Опищи идеалния и най-отвратителния за теб мъж.Идеалният трябва да ме кара да се чувствам всеки път сякаш излизаме за първи път. Той трябва да не е мързелив; да има богата обща култура; той трябва да е спретнат и да се харесва какъвто е, за да го харесвам и аз; трябва да умее да спори, а не за всичко да се съгласява с мен; трябва да може да ми казва всичко, което мисли, дори да има риск да ме засегне; трябва да бъде готов за нови неща и да се навива на щурите идеи, които ми идват в главата. Идеалният мъж трябва да е трудолюбив, интелигентен и начетен. Понеже говорин за идеалния мъж - той трябва да притежава и определена визия: той трябва да е висок, не много тъмен, с черна коса; не трябва да има много мускули, но трябва да е стегнат и атлетичен. Винаги трябва да носи хубави маратонки и обувки, защото те говорят много за човека.
Най-отвратителният за мен мъж носи въшлясали смачкани маратонки, които са безформени, но не вижда по-далеч от носа си и затова не може да забележи колко зле изглеждат. Той е арогантен, ограничен, глупав в изказванията си. Има много тесен кръг от интереси - кръчма, чалга, цици. Винаги има повечко парички в джобчето, но те не са плод на труд, а просто "джобни" от мама и тате, които, слава богу, са богати, защото той е толкова прост, че иначе не би успял да се оправи в живота. Той е простак. Говори за жените с пренебрежение и неуважение. Говори така и за приятелите си. И за непознатите. Т.е. за всички. Той се смята за най-готиния, но не забелязва, че всъщност е най-големия селянин. Той смята за селяни всички живеещи и родени извън София, но не знае, че зад думата "селянин" се крие състояние на духа, което всъщност той притежава. Мога да продължа до безкрай, но общо взето разбрахте накъде бия....
5 най-приятни форумци...? 
Scorpion, ники, Judy, Zahariev, Бетон