Дата и час: 16 Яну 2026, 19:55

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 101 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Красиви И тъпи жени?
МнениеПубликувано на: 31 Май 2010, 16:09 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
Хмм, някои биха казали, че ти си пуснал достатъчно снимки на такива.... Аз няма да го кажа, де. :rr:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Май 2010, 16:17 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Някой пускат снимки на мъже
Други пускат на мъже...

Свят голям!

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2010, 12:12 
Плиний Стари
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
Methuselah написа:
Може ли според вас по външния вид на една жена да познаете че е адски тъпа? НЕ винаги
Тъпата жена може ли да бъде красива? НЕ
Красивата жена може ли да бъде тъпа? ДА
Мен лично една видимо тъпа жена не може да ме привлече - ако ще и мис Измерение да е! ДА
Темата беше вдъхновена от темата за скъпо платените модели
Е щом са скъпо платени, значи не са тъпи, макар че не съм чел темата :) Тъпи са тези които ги правят скъпо платени... Аз поне никога не бих си платил само да гледам, не че и всичко останало не трябва да е безплатно, но това най-вече! Гледането поне е безплатно и как така има скъпо платени модели тогава, все едно няма достатъчно красиви жени за безплатно гледане :cyclopsani:

Vintersorg написа:
И едно уточнение - това дали е мис или дрис, дали има 30 тона грим по кожата си и букли за 5000 марки, дали дрешките са й от Манго или от Рамбо, съвсем не прави жената красива!
Напълно си прав за това!

Vintersorg написа:
За всеки влак си има пътници - такива миски си намират някой безмозъчен мускулест броук и си летят с Кайените.
8) 8) 8) 8)
Но нещо не мога да се съглася с теб, че мъжете които се грижат за външния си вид, са глупави заради това. Под грижа за външния вид нямам предвид изпедарястяване, а точно мъжката красота, която най-вече се изразява в неща като доста развита мускулатура, поне според мен... Всъщност имам късмета да съм такъв без много усилие, почти само ген ;) И съм забелязал че неща като широките ми рамене са си един много голям плюс в очите на повечето жени, дори тези които гледат първо портофейла...

Richard B. Riddick написа:
Една жена може да бъде тъпа и грозна,грозна и умна,красива и умна и тъпа и красива.Няма невъзможни комбинации :idea: .Но знам най лошата "тъпа и грозна" :lol:
По външния вид НЕ можеш да съдиш за умствения багаж на човека :idea:
Значи според теб виждаш някоя готина мацка по Витошка и си викаш "щом е красива и гримирана,тъпа е...".Ехаа,логика.
НЕ, щом е красива значи е красива. А щом е гримирана, значи е много вероятно да не е нито умна нито красива :mrgreen: Поне аз никога не съм разбирал защо им е на красивите жени да се загрозяват с грим, май ще да е от глупост...

MERCES_LETIFER написа:
Аз мисля, че тъпа е всяка жена, която си мисли, че да си красива е най-важното...
За съжаление е най-важното. Това е факт, който не можеш да отречеш... И точно от там идва проблема... Просто когато си красива жена, автоматично получаваш всичко на готово и всъщност не се налага да си умна... Което не пречи да си, просто липсва стимул...

visez написа:
имам приятелка която е супер красива и невероятно умна и интелигентна:) така че опредеелено красивите жени не са глупави /или поне не всички /
Ще ни запознаеш ли !!! Нямаш представа колко отдавна търся такава комбинация !!! И аз все още вярвам че има, но къде ли е :mrgreen:

pure poison написа:
visez написа:
имам приятелка която е супер красива и невероятно умна и интелигентна:) така че опредеелено красивите жени не са глупави /или поне не всички /

най-добрата ми приятелка е супер яка(двойничка на рейчъл билсън-актрисата) и е адски умна
За миг си помислих че даже имам избор, но уви... не трябваше да я сравняваш... смяташ ли наистина тази актриса за красива http://tvnovelasbg.30.forumer.com/a/_post1485-150.html ?! Но ще приема че приятелката ти е по-красива все пак, особено в тялото ;) Човек трябва да е оптимист ;) Но и да не е, ако компенсира с интелект, ще го преживея ;)

Richard B. Riddick написа:
Никой не споменава ,обаче по какво съдите за това глупав ли е човек или умен...По синтетичен тест за интелегентност,по ниво на общата култура,по държание в обществото,по получено образование,по познания/умения в дадена област,която вие смятате за важна... :?:
Умен е този който може да се справи със ситуация в която мъдрият не би допуснал да попадне! Такаче определено предпочитам до мен да има умна жена, пък мъдроста образованието и всички останали подробности, все някой ден ще я споходят :) Айде, няма да съм прекалено нагъл и да искам да е по-умна от мен, не че не искам, но и на моето ниво ако си намеря, ще съм безкрайно щастлив... Лошото е само когато си тъп... Имам теория че човек се ражда с определено ниво на интелектуални способности и е почти невъзможно да не ги развие в съответната възраст в която това трябва да се случи, поради това когато си тъп е за цял живот... И в този ред на мисли не може да не бъде поне малко забележимо...

luni4ka написа:
абсолютно безсмислен спор....всеки да си прави сметката....нали знаете-красотата е до време,но тъпотията е вечна :wink:
Ех... така и не се научих да се изразявам кратко, точно и ясно. Всъщност целият ми пост може да се обобщи в този едничък ред :mrgreen:

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 21:21 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
Мисля, че не трябва красотата да се противопоставя на интелекта. Няма правило, че красивите жени са тъпи, а грозните - умни. Лично аз съм виждал красиви жени с изключителен интелект, както и грозни жени, които са потресаващо тъпи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2010, 14:31 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Е не може все умната, писва :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2010, 14:46 
Да живей словото
Аватар

Благодарил (а): 12 пъти.
Methuselah написа:
Може ли според вас по външния вид на една жена да познаете че е адски тъпа?
Тъпата жена може ли да бъде красива?
Красивата жена може ли да бъде тъпа?

По ред на номерата - не, да и да

blackout написа:
Мисля, че не трябва красотата да се противопоставя на интелекта. Няма правило, че красивите жени са тъпи, а грозните - умни. Лично аз съм виждал красиви жени с изключителен интелект, както и грозни жени, които са потресаващо тъпи.

Къде видя тези митични създания?
Става въпрос за първата група, втората е мнозинство

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2010, 23:30 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
Има ги! Истината е, че ако красивите и интелектуално обременени българки решат да мултиплицират качествата си чрез активна репродукция, след няколко поколения България все пак има шанс да стане Световна сила!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2010, 23:59 
back to basics
Аватар

Благодарил (а): 165 пъти.
по външния вид не, но по излъчването категорично да (а може пък и аз да съм твърде проницателна, знам ли :-Ds ) , но обикновено като видя човека, то на фейса му е "изписано" какъв му е мозъчният багаж

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2010, 12:12 
някъде отвъд дъгата :)
Аватар

Благодарил (а): 66 пъти.
Смятам, че трябва първо да се опознае човека. Вярно е, че повечето може да ги определиш за минута колко им е мозъка, но има и изключения. Уверила съм се, че първото впечатление не е задължително най-правилното. А за това, че грозните И тъпи са мнозинство, съм напълно съгласна. По-страшното е като те самите се смятат за умни и мноооого красиви :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2010, 12:47 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 17 пъти.
Sunshiiine написа:
Вярно е, че повечето може да ги определиш за минута колко им е мозъка, но има и изключения.

А пък на село кравите са лилави, а мармотите увиват шоколада в станиол :P

Kid vs. Kat :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2010, 11:32 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 118 пъти.
То според мен всичко е относително. Например много мои приятели щом засекат повърхностно мислене у едно момиче, я определят като проста :mrgreen:
Аз пък не съм така... дори първо повърхността да ми е направила впечатление у момичето, все още не съм я категоризирал. :roll:
Но пък например когато едно момиче започне да си храни самочувствието с факти, които още не са се случили - е тъпо си, чадо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 101 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Красиви жени - тема 3

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в Любов, романтика...

alter ego

78

4638

19 Сеп 2013, 19:39

Bragi Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Красиви жени - тема 2

[ Отиди на страница: 1 ... 98, 99, 100 ]

в Любов, романтика...