Дата и час: 22 Яну 2026, 08:50

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 14:06 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ами напрежение си има, въпреки че е предварителен изпит, а и що-годе знаеш къде си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 14:36 
В началото бе словото
Аватар

iliyan написа:
Добре бе, хора. За какво са ви рано тези резултати? Два-три дни по-късно - голяма работа. :P :P :P :P

Въпроса не е в това, че ни трябват рано резултатите. Проблема е там, че не си преценяват времето и май въобще не ги интересува. Както каза
Victoria написа:
Според мен от СУ казаха ненормално кратък срок. Виж, в ТУ казаха две седмици и излязоха три дни по-рано. Защо? Защото от ТУ казват възможно най-късната дата, на която ще са готови.
. Дадоха си един сравнително дълъг краен срок и така дори при проблеми ще успеят да си го спазят. Докато тук дават някакъв срок и какво.... всеки не спира да посещава сайт-а с надеждата да си види оценката. А какво заварва.... едно НИЩО!
Да бяха казали поне 2 седмици та така всеки да си чака нормално. Каквото и да си говорим това е огромно напрежение и като се закъснява така, то неспирно ескалира.
Въпреки че в крайна сметка както спомена Vanku (че резултати ще излязат четвъртък/петък), те ще излязат по едно и също време с технически - приблизително 11/12 дена. Но като се сравнят нещата никой няма да си говори с добри думи за СУ относно всякакъв вид организация... :P :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 15:08 
Писаружяк
Аватар

vzone написа:
Докато тук дават някакъв срок и какво.... всеки не спира да посещава сайт-а с надеждата да си види оценката. А какво заварва.... едно НИЩО!
Да бяха казали поне 2 седмици та така всеки да си чака нормално. Каквото и да си говорим това е огромно напрежение и като се закъснява така, то неспирно ескалира.

Именно.Например аз преди изпитите въобще не се притеснявах.Единствените нерви,които изхабих,бяха неделя сутринта(тогава се предполагаше,че ще излязат резултатите).Но какви нерви бяха :roll: ...Не посмях да преброя колко цигари изпуших за този сравнително кратък период от време.СУ не ми се отразява добре на белите дробове :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 15:37 
В началото бе словото
Аватар

и какво е значението дали ще видите резултатите си 3 дни по-късно !?
Тя оценката и преди , и след тези 3 дни си е една и съща :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 17:05 
Вазов
Аватар

hunt3r написа:

Ами така е. Сигурно 100 човека трябва да чуят, че да се убедят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 20:36 
В началото бе словото
Аватар

hunt3r написа:

Или не си ми прочел предишния пост или съм говорил пак на стената....
Не е въпроса там, че ще си разбера оценката 3 дни по-късно или сиреч по едно и също време. Нервите обаче не са едни и същи. Едно да я очакваш и като влезеш да я видиш, друго е да я очакваш, а тя да излезе чак след 4 5 дни примерно. Напрежението е гаден фактор. А от СУ май само тва правят. Първо чаках час и 15мин за задачите горница. Сега ще чакам още няколко дни и за решенията допълнително.
Аз на самия изпит и изобщо на всичко не съм се притеснявал или изнервял за каквото и да е било. А сега.... само си мисля колко ли ще имам и изобщо кога ще излязат "шибаните" резултати....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 21:18 
В началото бе словото
Аватар

добре , аз пак ще попитам , за какво трябва да има напрежение за това кага ще си видиш оценката !? Какво ще ти пишат повече като се вълнуваш ли какво !?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 21:56 
FMI
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
hunt3r написа:
добре , аз пак ще попитам , за какво трябва да има напрежение за това кага ще си видиш оценката !? Какво ще ти пишат повече като се вълнуваш ли какво !?

Най-малкото или ще се стреснеш да решаваш повече. или ако си изкарал добре ще си шапка на тояга. :)

Все едно да ти кажат "на 22 юни ще си получиш дипломата", а това после да вземат да го отлагат с дни...и всеки ден да се разкарваш да провериш дали е станала. А като ти кажат "ела на 28 юни да си получиш дипломата" си подготвен "психически"...Или пък същото е когато чакаш някого за среща, а той закъснява.

Както й да е, мисля, че в крайна сметка вината не е била на СУ, а на медиите, защото са интерпретирали грешно информацията. (или може и аз да не съм разбрала, защото за това кога ще са готови резултатите ми казваха приятели чели вестници и слушали/гледали новини)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 22:05 
В началото бе словото
Аватар

а бе всеки след изпита е видял решенията на задачите и сам може да прецени за колко е , разлика може да се появи +- няколко стотни

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2006, 22:21 
FMI
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Ама може и да е повече от няколко стотни. Все пак не всеки прогнозира правилно оценката си... Както каза Явор - имало момче в неговия клас, което е очаквало 5.50, а има 4.80. Аз пък имам съученик, който казваше "над 5 ще е...", а има 6.00
Примерно за десета задача може да не си сигурен дали си я доказал правилно.
Може да те убива усещането, че имаш една изчислителна грешка на последния ред на задача и да се чудиш дали ще ти вземат от оценката.
Може на няколко задачи да си направил глупави грешки, за които да се чудиш дали ще ти вземат по една или по три точки.

Мисля, че не е нужно да обяснявам.

На теб (и на мен...макар че ми е много любопитно колко ще имам и какви ще са статиските от изпита) може да не ни пука чак толкова 3 дена по-рано или по-късно, но има хора, на които им е повече от неприятно да чакат. (примерно такива, които не са отворили страничката във форума, в която пише, че резултатите ще излязат този петък, а не предния). Същото е като отиваш на среща. Чакаш другия 5, 10, 15 минути и започваш да се изнервяш. Но ако си бяхте били среща дори 15 минути по-късно, но и двамата да бяхте навреме, едва ли щяхте да сте недоволни. Но пък няма и да умреш, ако приятелят ти закъснее с 15 минути, нали? :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2006, 01:17 
Да живей словото

Благодарил (а): 3 пъти.
Аз много се прекарах с тия предварителни изпити.. :(
Записах се само в ТУ , защото по принцип задачите са по-лесни, а не съм кой знае колко добре подготвен и честно казано не ми се даваха излишни пари! Пипнах шарка няколко дена преди изпита и не отидох никъде..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2006, 02:50 
От дъжд на вятър
Аватар

на мен нервите ми бяха свързани с това, че за 4те нощи преди изпита в СУ бях спал общо 10тина часа, а и бях супер притеснен от тъпата шарка.

Както и да е - каквото било, било - успех на всички на нормалните изпити!

едит: егати как съм се напил :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2006, 06:05 
В началото бе словото
Аватар

Ами това с оценките не е точно така, понеже, не знам дали е възможно да се подават контестации, тъй като ми се е случвало след състезание да си вдигам точките, тъй като понякога проверяващият не е гледал внимателно и може да те ореже... интересно ми е дали могат да се подават контестации

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2006, 07:32 
Писаружяк
Аватар

hunt3r написа:
а бе всеки след изпита е видял решенията на задачите и сам може да прецени за колко е , разлика може да се появи +- няколко стотни

Така е,аз не съм сигурна само за 20 стотни.Но от това зависят доста неща.Ако нямам 6,00,ще трябва да продължа да се занимавам с математика,тогава няма да отделям толкова време на английския,а тогава ще се представя по-зле на изпита :wink: .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2006, 08:17 
Вазов
Аватар

vzone написа:
Нервите обаче не са едни и същи. Едно да я очакваш и като влезеш да я видиш, друго е да я очакваш, а тя да излезе чак след 4 5 дни примерно. Напрежението е гаден фактор. А от СУ май само тва правят. Първо чаках час и 15мин за задачите горница. Сега ще чакам още няколко дни и за решенията допълнително.

Ами ходи си някъде другаде, за да си спестиш нервите :lol: :lol: :lol: Какво недоволстваш за глупости. В меито ги изнесли 3 дни по-рано, в СУ не знам си какво. Брееййй, сякащ пари ти взели.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Предварителен изпит за Магистратура по Нордистика

в КСК 2010-2011

en människa

2

444

18 Авг 2010, 20:39

Catherine Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Запазване на оценка от предварителен изпит

в КСК 2009-2010

KRSOne

3

695

19 Юни 2008, 08:48

^PrincessA^ Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. предварителен изпит по история 2006

[ Отиди на страница: 1 ... 42, 43, 44 ]

в КСК 2004-05-06

poison_b

651

34763

06 Юни 2006, 20:14

soul assassin Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Проблем със записването за предварителен изпит

в КСК 2007-08

zvezda

13

1349

04 Апр 2007, 17:43

myrdd Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценки от предварителен изпит по история.

[ Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14 ]

в Студентски живот - АРХИВ

ТΞD

204

15696

12 Юли 2008, 21:13

Alkiviad Преглежда последните мнения