camel написа:
Бахти, бива ли подобни диалози в тая тема?
Иввв, пиши си на воля. Аз лично не ти се дразня.
Ама опитай да биеш 7 компа на Shadow of death. Това е истинската трудност.

Е ти мислиш ли, че аз съм се подразнил, защото не е световен шампион по хироус, а пише в темата за стратегиите си?

Първоначалната ми критика дори не беше отправена към нея, само да беше чела по-внимателно.
Както и да е ... Компютрите не са истинската трудност, защото те няма да те научат на много неща. Последния турнир, който се проведе, беше май през 2007 г., в Студентски град. Та, там имаше едно момче, което преди да започне турнира беше сигурен, че ще го спечели. Доводите му бяха, че имал страшно много игрови опит/срещу компютри/ и заяви нещо от рода: "Като някой ми бие 7 компютъра в отбор, на цар, на по-малка карта, ще го призная за добър!" Първата среща я загуби, но явно е било някаква равностойна игра, защото не го обсъжда. Последва втората му среща, в лузър бракета, където налетя на един от добрите играчи, който впоследствие спечели турнира. Резултата беше, че по някое време, след като беше нападнат скочи от стола изумен, като викаше "Е добре, бе, откъде дракони за хиляда пари!?!?". То и на нас ни паднаха ченетата, докато зацепим какво иска да каже.

Като цяло се опитвам да обясня, че играейки срещу изкуствения интелект, стигаш едно ниво и толкова. Знанията трябва да черпиш от хора. Да играеш по-често с тях. Има доста трикове, които срещу компютъра няма как да научиш.
И аз съм се чудил как с един архангел + 2 пиксита се бият 110 шампиона или пък с 5 хидри и без ърт не се дава жертва срещу 7х24 ъпгрейдвани горгони на фортреса, но уви, можело.