Дата и час: 21 Яну 2026, 11:17

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Доволни ли сте от темата?
Да 48%  48%  [ 28 ]
Не 52%  52%  [ 30 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 19:41 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Благодарил (а): 0 пъти.
elf4e написа:
оф, ужас
много съм зле, как можах да я прочета само един път тая тема...
Да ви питам, хора, намалява ли се много оценката ако не си писал историография (не знам дали така се казва, но става дума за това кои учени са писали на тази тематика и да цитираш имена и техните трудове)

не е фатално, ако всичко друго ти е на 6, това ще ти намали максимум половин единица, поне така си спомням, че ни учеха...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 20:04 
В началото бе словото
Аватар

Аз пък знам, че историографията не е задължителна, но е желателна и е нещо като бонус. И аз забравих да я напиша, т.е не се сетих за нито един, въпреки че чудесно видях какво е написал по въпроса колегата мъченик няколко реда по-напред ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 20:10 
В началото бе словото
Аватар

Айде и аз да се включа :D Преди да си кажа мнението ще спомена само че 20 срещу 21. май ми беше бала и направо от ресторанта тръгнах за изпита, честно хора по едно време не помнех даже коя дата сме :? Но както и да е, това не ме оправдава! Понаучила съм до Стамболов темите и ги преговорих миналата седмица, без три - едната от които "Църковно-национално движение през епохата на Възраждането" :cry: В крайна сметка писах, но съм объркала доста неща :cry: Така че в крайна сметка мога да кажа, че темата беше много неочаквана за мен, а и по принцип си ми е трудна :roll:
Браво на тези, които са се справили, а на другите - споко през юли пак и дано имаме повече късмет и знания :D

и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 20:12 
В началото бе словото
Аватар

Мнението ми по темата се изгради още когато я учих за първи път. Този изпит доказа, че темите не се за подценяване. Тази специално не е от най-трудните, но на мен лично ми е антипатична и затова реших да не я преговарям. А то какво излезе :cry:

Неведоми са пътищата Господни

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 20:39 
wild child
Аватар

Много странно колко много недоволни и колко излезли веднага след обявяването на темата ( сведения от един познат квестор и доста познати кандидат-студенти) :? На мен тая тема лично ми беше една от любимите, интересна, не много дълга и не много трудна за запомняне, без мн дати и т.н...... :roll: Но явно наистина доста хора просто не са успели да стигнат до нея....Желая ви много повече успех на редовния, там е истината! :wink:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 20:54 
В началото бе словото

:) Вижте искам да кажа не6то на всички които по някакъв на4ин не са се справили....Сега е май ...време за балове и веселба...Преди да се депресирате и дасведете глава преди баловете се замислете....
1 во Този бал никога няма да се повтори ...оставете на страна грижите и се повеселете...
2 ро Замислете се дали рпеди са имали пробен изпит (предварителен). Предварителния изпит по принцип е 1 шанс пове4е ... не гледайте на него като задължение да се успее или като минус...:) той за вас трябва да е една мотивация за юли а не тотално да ви срине... Не трябва да го позволявате защото по добре е да запазите настроение:) А специално за Йоана това което каза за гажето и за майка си ще и кажа не6то. Сигурна съм 4е не са се разо4аровали от теб ...напротив... Според мен майка ти е притеснена не толкова от това 4е си излязла а по скоро заради теб .... в смисъл се 4е сега ти изжъвяваш това прекалено много...а трябжа по спокойно все пак не е края на света и не си разо4аровала никого...Още пове4е 4е не дължиш обесниение на никого ... Вси4ко това го правиш най-ве4е заради теб..Просто седни с нея и си поговори....ше ти улекне:) И не се притеснявай за нищо :) Така 4е не се от4айвай....Направи така 4е бала ти утре да бъде незарбавимо преживаване а дойде ли Юни сядаш на дупето у4и6 темите и изкарваш най малко 6 :) хихи :lol: :lol: :lol:
Един съвет от мен... след този изпит си починете поне преди края на май, защото сега сте в едно много специално състояние:І) оставете вълнението (без зна4ение дали негативно или позитивно) да отмнине и след 1 седмица 6те ви е по лесно да запо4енте наново с преговора:)
Никога няма незаплатен труд и услия...Ако сега сте нямали късмет винаги има 2ри път...Сигурна съм 4е който е бил отговорен и сериозен към тези теми ...рано или късно ще успее:) за някои е било рано(21 май) за други ще е малко по късно...Юли...просто не се отчайвайте и вси4ко 6те е наред ..:) Успех през юли :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 21:27 
Драскач
Аватар

SpyBaby написа:
А специално за Йоана това което каза за гажето и за майка си ще и кажа не6то. Сигурна съм 4е не са се разо4аровали от теб ...напротив... Според мен майка ти е притеснена не толкова от това 4е си излязла а по скоро заради теб .... в смисъл се 4е сега ти изжъвяваш това прекалено много...а трябжа по спокойно все пак не е края на света и не си разо4аровала никого...Още пове4е 4е не дължиш обесниение на никого ... Вси4ко това го правиш най-ве4е заради теб..Просто седни с нея и си поговори....ше ти улекне:) И не се притеснявай за нищо :) Така 4е не се от4айвай....Направи така 4е бала ти утре да бъде незарбавимо преживаване а дойде ли Юни сядаш на дупето у4и6 темите и изкарваш най малко 6 :) хихи :lol: :lol: :lol:

Абе аз с гаджето вече съм ОК. В смисъл, че той е страхотен и ме подкрепя, ама мама още е под влияние на тоя изпит. Нищо, утре заминавам на бал и дано в четвъртък вс да е ОК. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 22:03 
Легендарен флуудър
Аватар

аз написах 8 листа...ама не искам да се радвам предварително, ще чакам резултатите :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 22:04 
Форумно зомби
Аватар

Johanke, не се коси! Майка ти се държи много незряло според мен. Я се стегни, горе нослето :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 23:03 
Летописец Виртуоз
Аватар

Да споделя и аз моя проблем с темата... Изключвайке интересните събития около нейното научаване...

Та след като написах за фермана за екзархията нямаше време и написах само 1 изречение за антим І и абзац от половин страница за формирането на нацията - свободно съчинение (по пренцеп това са 4 стр. в моята тема :cry: - ако всичко друго ми е наред колко ли фатално ще е това?), като не съм писал за политическите течения (1 страница са при мен), а също съм ги споменал с 1 изречение.

Дали имам шанс за 5 (не съм споменавал много имена, объркал съм само 1 година - 43 и 44, а не 44 и 45 за исканията)Обемът е 18стр с малко по-големи букви.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: “Църовно-национално движение през епохата на Възраждането&qu
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 23:25 
В началото бе словото
Аватар

Не знам как ви се е сторила темата но за мен, който няма да кандидатства с История ми е адски непонятна въпреки че сигурно е доста интересна за наизустяване...

На успелите честито!!! А на другите предлагам да хванат по една четеризначна таблица и им гарантирам че ако си седнат на д-ъто то със сигурност на редовните изпити ще имат двойно и тройно повече!!! В МАТЕМАТИКАТА е истината!!! Всичко друго е просто губене на време и заличаване на безброй много мозъчни клетки докато бъдат наизустени всичките тези май бяха повече от 23 теми!!!! И най вече на кого му е притрябвало да знае кога е бил убит Василий II Българоубиец??? Да де, може и да е важно но само до толкова за да можеш да направиш връзката с някакъв данък, който бил въведен след неговата смърт :)))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: “Църовно-национално движение през епохата на Възражданет
МнениеПубликувано на: 21 Май 2006, 23:32 
Летописец Виртуоз
Аватар

miti_nz написа:
Не знам как ви се е сторила темата но за мен, който няма да кандидатства с История ми е адски непонятна въпреки че сигурно е доста интересна за наизустяване...

На успелите честито!!! А на другите предлагам да хванат по една четеризначна таблица и им гарантирам че ако си седнат на д-ъто то със сигурност на редовните изпити ще имат двойно и тройно повече!!! В МАТЕМАТИКАТА е истината!!! Всичко друго е просто губене на време и заличаване на безброй много мозъчни клетки докато бъдат наизустени всичките тези май бяха повече от 23 теми!!!! И най вече на кого му е притрябвало да знае кога е бил убит Василий II Българоубиец??? Да де, може и да е важно но само до толкова за да можеш да направиш връзката с някакъв данък, който бил въведен след неговата смърт :)))

Значи виж, аз съм математик, човек с логично мислене. И въпреки, че то е необходимо за редица специалности още никой не иска да промени формата на изпитите, с които се кандидатства. На мен историята и литературата въобще не ми се отдават, но като искам да уча право - друг избор нямам. Ако направят право да се кандидатства с математика - идеално... Не случайно в Америка има САТ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 00:34 
В началото бе словото
Аватар

Какво да се прави, в България просто са прекалено големи интересите на някои хора, за да има промяна в системата....за съжаление това не е само в образованието :evil: Ще се оправим, ама след 100 години :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: “Църовно-национално движение през епохата на Възражданет
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 00:46 
Да живей словото

Благодарил (а): 3 пъти.
явор написа:
miti_nz написа:

Значи виж, аз съм математик, човек с логично мислене. И въпреки, че то е необходимо за редица специалности още никой не иска да промени формата на изпитите, с които се кандидатства. На мен историята и литературата въобще не ми се отдават, но като искам да уча право - друг избор нямам. Ако направят право да се кандидатства с математика - идеално... Не случайно в Америка има САТ!

И твойта не е лесна! ;)
Все пак не мога да разбера, всеки втори иска да учи право..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 07:04 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
написах 8 листа... пълни глупости при това
чела съм темата за последно в края на март
но не посмях да си изляза просто...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Статистика от предварителния по История от миналата година

в КСК 2009-2010

Flicker

8

1780

31 Май 2008, 17:11

blackout Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценките от предварителния изпит по История - коментари

[ Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12 ]

в КСК 2007-08

HoTi

171

15113

06 Юни 2007, 16:44

mrent Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. доволни ли сте от резултатите на предварителния по история?

в КСК 2009-2010

poizonkiss

1

560

12 Май 2009, 09:46

Boromir Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Темата по история от предварителния - 13 май 2007?

[ Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15 ]

в КСК 2007-08

elinina

222

17703

31 Май 2007, 23:19

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Как се чувствате след предварителния по история? :)

[ Отиди на страница: 1 ... 30, 31, 32 ]

в КСК 2009-2010

bboy_dare

474

19665

07 Юни 2008, 23:45

Bilbo Преглежда последните мнения