Дата и час: 21 Апр 2026, 19:34

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 167  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Журналисти 2010
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 17:38 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ух,... и аз съм си писала заглавието, но като гледам повечето сме го писали...дори го поставих в кавички и мисля , че за това едва ли ще направят проблем, но за цифричките не знам :? дано не го сметнат за знак, защото много ми хареса това което си писал и ще е жалко да те дисквалифицират заради неволна грешка. Но все пак не сме ние хората, които решават кое е грешно и кое не, и кое се счита за грешка, и кое не... Нека оставим това на проверяващите, защото така всеки като пише различно нещо още повече се паникьосваме.

П.П. И аз от няколко дни не мога да спя. На ден най-малко по 5 пъти си проверявам дали са излезли резултатите и все "НИЩО" ... Това чакане ме убива ... :?

Последна промяна Kpucu на 08 Апр 2010, 17:39, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 17:39 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Kpucu написа:
Ух,... и аз съм си писала заглавието, но като гледам повечето сме го писали...дори го поставих в кавички и мисля , че за това едва ли ще направят проблем, но за цифричките не знам :? дано не го сметнат за знак, защото много ми хареса това което си писал и ще е жалко да те дисквалифицират заради неволна грешка. Но все пак не сме ние хората, които решават кое е грешно и кое не, и кое се счита за грешка, и кое не... Нека оставим това на проверяващите, защото така всеки като пише различно нещо още повече се паникьосваме.

П.П. И аз от няколко дни не мога да спя. На ден най-малко по 5 пати си проверявам дали са излезли резултатите и все "НИЩО" ... Това чакане ме убива ... :?

Ама ти си ми чела работата ли? :D

Facebook - Bobby Ivanoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 17:40 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
svetlio.varna написа:
И аз пиша =1=, споко. Аз така и не разбрах къде толкова си я написал тая тема, нали си има "Тема:", където се пише, дори и да си я написал на някой от следващите листове, това не е сред знаците, които се считат, че издават анонимността на работата, нито чертичките при номерацията. Спокс :wink:

Мерси, че ме успокояваш :D Имаш две големи от мене на участие на Анелия ако си прав 8)

Facebook - Bobby Ivanoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 17:46 
В началото бе словото
Аватар

Real_Boy написа:
Ей Сск, кво против мойто лилаво? :lol: 8)

Аз писах разказ.
Става въпрос за един патолог, който влиза в моргата и намира тяло на масата без име и задачата му е да разбере от какво са множеството дупки по тялото на човека. Оказва се,че са огнестрелни рани и тук съм писал много символично... Дупката в сърцето на човека е дупката в бюджета, която всъщност е 1.4 см, и поради трудния случай той поисква вдигане на процента печалба от случая от 20 на 22%(Символ на ДДС).. Дупките по тялото му напомнят и за дупките по улиците, които дори да бъдат запълнени с плът от друго място на тялото, другите си остават и няма смисъл от това... Другата дупка открива черния дроб. Той е атрофирал от прекомерната употреба на ГМ немаркирани продукти.. Открива му нов ген при ДНК анализ, както и бактерии, резистентни на антибиотици... Счупените крак и ръка символизират хората, който са го удряли(средностатистическия българин) по пътя му нагоре... Синините по необръснатото му лице също. И там завършвам с това каквото пише патолога в новия медицински картон на "пациента"... Не го помня точно... Горе долу е това, има и още, но го забравих :D

Хах, ако имаш това предвид , прочетох го ... и много ми харесаха вижданията ти по темата .. доста въображение си вложил и ми хареса начина по който си разкрил действителноста :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 20:30 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
Real_Boy написа:
svetlio.varna написа:
И аз пиша =1=, споко. Аз така и не разбрах къде толкова си я написал тая тема, нали си има "Тема:", където се пише, дори и да си я написал на някой от следващите листове, това не е сред знаците, които се считат, че издават анонимността на работата, нито чертичките при номерацията. Спокс :wink:

Мерси, че ме успокояваш :D Имаш две големи от мене на участие на Анелия ако си прав 8)

Хаха споко.
Аз сложих цифричката в кръгче и около нея имаше -- :)

--(1)--

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 21:12 
От дъжд на вятър

Не ми се сърдете само, ама като гледам как си украсявате страниците и се сещам за 1-ви клас и правенето на нещо подобно след всяка домашна работа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 21:17 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 118 пъти.
ivvv написа:
Не ми се сърдете само, ама като гледам как си украсявате страниците и се сещам за 1-ви клас и правенето на нещо подобно след всяка домашна работа :lol:

Аз до 4ти клас си слагах винаги две вертикални успоредни чертички в главно "Д". :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 21:21 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Не ми се сърдете само, ама като гледам как си украсявате страниците и се сещам за 1-ви клас и правенето на нещо подобно след всяка домашна работа

Нали! :) Според мен проверяващите не са чак толкова загубени, че да не могат да схванат последователността на страниците, при положение че бяха двойни свързани листи :) :) :) . Ако гледаме от естетическа гледна точка вече.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 21:47 
От дъжд на вятър

Явно украсявайки си номерацията на някакво подсъзнателно ниво се получава усещането за завършена естетическа цялост на творбата. :lol:
Borisg, то и аз до т'ва време някъде, мисля че ги вършех тия работи. Обхвана ме носталгия :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 21:55 
В началото бе словото
Аватар

На редовния може да им изпъна едно бордюрче в началото и в края :lol: :lol: :lol:
-||-/\-:*-^-<>-&-+-%-#_#-*_0-o.0-....... като в 1ви клас ей такова :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 21:57 
Легендарен флуудър
Аватар

Bumbroldozer написа:
На редовния може да им изпъна едно бордюрче в началото и в края :lol: :lol: :lol:
-||-/\-:*-^-<>-&-+-%-#_#-*_0-o.0-....... като в 1ви клас ей такова :)

И по една усмивка след заключението :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 21:58 
От дъжд на вятър

Аз много обичах да правя нещо подобно:
. ~ :flower: ~ :flower: ~ :flower: ~ .... и така нататък :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 22:09 
Легендарен флуудър
Аватар

Започвам да си мисля, че в специалност "Психология" повече ще ни се радват :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 22:10 
В началото бе словото
Аватар

Смях да става обаче уважаемите проверяващи :) :lol: :lol: хич не си дават зор.... близо 2 седмици вече :( ... На нищо не прилича това. :scratch: По-лабилните колеги ще вземат да припадат накрая :lol: :) :) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 22:26 
От дъжд на вятър

Предлагам да се хванем в редичка, ръчичка за ръчичка, и да идем при моя брат, които сега завършва психология, за да му дадем богат избор за аргументация в диплмоната му работа. :lol:
Bumbroldozer, позволи ми да те наричам Бръмбозавър... много повече ми харесва как зучи :oops:
И да се възмущаваме, гласовете ни са неми и отиват в глухи уши. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 167  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. За всички кандидат-журналисти 2009-2010: въпроси и отговори

в КСК 2009-2010

d_a_h_l_i_a

2

2323

20 Окт 2009, 23:00

d_a_h_l_i_a Преглежда последните мнения