Дата и час: 17 Яну 2026, 00:02

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2006, 17:45 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Тва малко рисковано ми се види... :? Даже не малко...Тия от УНСС могат също да се доберат до информацията във вестника...
А как ще ги убедиш в гимназията да ти издадат нова...? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2006, 18:28 
Пишеща машина
Аватар

got написа:
Тва малко рисковано ми се види... :? Даже не малко...Тия от УНСС могат също да се доберат до информацията във вестника...
А как ще ги убедиш в гимназията да ти издадат нова...? :roll:

Aма разбира се... Те имат 10 души назначени да следят обявите по вестниците, а после да проверяват дали имат студенти с такава диплома... /макар че и на мен не ми е много ясно какво точно правят секретарките по университетите по цял ден, говоря за тези на ФКНФ в СУ главно.../
А от гимназията ще ти издадат нова като отидеш с обявлението и си платиш съответната такса... Само е чудно за какво са ти притрябвали 2 бакалаварски степени... Не си струва...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2006, 19:01 
Летописец Виртуоз
Аватар

nrggirl написа:
значи, аз доколкото разбирам, ти просто искаш да караш две различни висши в два различни ВУЗ-а, което по принцип не е много регламентирано. в смисъл, не е забранено, аз например имма познат, който караше успоредно НБУ и ТУ, но разликата е, че НБУ е частен Вуз и не правят проблеми. а СУ и УНСС са държавни университети, и няма как да стане, най-малкото най-вероятно в УНСС вече са ти взели дипломата, и няма как да оставиш диплома в СУ. отделно, че ще трябва да кандидатстваш наново за СУ. абе, с две думи - няма как да стане...

О-о-о тамън за това щях да питам. Значи аз искам да уча право в НБУ и Стопанско управление в СУ. Приемаме, че ми стигне балът и за двете. Записването в НБУ започва по-рано. ТАм не ти взимат дипломата. После се записвам в СУ и ми я взимат. ... Я сега да те попитам твоя познат, дето караше така - защо се отказа. Не сварваше ли? А имаше ли риск нещо да ко изключат или какво.... Много искам така да направя и аз :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2006, 19:24 
Летописец Виртуоз
Аватар

Я ми препоръчайте право с коя икономическа специалност се вързва? Ама не само в СУ... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2006, 21:45 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
явор написа:
nrggirl написа:
значи, аз доколкото разбирам, ти просто искаш да караш две различни висши в два различни ВУЗ-а, което по принцип не е много регламентирано. в смисъл, не е забранено, аз например имма познат, който караше успоредно НБУ и ТУ, но разликата е, че НБУ е частен Вуз и не правят проблеми. а СУ и УНСС са държавни университети, и няма как да стане, най-малкото най-вероятно в УНСС вече са ти взели дипломата, и няма как да оставиш диплома в СУ. отделно, че ще трябва да кандидатстваш наново за СУ. абе, с две думи - няма как да стане...

О-о-о тамън за това щях да питам. Значи аз искам да уча право в НБУ и Стопанско управление в СУ. Приемаме, че ми стигне балът и за двете. Записването в НБУ започва по-рано. ТАм не ти взимат дипломата. После се записвам в СУ и ми я взимат. ... Я сега да те попитам твоя познат, дето караше така - защо се отказа. Не сварваше ли? А имаше ли риск нещо да ко изключат или какво.... Много искам така да направя и аз :roll:

ами, той беше в ТУ и НБУ, и да - просто не смогна, в ТУ е доста тежко. иначе няма абсолютно никакъв проблем, както казах - пробемът е при два държавни университета, където все пак си на държавна издръжка, стипендии ала-бала, за НБУ+... няма проблем!
но честно казано едва ли ще смогнеш, лично мнение, в смисъл право+... идва доста натоварващо в един момент. даже финансово ако щеш. иначе, не съм много наясно със икономическите специалности, но нещо от сорта на мениджмънт ми звучи добре... абе, мн е трудно да отговориш, още повече че ти още не си се ориентирал даже вероятно с какво точно право ти се занимава...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2006, 21:50 
Летописец Виртуоз
Аватар

Ами само да не е наказателно... Всякакво друго ми харесва :roll:
А иначе... коя е по-лесна специалност с мат., дето ще се съчетае с право?
Финансово проблеми няма да има :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2006, 22:12 
Легендарен флуудър
Аватар

ами принципно икономиката като цяло се съчетава добре с правото, доста са близки нещата. но както казах, не разбирам много от икономически специалности. финансите ми се струва, че ще е твърде тежко в съчетание с право, въпреки че не е невъзможно. иначе икономиката има смисъл най-вече ако искаш да се занимаваш с търговско право или с недвижими имоти и инвестиции. иначе например за семейно право икономиката няма да има кой знае какъв смисъл... затова ти казах, че трябва да си по-ориентиран какво точно искаш. а няма как да знаеш отсега, освен ако вашите не ти дадат насоки...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2006, 11:13 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
явор написа:

За математика не знам, но за икономика : финанси, застраховане, интелектуална собственост, МИО :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2006, 14:48 
В началото бе словото

Crematory написа:
явор написа:

За математика не знам, но за икономика : финанси, застраховане, интелектуална собственост, МИО :roll:

МИО лесна? Явно не си учила МИО :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2006, 23:26 
Легендарен флуудър
Аватар

senex написа:
Crematory написа:
явор написа:

МИО лесна? Явно не си учила МИО :lol:

без да искам да те обидя - човекът иска да съчетава право с икономика, едва ли МИО-то ще е нещото което ще му се опре :roll:...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Магистратура в СУ- изпити, друг университет (21.08.2005)

в Студенти - АРХИВ

anna_karenina

4

1878

26 Авг 2005, 05:22

Crematory Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Прехвърляне на оценка от друг университет...

в КСК 2004-05-06

JokerA

0

1218

17 Авг 2006, 10:31

JokerA Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. местене в общежитие на друг университет

в Студентски град и общежития, квартири

goliamopile

4

1231

03 Авг 2008, 21:48

Crematory Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Информация за преместване от друг университет в СУ?

в КСК 2011-2012

vapros

1

558

12 Яну 2011, 23:01

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Преместване от друг Университет

в КСК 2010-2011

devilx

1

571

22 Сеп 2010, 21:30

svetlio.varna Преглежда последните мнения