Здравей,
Що се касае лекциите... Лично според моето дълбоко убеждение - факта, че не си присъствал на лекциите не е проблем. Важното е да си купиш учебника и да го наизустиш. Да именно, да наизустиш, тъй като материята е твърде абстрактна (поне за мене беше).
Дали ще си при г-жа Милкова или при г-н Ташев - важното е да си купиш учебнека и да направиш, което ти казах

На въпроса при кого е "по-добре" - не знам. Статистически про г.жа Милкова има по-малко скъсани студенти юни месец. Ако знаещ - ще минеш и при двамата както и обратното.
Ще си позволя да спаделя с теб и едно лично проникновение - ОТП е не само скучен и донякъде труден, предвед, че в повечето въпроси се изисква чисто наизустяване но също така и изключително безполезен предмет, без практическо приложение, което разбира се е вярно и за други предмети, а в някои случаи и професори от ЮР.
И за присъствието бих си позволил да споделя с теб още нещо - вече съм на 5ти курс редовно. За момента съм бил на 1 упражнение и на 3 лекции (общо 4 х 45 минути). И въпреки това съм отличник...