pora_e_priqtel написа:
Я да си взема пуканки...

Вървят с приказките какво мисли В. Наумова за Омир. Каквото и да мисли - Омир няма да стане по-малко велик.
Поре, ти имаш ли любим герой, бтв?
Периш, с тази тема целя да общувам с хора, които са ЧЕЛИ Илиадата и имат МНЕНИЕ, защото както знаеш в Илиадата бъка от герои и най-различни разнообразности. Нямам ни най-малко желание да споря с някого, който си позволява да нарича Илиадата цитирам "пълни глупости".
"О, Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев"
Това, че ТИ смяташ, че Илиадата няма стойност, няма никакво значение. Нямам нищо против Н на брой хора да не харесват Илиадата. Въпросът е как ще го напишеш. Защото ако Илиадата са глупости, то твоето словоблудство е направо БАШ глупост. Да не говорим за Зевс и византийката, политеизма и любимия бог, срането, е*ането, противенето на Стара Загора и т.н. Просто имам чувството, че понякога пишеш без да мислиш.

Ама аз съм чувал какви ли не глупости. Един път бившата ми учителка по информатика си позволи да каже, че 'Под игото" нямала никаква художествена стойност. И какво сега? Трябва да и повярвам ли?
В този ред на мисли изобщо не смятам да споря с теб по този въпрос. Хората са се изказали векове преди нас. И за да не съм голословен да си кажа: Илиада е едно от НАЙ-ВЕЛИКИТЕ произведения на човешката цивилизация.
И ако това не ти изнася - оплачи се на арменския поп.
Със здраве и без лоши чувства,
Антоан.

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...