-
Жуди получава ролята на лошата
13. Пилот на хеликоптер -
Джеймс .. трябва да може да го подкара
14. Бивш затворник, осъден несправедливо и търсещ възмездие след 15 години зад решетките тук може да сложим ФФФ
15. Дъщерята на номер 14, влюбена в номер 16-
Косе Босе *любовта и трябва да е несподелена
16. Свещеник - това долколкото съм чувал трябва да е
Лорд
* Около половината са "крадени" от Камилчо, той много ги обича тия въпроси, ама тебе те пропусна.