Моридин написа:
Тази тема се превърна в някакъв абсолютен фейл за някои потребители в рамките на последните си десетина страници, дами и господа. Ако бях на мястото им и някак успеех да се добера до юридическия наесен, щеше малко да ме е срам, честно.
Чувствам се длъжен да отдам един лек реверанс на
svetlio за
нечовешкото търпение, комбинирано с необяснимо висок ентусиазъм да обяснява разни работи на разни хора, които работи всеки, претендиращ, че иска да влиза в
СУ, би трябвало да е научил отдавна.
СУ, освен че тестват знанията ни по история и литература, вероятно търсят и елементарна съобразителност и информираност при отсяването на хората си, знам ли
Толкоз от мен, държах да кажа
П.П.
Териториално разширение през
първата половина на IX век, а да пишеш за Борис, копеле...
Хах, мерси за комплимента, Моридин. Някои колеги са малко резки с вас за някои въпроси, които са коментирани по 1000 пъти и то в същата тема, но мисля, че успяхме с тях да се разберем, че в раздел КСК се пише само с идеална цел, а не за да тропаш някой неориентирам кандидат-студент. Имайте предвид, че и занапред след като влезете в СУ 90% от информацията по административните въпроси ще я научавате от форума, особено ако сте в ЮФ (друг път ще ви разкажа за отдел "Студенти"

), така че дори и да ви издразни някой, не влизайте в излишни конфликти. Писането във форума е освен всичко друго и удоволствие.
La_Contessa написа:
Каква е вероятността да имаме оценки преди изпита по БЕЛ?

Миналата година излязоха в деня след изпита по литература, ако си спомняш

Според мен това беше с цел кандидат-студентите от провинцията да си се приберат по градовете си, защото на предварителните изпити по принцип оценките са по-ниски и е естествено всеки да поска да си види работата, а се сещате за два дена 2000 човека как ще успеят да минат през малкото кабинетче на 2 ет. в Историческия факултет.