1.Aко оценката е действително комплексна-аз не само че не бях за 2 ами не бях и за 4.В този смисъл явно е преценил че при тези оценки ще си е грехота да ми напише 4 да речем.Проблемът мив момента е , ако има някой от горните курсове ако може да ми каже дали сега има значение ако имам 2 или "неявил се" в протокола.И като се явя септември коя оценка ми се зачита.Въобще ако има 2 в този протокол дали това ми влияе на успеха след като изкарам поправителната.И дали ако имам 2 и после изкарам 6 примерно ще мога да си подам документи за стипендия на базата на успеха след поправителната сесия...Въобще някой дали може да даде инфо по този въпрос?
Иначе за изпита (обема) едва ли аз съм човека защото аз писах бая по 1ви въпрос с всичките подробности (писах за Остин и за Алексеев да речем без това да значи че съм се отплесвала-това което беше в учебника му това писах;с изключение вече накрая като видех че нема да ме бъде преобразуващите права ги претупах-имуществото там патримониуми и семеини имуществени общности също..въобщее...

)Иначе моя съвет е да не се отплесвате както аз се олях (имаше много хора които си съмаризираха нещата и безпроблемно си ги написаха -пример Лиона

) Така че пишеш основното най важното а те после те подпитват отгоре отгоре в смисъл ако не си доизяснил нещо.Мисля въпреки всичко че Ташев не ме върнал защото е искал да се заяде,а защото явно е смятал че при такива оценки по добре да ме прати 2ри път.Дано ме пише неявила се.
Иначе моя съвет е да не се шашкате защото както Ташев така и Шамов си дават шанс да кажеш нещо за по висока оценка-така че като цяло смятам че оценяването си беше адекватно и дори доста толерантно

Шопов не изпитва седеше отстрани.
И накрая в духа на обзелата ме веселост след като се наревах-открих защо не съм писала по втори въпрос-просто като влезе Шопов (аз го виждам за първи път) ми се разтутя сърцето.Този човек не е за асистент по ОТП-сини очи,висок,влезе с каска,с брадичка-страхотен беше...