Съжалявам че за вас това са глупости

Вчера водих един доста интересен разговор с Камел който различно от очакванията ми се оказа един доста готин тип

и от горе на всичкото доста е про
Та от него научих че винаги 1вс1 играете без да използвате доста неща от играта ...В такъв случай се съгласявам с повечето неща казани от него.И наистина съжалявам за всички вас които не са се насладили на играта с всички възмжности които предлага
На Scarface няма да му отговарям нищо освен линка по долу
http://www.the-genies-lamp.com/heroes_1_main.htmИ съвета да си изтели торента от замунда в които има всички части на Хироус.Има всичко от 1 до 5 без Уейк оф Годс!Да поиграе па да научи нещо
Havelock До колкото разбрах ти си най голямото про тука.Не знам дали е така но по думите на Камел май е така

и за това ще се съглася.Виждате ли аз някакси я виждам играта по различно от вас явно.Може би защото като играеш на 200% срещу 7 компа няма правила от типа няма да използваш Деменшън дор

или да не почвам с любимия си герой Деса

.Съжалявам и че се вмествам във вашите разбирания за игра но тези правила които са по турнирите осакатяват играта тотал.Мога със 100% сигурност да заявя че 2 играчи на еднакво ниво спокойно могат да играят със всички екстри и ще им е забавно ... О да забравих в турнирите важни са победите не забавлението
С две думи каквото и да кажа няма да променя ничие мнение само ще ви накарам още да се смеете

което пак е добре но то няма да е щото не съм прав а защото просто всички приемате една гледна точка и решавате че вашата е най права

При мен не точно така поне може да питате Камел понеже след час и половина дебати все пак се съгласих с някой казани от него неща

Макар и той да не намери никой от доводите ми за правилни
За това ви оставям с вашите си правила и ще се забавлявам с приятели който обичат да си правят кефа