Варненец написа:
Borisg написа:
Тази подписка за мен е пълна простотия

Разбира се, че ВМРО ще я организира
Пародия, пародия...

Обоснови се защо така мислиш???
Изобщо не съм съгласен с теб....
Защото влизането на Турция в ЕС може да е само плюс за нас
А подобните партии, организиращи подобни подписки, са партии-помияри за мен

Защо? Защото картината е повече от ясна, жалко, че не всеки я вижда.
Каракачанчо си осира позициите в партията, а пък СКАТ са в нужда от поредния си психически нестабилен изрод.
И ето, че ние - заблудените и неориентираните - си намираме по един духовен водач като Волен И Каракачанчо, и юруш на подписките. Дайте да се подпишем срещу новините на турски език. Дайте сега и срещу членството на Турция в ЕС.
Да не би турските фирми в България да сриват икономиката ни?
Да не би ако Турция е членка в ЕС ще се увеличи тероризма?
И най големият парадокс е как така Мекдония може, а Турция не може да бъде членка на ЕС?
Фантасмагории, фантасмагории

Искрено се надявам да не се съберат 500 000 подписа, защото за пореден път ще станем резил пред Европа с подобен референдум.
Гърците, които са затънали в лайна, вече ни се късат от смях:
И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност? Гръцкият премиер може да се похвали с голяма проицателност.