Само за уточнение - който има желание да участва нека ми пише ЛС, за да не стават грешки

malka veshtica - мерси за подкрепата

Евентуално замисляш ли се за организирането на Дамското крило на идеята?
Търговецът на кристал - Идеята ми не е тепърва да възпитаваме някого в университета, това вече е невъзможно. Не ми е самоцел да го има това общество за да съм в него. Основната ми мотивация е да се събираме качествени момчета и да се подкрепяме и да надграждаме взаимно в тази насока. Съгласен съм, че истинският кавалер не би трябвало да има нужда от други себеподобни да го подкрепят в държанието му, но уви ситуацията, която ме заобикаля е отчайваща, струва ми се, че сме толкова малко, че е нужна някаква минимална сплотеност.
Ksto - Идеята ми по никакъв начин не е вдъхновена от американската действителност.
Нямам за цел да се издигам в обществото, точно чрез този клуб, нито в т.н. "студентска йерархия".
Само за уточнение - разликите между американската и западноевропейската култура са доста големи.
svetlio.varna - Нямам никакви подобни идеи. Ако въобще докато съм в СУ и този клуб кандидатства за някакво финансиране, то няма да е единствено моя инициатива, а на повечето от членовете, следователно ще е обща студентска инициатива, следователно защо да не бъде финансирана. Само уточнявам, че идеята за клуба ми дойде, точно от ситуацията в Студентски съвет, която е крайно отчайваща и в прекалено голям процент от членовете му, по мое мнение, липсват ценностите, на които ще акцентираме в клуба. Разсъждението, което правиш за съжаление е логично, спрямо настоящата ситуация, но аз съм черната овца в СС, точно заради тези ми разбирания и нямам никаква мотивация да ходя да им се моля, дори за 1 стотинка, освен ако това не се иска масово от колегите, които представлявам - тоест по задължението ми на студентски представител. Написал съм, че съм член на СС в този форум, не за да се самоизтъквам, а за да знаете, че може да се обърнете към мен ако имате такава нужда.
issoax - Интелектуалния клуб, амии така да се каже все още има пулс