Много интерсени неща прочетох до тук, браво на вас, дано ви оценят подобаващо, съвсем искрено го казвам
Иначе аз подходих сууупер тривиално, скучно, без излишен патос, абе с две думи "бях в дупка"
Много ми хареса темата , ама нещо изказа ми куцаше, беше ми адски криво
Ето накратко за кво идеше реч в мойта боза дето забърках: значи, започнах с асоциациите, които извиква тази дума в съзнанието ми и без да лъжа, ама вЕрно, описах ей тази снимка

точно както си е

От там, естествено, подхванах темата за дупките по пътищата и как съсипват колите и съдбите ни и за да не звучи като пресилване това второто споменх за футболиста Дарин Тодоров, който е в будна кома, заради инцидент в следствие на такава дупка, така поне знам от тове, което съм чела, колко е вярно е друг въпрос
После подкарах за дупките в законодателството и пак си лепнах един пресен пример - Закона за защита на животните - примера с кучето от Дряново, болна тема ми е, признавам си, и просто нямаше как да не го включа

След туй, разбира се, помрънках за "дупките в бюджета" и всякакви такива словосъчетания дето ни се насаждат от медии и политици, нещо за ДДС-то, за намаленото майчинство, нищо конкретно, колкото да не съм капо
Иии най-накрая, нЕмаше начин просто, пляснах и втората асоциация, която идва в болния ми мозък, като чуя дупка, а именно, "В една дупка живееше хобит."

и направих неква супер ненормална връзка м/у новото ни строителство и хобитовите дупки

В заключение цитирах ей тва: "Като си в дупка, спри да копаеш." с цел да звучи уж оптимистично и казах, че се надявам в близко бъдеще да не се налага да чуваме и говорим за дупки в пряк и непряк смисъл.
И те така

ПП Пунктуацията със сигурност съм я оакала