|
| Lacrima |
 |
Регистриран на: 12 Апр 2010, 12:21 Местоположение: София Благодарил (а): 84 пъти. Поблагодарили: 39 пъти.
|
1. Харесваш ли си името? Защо? - Дааа! като малка си го мразех, не знам защо. А сега, защото определено всички ме свързват така с италианския. И все пак от латински означава "звезда", какво по-хубаво от това? 2. Връзки или пари? - Връзки 3. Имидж или сила? - Сила 4. Като си ядосана - снайпер или тежка картечница? - Тежка картечница 5. Като си спокойна - снайпер или тежка картечница? - Нито едно от двете. 6. А огнехвъргачка? - Не. Не съм чак толкова зла! 7. Имаш ли демони? Какви? - Понякога ме прихваща нещо, но това е в многоо крайни моменти, когато всичко ми е на главата и не знам къде се намирам. 8. Имаш ли ангели? Какви? - Те са повече, определено - хранители, и всякакви такива 9. Вярваш ли, че волята ти да се променяш е по-силна от инерцията ти да не се? - Да. Имам воля! 10. Колко често употребяваш думата "инициация"? - 0.о 11. Ако намериш лампата на джин, какви ще ти бъдат трите желания? - Да владея всички езици на света, да направя околосветско пътешествие и да няма беднотия. 12. Между бързи и комфортни коли, кои предпочиташ? - Комфортни 13. Харесваш ли космически изследвания? - Ъъ, да, може би. 14. Имаш ли настроение, в което предпочиташ да видиш слънцето, пред луната? - Да.. обичам слънцето =) Луната е романтична, нея също. 15. Имаш ли любимо число? - Да, 5. 16. Имаш ли любима геометрична фигура? - 0.о втф? Триъгълник ;D 17. Срам ли те е да се разплачеш пред друг човек? - Май вече не, защото се е случвало. 18. Имаш ли страхове? - Да. Страх ме е (като Светльо) да не остана сам-самичка. И ме е страх, когато някой мой любим човек страда. 19. За коя част на човешкото тяло се сещаш, ако ти кажат: "От кръста много по-надолу." - За краката  20. Има ли случаи, в които се правиш на по-глупава, отколкото си? - Ъъъ, дъъ. 0.о Не се сещам. 21. Има ли за теб връзка между уют и безметежност? - Не. Според мен са две различни неща. 22. Най-голямото ти щастие беше, когато получаваше или когато даваше най-много? - Като давам. Надали ще ми повярват повечето хора. Например обожавам чувството като правя нещо добро на някого или някаква услуга, или някакъв подарък. Толкова е сладко да видиш милата реакция на човека отсреща. =) 23. Какъв тип хумор те разсмива най-много? - Ирония. :Р 24. Имаш ли любимо животно? - Зайче. 25. Някога съжалявала ли си дори за миг, че не си мъж? - Много пъти. Когато съм в онзи едноседмичен период например 26. Обичаш ли да се чувстваш като принцеса? - Обичам когато моят принц ме нарича принцеса ^^ 27. Как разбираш метафората на граховото зърно? - Че от много мъничко пораства много голямо...и е вече непредотвратимо. 28. Колко вида хора има за теб? - Алтруисти и егоисти. 29. Колко вида хора има в теб? - Добрият човек, Нервнякът, Лигльото, Забавният, Щедрият, Съпричастният, Милият, Учивият, Усмихнатият... 30. Колко често ти се случва да се ангажираш с въпроси като: "Защо розите имат бодли?" - От време на време като се разочаровам от хората =) 31. Ще ми нарисуваш ли овца? - На компа не мога да рисувам ;D 32. Ще ми се обадиш ли, ако ме видиш по улиците? - Дам. 33. Има ли разлика между това да бъдеш "заредена" и това да бъдеш "силна", и ако има - каква е тя? - Силна съм в някакви трудни моменти или като преследвам някаква желана цел. Заредена съм, когато имам хъс, или когато съм заредена с положителна емоция или с енергия за изхабяване 34. Каква предпочиташ да си - заредена или силна? 35. Би ли си замълчала, ако споделя, че обичам нещо, а ти не го харесваш? - Повечето пъти изразявам мнението си. Понякога си замълчавам, когато знам, че това ще нарани човека отсреща. 36. Къде са границите между премълчаването, лицемерието и лъжата според теб? - Да премълчиш не е точно лъжа, а един вид заобиколен път, да си лицемер значи да си учтив и да се правиш, че уважаваш човека отсреща, като наум и зад гърба му плюеш по него, а да лъжеш повечето пъти е за твоя лична угода, признавам само благородната лъжа, която е с цел да запазиш нещо. 37. Какво мислиш за смелостта? - Положително качество, което е нужно в тежките моменти. 38. Губила ли си ключове? - Не. 39. Закъснявала ли си за извънредно важно събитие? - Не. Като цяло съм точен човек (във всички отношения). 40. Какво зарежда интереса ти към хората? - Поведението им, излъчването им, начинът им на говорене, интересите им, външният вид.
_________________ La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
|
|