Дата и час: 04 Апр 2026, 13:44

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1629 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2010, 22:53 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Изображение

"Детски игри"... много странен ми се стори и въобще не ми хареса толкова, колкото си мислех, че ще ми хареса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Мар 2010, 00:38 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Оу, да - странен е. Много е странен.
Поне видя ли защо разправях, че е префинен ужас (съвсем не говоря само за края), или аз си въобразявам?
...
Аз самата в началото не можех да си дам сметка дали съм го харесала, или не (макар че определено ме отнесе). Сега си мисля, че го харесвам - и то доста. Като шантавост, цветове, общ замисъл (по-конкретното обаче ми идваше малко като съшито с бели конци) и отделни сцени.

Абееее... хареса ми, без да имам желание/нужда да го гледам повторно. И адски ме издразни трейлъра, в който го определят като комедия. Пък той е всичко друго, само не и това.
Не съжалявам, че го гледах. Ама се надявам да не съм го препоръчала твърде горещо (под влияние на емоциите). Права си, думата е точно странен.

Редакция: намерих си онова, което съм писала по-рано тук. Бая сериозно съм се била впрегнала тогава. Ама и сега, когато се сетя за него, си ме боцка лекичко - замисълът определено не беше лош (само да отбележа, че сцената, в която тя беше със завързани очи на релсите, а той гледаше как влакът идва зад нея, ми е мноооого любима).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Мар 2010, 21:07 
натюрморт
Аватар

Благодарил (а): 6 пъти.
"Låt den rätte komma in"

Изображение

:oops:

Ако някой знае дали има Lindqvist в Нордика или пък има нещичко от него, нека се обади. /към скандинависти/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Мар 2010, 23:42 
Да живей словото
Аватар

Благодарил (а): 12 пъти.
И аз го гледах вчера :cheers: Много ме зарадва филма. За мое щастие беше мноого далеч от Здрач-простотиите :bounce: Историята за двете деца беше толкова хубава и дори истинска, въпреки фантастичното в нея. Отдавна чаках да гледам такъв филм. :king:

if not to know we never die!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2010, 00:15 
Batcaver
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Nattevandrer написа:
"Låt den rätte komma in"Ако някой знае дали има Lindqvist в Нордика или пък има нещичко от него, нека се обади. /към скандинависти/

Има няколко (три, ако не се лъжа) екземпляра от Låt den rätte komma in и един от Hanteringen av odöda, който в момента е в един колега (те бяха два, ама единият май изчезна*). (:

* Екземплярът от книгата, не колегата. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2010, 10:08 
Abraxis Kraxx
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Гледах шведската трилогия Милениум и съм доста доволен.

into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2010, 16:06 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Sivi kamion crvene boje ;]]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2010, 19:04 
Тръгнал кос...
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Дзифт. Остана си с претенциите и хвалбите. Бездарен... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2010, 19:56 
Staring at the world through my rearview
Аватар

Благодарил (а): 122 пъти.
абсолютно)

иначе аз гледах по случай гръцкия национален празник "Пчеларят"
а бе не мога да го определя
но беше странен със сигурност

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Мар 2010, 23:52 
Бубу >.<
Аватар

Благодарил (а): 42 пъти.
"The Blind Side" - Проследява живота на Майкъл Оър, който става звезда на американския футбол. Супер позитивно филмче, въпреки че на моменти изглеждаше твърде хубаво, за да се е случило наистина. И въпреки това не дразни. Много ми хареса :)

единствено така ще го решиш!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2010, 00:08 
Драскач

Благодарил (а): 81 пъти.
Прекършени прегръдки на Алмодовар - разочаровах се

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2010, 01:14 
My kinda heaven
Аватар

През нощта гледах City Island с Анди Гарсия - евала му на тоя човек за куража да се снима в подобни "малки" филми, които нямат никакви претенции, не гърмят с някакви кой знае колко популярни имена (той и Джулиана Маргулис са най-популятните в актьорския състав), а са много увлекателни и смислени.
Не е за всеки вкус, но ако се приеме по-скоро условно, а не съвсем буквално, не мисля, че би разочаровал някого.

Историята накратко: Анди Гарсия играе пазач в затвор, който един ден открива, че в същия този затвор лежи сина му, когото той не е срещал никога и чиято майка е изоставил преди раждането му. Има шанс да го измъкне оттам, ако лично гарантира за него - и го прави. Води го у дома си, без да му казва кой е всъщност.
В дома му е същинска лудница - със съпругата си отдавна са изгубили нормалната комуникация; тя си мисли, че той й изневерява, защото той разправя, че ходи да играе покер (а всъщност ходи на курсове по актьорско майсторство, но крие от нея); двамата крият един от друг, че пушат, синът им има бесен фетиш към дебели жени, а дъщеря им, за която мислят, че учи в колеж, всъщност работи като стриптизьорка. Изобщо, тайни да искаш. И се оказва, че единственият, който ги научава всичките, е въпросният затворник (само дето не знае, че всъщност се намира в дома на баща си).
Нещата се заплитат максимално, когато героят на Анди Гарсия получава задача да сподели най-страшната си тайна с партньорката си от курсовете по актьорско, а тя го окуражава да се яви на прослушване за филм на Скорсезе.

Филмът е наистина забавен, определено ми хареса - но пак, не трябва да се приема съвсем буквално, защото иначе финалът освен, че ще бие на древногръцка трагедия, ще изглежда и като съшит с бели конци. Светло филмче е, определено - предлага чудесни вариации на тема "тайни".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Мар 2010, 00:45 
My kinda heaven
Аватар

High Fidelity

Малко странен, малко прехвален, малко не-мой-тип (напомни ми на нещо средно между "500 Days of Summer" и онзи, в който бащата разказваше на дъщеря си за 3 (или 4, не помня) жени в живота си и тя трябваше да познае коя е майка й (не беше лош, ама смятайте колко ме е впечатлил, та да се чудя 10 минути как се казваше - за "Definately, Maybe" става дума).

От един момент нататък стана много хубав, но като цяло си беше муден, объркан, някак нелогичен и не особено приятен. И все пак - последните десетина минути не бяха никак лоши. Абе, един от филмите, които явно са правени по линията на най-малкото съпротивление: търсили са нещо, намерили са го, файн. Но не казва нищо ново, а мацката в главната роля бе груба и изобщо... неадекватна ми изглеждаше.

Иначе Джон Кюзак е пич, харесва ми (още от Serendipity, което пък е едно ужасно симпатично филмче, което обаче създава отвратително несправедливи и неизпълними очаквания - Камилчо, ако не си го гледал: спешно!!!), а и ролята му отива. И прилича ужасно много на един от най-близките ми приятели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Мар 2010, 01:00 
SentineL
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
Търговецът на кристал написа:
High Fidelity

Малко странен, малко прехвален, малко не-мой-тип (напомни ми на нещо средно между "500 Days of Summer" и онзи, в който бащата разказваше на дъщеря си за 3 (или 4, не помня) жени в живота си и тя трябваше да познае коя е майка й (не беше лош, ама смятайте колко ме е впечатлил, та да се чудя 10 минути как се казваше - за "Definately, Maybe" става дума).

От един момент нататък стана много хубав, но като цяло си беше муден, объркан, някак нелогичен и не особено приятен. И все пак - последните десетина минути не бяха никак лоши. Абе, един от филмите, които явно са правени по линията на най-малкото съпротивление: търсили са нещо, намерили са го, файн. Но не казва нищо ново, а мацката в главната роля бе груба и изобщо... неадекватна ми изглеждаше.

Иначе Джон Кюзак е пич, харесва ми (още от Serendipity, което пък е едно ужасно симпатично филмче, което обаче създава отвратително несправедливи и неизпълними очаквания - Камилчо, ако не си го гледал: спешно!!!), а и ролята му отива. И прилича ужасно много на един от най-близките ми приятели.

Е всички филми с Бекинсейл бях гледал без Ема и още един, носещ заглавието Cold comfort farm, които се каня да гледам в най-скоро бъдеще, НО...този филм го бях проспал. :shock: Ей това е странно.
Мерси много.

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Мар 2010, 08:16 
My kinda heaven
Аватар

Много е хубав, а тя е просто божествено красива в него. Сериозно - без капка женска "завист" го казвам. Просто уникално чаровна.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1629 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Следващият филм, който ще гледам

[ Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13 ]

в Театър, кино и телевизия

radja

186

23439

10 Юни 2008, 21:40

Бавария Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кой е най-тъпият филм който сте гледали?

[ Отиди на страница: 1 ... 24, 25, 26 ]

Richard B. Riddick

376

46821

29 Сеп 2013, 10:36

ninchetooo Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кой е последният диск, който си купихте?

[ Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8 ]

в Музика и Концерти

Циндил-Пиндил

114

13460

18 Авг 2008, 14:48

pi4 Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3

[ Отиди на страница: 1 ... 51, 52, 53 ]

Търговецът на кристал

793

33873

29 Сеп 2013, 23:55

Търговецът на кристал Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]

[ Отиди на страница: 1 ... 99, 100, 101 ]

в Студентски живот - АРХИВ

Търговецът на кристал

1506

38569

29 Дек 2011, 23:11

Търговецът на кристал Преглежда последните мнения