Дата и час: 03 Апр 2026, 01:09

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1500 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 100  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2010, 23:48 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
И без това свикнах да влизам тук и да чета - защо да не напиша нещо?

Бях в зала 292, седях най-отпред, някъде по-средата, до Симона от Стара Загора (The_iMMortal_f), а тези, останали след 16:57, сигурно са ме видели да прескачам банката :>

Написах 7 страници с труден за декодиране дребен шрифт. Първите 3 и половина са слабоконкретни, после вече намесвам разни актуални събития (Sofia Pride 2010 и "антипрайда", разбира се, митинга в Бусманци, Мондиал 2010, съпоставки, съпоставки.. и т.н.). Писах доста за нуждата от създаване на общност, за сигурността и тласъка, които получаваш, когато си част от "Ние", за противоречията, възприятията, различията и за проблема "Те". Всъщност писах какво ли не и по никакъв начин не мога да го възпроизведа, освен това не мога да възпроизведа и стила си, така че едва ли има значение.

Успех на всички, макар че звучи лицемерно да го пожелавам дни пред класиранията.

Пф, колко културен пост :>
А на този изпит се чувствах повече от излишна, но пък се оказа адски яко да съм там. + това видях познати лица :>

П.С. Казвам се Весела :>

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 09:23 
В началото бе словото
Аватар

Bumbroldozer написа:
E, вие пък :mrgreen: :mrgreen: :) .... как 7-8 страници, аз доколкото съм осведомен от учители, помагала и бла-бла , есето не трябва да надвишава 4 страници :?: ... Замислете се :?: Кой ще има нерви да чете такова голямо есе :? И все пак, това е есе, така че според мен няма да е голяма болка, грамажът ... :mrgreen:

и аз съм на това мнение, както споменах, а и съм доказателство, на предварителния се впуснах в едни обяснения, разнищване на проблеми, 8-9 страници написах и йок! Добър!
Мнението беше изказано от РЕПОРТЕРА на НОВА ТВ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 09:25 
В началото бе словото
Аватар

Весела, видях те :)
Успех и на теб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 09:28 
В началото бе словото
Аватар

mina_k написа:
http://viewpoint.actualno.com/news_304462.html

Мерси за инфото. Това е Карбовски, много се накефих на статията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 10:01 
Monroe
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Vanity написа:
И без това свикнах да влизам тук и да чета - защо да не напиша нещо?

Бях в зала 292, седях най-отпред, някъде по-средата, до Симона от Стара Загора (The_iMMortal_f), а тези, останали след 16:57, сигурно са ме видели да прескачам банката :>

Написах 7 страници с труден за декодиране дребен шрифт. Първите 3 и половина са слабоконкретни, после вече намесвам разни актуални събития (Sofia Pride 2010 и "антипрайда", разбира се, митинга в Бусманци, Мондиал 2010, съпоставки, съпоставки.. и т.н.). Писах доста за нуждата от създаване на общност, за сигурността и тласъка, които получаваш, когато си част от "Ние", за противоречията, възприятията, различията и за проблема "Те". Всъщност писах какво ли не и по никакъв начин не мога да го възпроизведа, освен това не мога да възпроизведа и стила си, така че едва ли има значение.

Успех на всички, макар че звучи лицемерно да го пожелавам дни пред класиранията.

Пф, колко културен пост :>
А на този изпит се чувствах повече от излишна, но пък се оказа адски яко да съм там. + това видях познати лица :>

П.С. Казвам се Весела :>

Здравейййййй :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: извинявам се, че не запомних името ти :oops: Успех и на теб :)

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 10:59 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
lubasha написа:
mina_k написа:
http://viewpoint.actualno.com/news_304462.html

Мерси за инфото. Това е Карбовски, много се накефих на статията.

за нищо! :D аз чух за статията още във вторник,но я прочетох едва вчера.реших да споделя,защото това е още една гледна точка! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 12:22 
Пишете, о, братя
Аватар

Хайде да кажа и аз какво писах този път...

Очаквам 2.00 :))

Започнах така : Химикът влезе в лабораторията с ясно поставена задача, трябваше да докаже,че флуорът е полезен за нас-потребителите, въпреки, че това не е точно така. И надолу вече обяснявам в разсъждения колко вредни добавки имаме в храните си НИЕ-потребителите и колко от тях умишлено са одобрени от ТЯХ-управляващите,експертите,специалистите... Писах и за рекламирането на опасни продукти като "Орбит" съдържащи АСПАРТАМ(един от най-отровните подсладители) и как в рекламата ни е спестено, че Sugarfree значи без калории, но с мозъчен тумор и главоболие... Не помня как ми беше завършено есе-то, зная само, че написах 5 страници, харесвам си го за себе си, но смятам, че на тях няма да им хареса, въпреки, че е подкрепено с факти и твърдения, които могат да бъдат проверени по всяко време в нета и в книгите.. Така, че успех на всички, аз с мойто 4.25 и 37 момчета над мен на първия изпит съм за никъде... Така, че :)

Facebook - Bobby Ivanoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 12:35 
Пишеща машина
Аватар

ако имаше устен нямаше да си за никъде ;) Но уви,... Късмет ти пожелавам, интересен поглед си предложил може и да се оцени 8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 12:38 
В началото бе словото

Real_Boy написа:
Хайде да кажа и аз какво писах този път...

Очаквам 2.00 :))

Започнах така : Химикът влезе в лабораторията с ясно поставена задача, трябваше да докаже,че флуорът е полезен за нас-потребителите, въпреки, че това не е точно така. И надолу вече обяснявам в разсъждения колко вредни добавки имаме в храните си НИЕ-потребителите и колко от тях умишлено са одобрени от ТЯХ-управляващите,експертите,специалистите... Писах и за рекламирането на опасни продукти като "Орбит" съдържащи АСПАРТАМ(един от най-отровните подсладители) и как в рекламата ни е спестено, че Sugarfree значи без калории, но с мозъчен тумор и главоболие... Не помня как ми беше завършено есе-то, зная само, че написах 5 страници, харесвам си го за себе си, но смятам, че на тях няма да им хареса, въпреки, че е подкрепено с факти и твърдения, които могат да бъдат проверени по всяко време в нета и в книгите.. Така, че успех на всички, аз с мойто 4.25 и 37 момчета над мен на първия изпит съм за никъде... Така, че :)

Бих казал, че това е доста оригинално, сигурно ще си единственият, който е писал в тази насока...така че....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 12:38 
Пишете, о, братя
Аватар

Аз си знам, че няма да вляза, особено с тази моята тема сега... Така, че няма смисъл въобще да очаквам висока оценка, нито съм писал за политика, нито за световно, нито за гей хората..

Mulder : Оригинално... Но първото също беше оригинално и всички тук много го харесаха, и ми говореха за какви ли не оценки.. Но пак не получих тях, така, че нека съм реалист,а не мечтател.. :)

Facebook - Bobby Ivanoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 12:51 
В началото бе словото
Аватар

Звучи добре, но може да помислят, че есето ти пасва много повече на темата "Знаем ли какво ядем?".

Всъщност аз нямам никаква идея как стават нещата с този изпит, така че не мога адекватно да коментирам :>

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 12:52 
Пишете, о, братя
Аватар

Vanity написа:
Звучи добре, но може да помислят, че есето ти пасва много повече на темата "Знаем ли какво ядем?".

Всъщност аз нямам никаква идея как стават нещата с този изпит, така че не мога адекватно да коментирам :>

Точно така.. :) 2.00 ми е в кърпа възана :)

Facebook - Bobby Ivanoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 13:11 
В началото бе пиенето
Аватар

Лошото е ,че на този изпит няма нищо "в кърпа вързано". Абсолютно всичко може да се случи :) Аз също не съм доволен от моето есе и по-скоро ще разчитам на оценката си от предварителния ( 4.50 ). Успех на всички !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 13:14 
Пишете, о, братя
Аватар

Абе, ако нямам 2.00, Боби да не се казвам!!

Facebook - Bobby Ivanoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2010, 13:21 
В началото бе словото

Цитат:

Във връзка със статията,ако ми позволите едно уточнение..
Цитат:
Ние и те - това са днес нормалните и хомосексуалистите

Въпреки масовото използване на думи като хомосексуализъм и хомосексуалисти трябва да изчезнат от книжовния български език, както е и при почти всички западни езици вече. В немския сега се използват правилните форми homosexuel и homosexualität.В английския също не е правилно homosexualist/homosexualism, а homosexual/homosexuality.Сексуалността на човек не е сексуализъм, не е участие в организация, партия или движение, за да се слагат наставките -ист и -изъм.И щом не се използва хетеросексуалист/хетеросексуализъм, значи не трябва да се използва хомосексуалист/хомосексуализъм.Казва се хомосексуален човек, хомосексуална ориентация, хомосексуално поведение, хомосексуални хора.
Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1500 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 100  Следваща