Дата и час: 22 Яну 2026, 08:35

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Доволни ли сте от темата?
Да 48%  48%  [ 28 ]
Не 52%  52%  [ 30 ]
Общо гласове : 58
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 07:50 
Master Of Puppets
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ще успеят тези, които не са излезли! Браво на вас! То е явно, че ще има повече от 50% двойки...

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 09:06 
Летописец Виртуоз
Аватар

Дали резултатите пак ще излязат за 10 дни... Трябва да гледаме по география как ще е. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 09:13 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз лично чакам статистиката. Бая хора от нашата стая излезнаха- Чаках десет минути докато ме пуснат, щото квесторите не можеха да сварят да ни запечатват белите листи :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 10:20 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 20 пъти.
:)Здравейте милички.Четох,четох и викам да напиша някой ред ,да споделя опит,че като ви гледам как сте се уплашили всички,си спомням миналата година по това време и цялата истерия около тая история...
1-во-Кандидатстудентските изпити са много важен момент,но никак не са най-трудното нещо,с което ще се сблъскате.И никой не ви задължава да отидете и да изкарате 6.Просто всеки трябва да покаже това което знае(и по-важното-това,което може).Естествено е,че никой не може да научи всички теми перфектно.Трябва да си наясно,обаче,как да се измъкнеш от незнанието си.
Историята е наука,процес.Тя не е предмет,по който просто наизустяваш всички теми.И докато кандидатстудентите продължават да я възприемат погрешно,провалът винаги ще е налице.Никой не може да ме убеди,че е научил цялото Възраждане без тази тема и е неспособен да напише поне малко по въпроса за Църквата.Просто всичко е свързано.
2-ро-Най-големият проблем в кандидатстудентската кампания е липсата на информация.Не е възможно да отиваш на изпит и да не знаеш какво трябва да правиш там.На всеки БИ ТРЯБВАЛО да му е ясно,че обемът няма значение,че историографията не е задължителна(т.е. няма да ти намалят оценката ако я нямаш!!!),че една грешна дата няма да ти обърка живота,че тема пълна само с факти(били те и напълно точни) е за не повече от 4.
3-то-Истерията около изпита по история се поражда от факта,че всеки си мисли"Трябва да знам всичко,трябва да имам над 5.50"И когато ти се падне тема,по която си слаб-просто си излизаш.Повярвайте ми-всичко,което роди мозъкът ви на изпита може да бъде оценено.То затова е изпит-за да покажеш това,което знаеш.И няма как да учиш цяла година и на изпита да не знаеш нищо.Просто няма как.Друг е въпросът каква ще бъде оценката.Но за това се мисли после-НЕ НА САМИЯ ИЗПИТ!!!На изпита се мобилизираш,мислиш и пишеш!!!После излизаш и чакаш.По този въпрос не искам да чувам повече-аз знаех за 3-4 ама не ми сига и затова си излязох.
4-то-Естествено,че ако никога не си я чел тая тема няма да измислиш кой знае какво.Ама тогава проблемът си е твой.Не се оставяйте без прочетена тема,а после да става каквото ще.Всеки трябва да дава максимума от себе си.Тогава всичко ще е ОК,нали?:)Успех нататък!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 10:31 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
cappuccino написа:
написах 8 листа... пълни глупости при това
чела съм темата за последно в края на март
но не посмях да си изляза просто...

евала, така се прави :D! в края на краищата не може да си чел една тема и да не можеш и ред да напишеш, а според мен по-добре глупости отколкото празен лист...

DID_miss написа:
:)Здравейте милички.Четох,четох и викам да напиша някой ред ,да споделя опит,че като ви гледам как сте се уплашили всички,си спомням миналата година по това време и цялата истерия около тая история...
1-во-Кандидатстудентските изпити са много важен момент,но никак не са най-трудното нещо,с което ще се сблъскате.И никой не ви задължава да отидете и да изкарате 6.Просто всеки трябва да покаже това което знае(и по-важното-това,което може).Естествено е,че никой не може да научи всички теми перфектно.Трябва да си наясно,обаче,как да се измъкнеш от незнанието си.
Историята е наука,процес.Тя не е предмет,по който просто наизустяваш всички теми.И докато кандидатстудентите продължават да я възприемат погрешно,провалът винаги ще е налице.Никой не може да ме убеди,че е научил цялото Възраждане без тази тема и е неспособен да напише поне малко по въпроса за Църквата.Просто всичко е свързано.
2-ро-Най-големият проблем в кандидатстудентската кампания е липсата на информация.Не е възможно да отиваш на изпит и да не знаеш какво трябва да правиш там.На всеки БИ ТРЯБВАЛО да му е ясно,че обемът няма значение,че историографията не е задължителна(т.е. няма да ти намалят оценката ако я нямаш!!!),че една грешна дата няма да ти обърка живота,че тема пълна само с факти(били те и напълно точни) е за не повече от 4.
3-то-Истерията около изпита по история се поражда от факта,че всеки си мисли"Трябва да знам всичко,трябва да имам над 5.50"И когато ти се падне тема,по която си слаб-просто си излизаш.Повярвайте ми-всичко,което роди мозъкът ви на изпита може да бъде оценено.То затова е изпит-за да покажеш това,което знаеш.И няма как да учиш цяла година и на изпита да не знаеш нищо.Просто няма как.Друг е въпросът каква ще бъде оценката.Но за това се мисли после-НЕ НА САМИЯ ИЗПИТ!!!На изпита се мобилизираш,мислиш и пишеш!!!После излизаш и чакаш.По този въпрос не искам да чувам повече-аз знаех за 3-4 ама не ми сига и затова си излязох.
4-то-Естествено,че ако никога не си я чел тая тема няма да измислиш кой знае какво.Ама тогава проблемът си е твой.Не се оставяйте без прочетена тема,а после да става каквото ще.Всеки трябва да дава максимума от себе си.Тогава всичко ще е ОК,нали?:)Успех нататък!

абсолютно си права и го каза много добре.
не може да си кажеш - тая тема не ми харесва и няма да я чета, а после да се ядосваш и да обвиняваш някой си, че я е изтеглил. и освен това в историята няма зазубраяне, напротив - в СУ държат много именно да покажеш че разбираш причинно-следствената връзка между събитията, между лицата и т.н. и това е една от причините да се дразня някой като ми обяснява как нямало никаква логика да кандидатстваш за право с история и литература. е, не знам как е за другите специалности, но това е едно от възможно най-логичните кандидатствания, съжалявам, че още не можете да го разберете, като ви приемат и поучите една-две годинки, ще разберете защо така трябва...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 11:25 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
ако са толкова големи глупости колкото си мисля (май написах "едикойси е изпратен отново в заточение, където този път умира") ще се чета по вестниците :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 11:36 
Легендарен флуудър
Аватар

Ми...Цар Роман (976-997) умира в тъмница в Константинопол,
след повторното му залавяне :P :lol: :lol: :lol:

Шегичка, надявам се и при църквата някой да умира...
Леле, как го казах, абе ти ме разбра :D

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 11:57 
От дъжд на вятър
Аватар

Бахти изненадата с таз тема а ? :lol: аз се надявах за Стамболов или Балкански,или Културата..последни тях преговорих,но уви...а и тая я преговарях 2-я ден от преговора,но се постарах 18 страници и в общи линии маи съм се справил...но ще видим след 10 дни :wink: а само като си помисля,4е исках да си трагвам понеже си мислех,4е няма да я възпроизведа :oops: общо взето съм доволен от темата...смятам,4е никой няма полза от тема за крум или симеон ква файда кат я напишеш и като я напишат 70 % за хубава оценка...ах как само исках Стамболов...да видим кои,какво,кого :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 12:04 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
И аз мн обичам Стамболов.Но...явно всичко се опира до шанс и последен преглед 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 12:04 
Пишете, о, братя

cappuccino написа:
написах 8 листа... пълни глупости при това
чела съм темата за последно в края на март
но не посмях да си изляза просто...
Хм, значи Сашо се е объркал нещо, защото ми каза, че доста рано си се изнесла :?: :silent:

Иначе съм средно доволен от темата, написал съм всичко (без братя Миладинови), но с доста грешки, размествания и съкращения и май малко претупана стана.. И историографията си я поизмислих, но съм уцелил двама от тримата учени, които писах :roll: Иначе цялостно.. не знам, по-скоро се радвам, 'щото поне не беше Македония и Одринско, но ще видим.

PS Юли месец по-добре!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 12:06 
От дъжд на вятър
Аватар

между другото много хора я написаха..в моята стая излязоха 2-ма от 20 а до 5-я 4ас писахме 3-ма...незнам защо пове4ето от вас не са и обарнали внимание..тя е толкова лесна има си при4инно-следствена връзка...трябва просто да се постарае 4овек...а не да се оплаква според мен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 12:10 
Летописец Виртуоз
Аватар

В наща стая бяхме около 25. 3ма излязоха в началото, а около 10 седяхме до края :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 12:15 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
В нашата от 35 в началото около 10 може би излезнаха,а след половен-един час и още други.
Вин Дизел,мда,лесна е,само дето обърках няколко години и Ипекската патриаршия стана архиепископия :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 12:19 
От дъжд на вятър
Аватар

Явка батка поздравления про4етох 4е и ти общо взето си я написал :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2006, 12:24 
От дъжд на вятър
Аватар

Ice_Spirit написа:
.
Вин Дизел,мда,лесна е,само дето обърках няколко години и Ипекската патриаршия стана архиепископия :oops:

аз пък съм объркал 4е в Охридско 339 искат да останат в диоцеза на патриаршията а те са 139 ама те на тез подробности не обращат внимание,а ина4е за твоята грешка мисля,4е може и да не го забележат...аз и от изворите дето сам ги написал не съм доволен,а ина4е за историографията съм написал уж..,

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Статистика от предварителния по История от миналата година

в КСК 2009-2010

Flicker

8

1783

31 Май 2008, 17:11

blackout Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценките от предварителния изпит по История - коментари

[ Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12 ]

в КСК 2007-08

HoTi

171

15247

06 Юни 2007, 16:44

mrent Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Резултати от предварителния изпит по история

в КСК 2009-2010

tinglit

2

1771

27 Май 2008, 23:00

nemessis Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. доволни ли сте от резултатите на предварителния по история?

в КСК 2009-2010

poizonkiss

1

562

12 Май 2009, 09:46

Boromir Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Темата по история от предварителния - 13 май 2007?

[ Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15 ]

в КСК 2007-08

elinina

222

17819

31 Май 2007, 23:19

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения