1. Ай за по-новите във форума като мен стандартното: коя си, що си, откъде си, какво учиш и за какво се бориш?
Ами за тези, които не ме знаят, казвам се Севдалина, от София съм и уча Икономика с английски.
За какво се боря - може би за правдата, в един обобщен и изчистен вид
2. Най-омразният ти форумец (след мен)?
Е чак пък 'омразни' форумци не, но има някои, които с удоволствие бих зачеркнала от спомените си. За щастие половината от тях отдавна не пишат.
3. Някакви планове за 22.12.2012?[/quote]Ще си украсявам елхата и ще гледам по новините как епична паника е обзела целия свят на предния ден и какви щети има

И защо? Защото маите ги е мързяло да си направят календара за повече от няколкостотин години напред
Първи въпрос:
Реките или горите, ети? (:Ох, дилема.... Горите! Ако може и с езера в тях
Втори:
Природата постигане на ултимативен покой ли е, бягаш ли към нея, когато имаш нужда от намиране на себе си/нещо друго важно в живота ти.Да, абсолютно.
Трети:
Какво би променила в себе си? А в другите?Може би бих променила отношението си към другите понякога. Не бих променила миналото си въпреки доста гадните моменти, защото ако не е то, аз няма да съм такава, каквато съм днес.
Не знам какво бих променила в другите, дори и да имах силата да го направя. (но най-вероятно бих затрила лицемерието от лицето на земята)
Четвърти:
Мислиш ли, че Светулката е дразнещ?Кой, Светльо ли

? Еееемииии, умерено само
Пети:
Ако не бе в твоята специалност и можеше да избереш друга, незадължително имаща общо с директните ти интереси, каква би била тя? Нещо от чисто любопитство, което би следвала :рАко има такава специалност - ботаника

. Като малка винаги обичах да ровичкам някви цветя и да ги наблюдавам как растат, и си мечтаех като порастна да стана градинар.