|
Легенда: K1, K2...Kn- креативна личност/келеш/кестен/кибик, който само дава акъл/купувач- семкаджия(целта е да изяде най- много семки, докато разпитва за всяко едно обявено за продажба нещо без грам намерение да купува)
K1: - 125km/h с Fiat 127 по бул. България и малко по-надолу ме спреха куки K2: -...Да те питат как успя да ги дигнеш ли ===== K1: -ПП аз мое да съм на 14 , ама след 10 години ще съм на 25 ===== K1: -Продавам Ремус: оригинален .. само малко е руждив K2: - 3aщо е толова раждясъл ? да не е от опел ===== K1: - Продавам гуми K2: - Гумите кви са? Каде се намират? K1: - Гумите са кръгли и се намират на джанти ===== K1: - Продава се BMW 520 1989 двувалка. Ванос-Манос Черен металик-хамелеон/пичеловка/ Кожен ск. лост от кожа на слонски пенис: увеличава се като го погалиш, сменяш ли често скоростите може и на теб да ти стане Спортни седалки Рикаро (дясната върви комплект с 21 годишна студентка: бивша съпруга на Митьо Пищова) Лети жанти 19-ки Бибиески Централно отключване Аларма със женски глас Всичко Ел. нема пет-шест Само за пичови от форума: цена 10 бона с ГАЗ 15 бона БЕЗ ГАЗ За други дет искат да карат баварка и ни си знаят парити: 8 бона с ГАРАНЦИЯ Алармата казва: Пипни ме тук, пипни ми там, но не ме отваряй Гаранция Франция /и Бавария/ Яко мания; Ако искаш да си газар, като мен ела и вземи твоита кола в комплект с 21- годишна студентка; Вземи си кака да те отрака и по-голяма кола, за да станеш истински шофьор; Колата иска само каране; Напълно обслужена; Искам дая продам на мераклия ентусиаст дето знае какво зима; БМВ-то е поддържано сам в Дару и Камор: дето са хем добри, хем скъпо взимат; Абе кола за каране; K2: - Колата ме интересува дай още малко инфо в твой стил K3: - да не би да е с гуми за мъгла ===== K1: - Продават се джанти 17(снимка на издрани по борда джанти) K2: - Ама кажи какво им е нечовешкото,освен че са бая одрани K3: - Май, се има в предвид, че са НЕЧОВЕШКИ ИЗДРАНИ ДЖАНТИ ===== K1: - Едно аверче си продава Е34ката. /описание на колата/ K2: - Малко офтопик - ама от кога тоя я има тая кола Преди беше на един Дилян и ако знаеш преди 5г. как се тунинговахме с нея в едно дърво в Лозенец K3: - Пусни като екстра , че в тая кола са возени пове пички , отколкото във всички коли от форума взети заедно Не за друго - момчето беше сутеньор ===== K1: - 2000г.: На дърти години реших че ще ставам моторджия - 1991 Yamaha FZR 500 (австрийско изпъление) 92 к.с., на 1-ва правеше 90 Падах по сфетофарите както си чакам зеленото. Тоя туч 280 кила много зор докато го вдигнеш. Имах близка среща със стършел пред Метро на Цариградско... с 240... имах някъде снимка на каската ква дупка беше останало.. щях по гръб да падна от удара. 2001г. Тука вече бях женен, мъж с отговорности - бартеросах Yamaha-та за Форд Ескорт 1992г. 1.4 да има на кво да се вози жена ми Много прилична колица. Пъргава, харчи малко, едно гърне съм и сменил за 1г. експолатация. Навъртяните километри не бяха много - 10-15х. 2002г.: Тук ми дойде акъла - върнах жената на баща й, продадох реното и форда и си купих ... АФЛАААА 155, 1.8 TS, 1992г. Нема такава кола, върви на змей, само да направи 4000 оборота и на 3-та върти гуми. Pioneer MP3 с Boss 4x175W и 2 туби в багажника. Истинска негърска музика, чуваха ме през 3 пресечки Зимата ми харчеше 12/100 с 14" гуми, лятото и слагах 235/16 и разхода скачаше на 14-15/100. … Една уфсъ ме засече на пътя за Драгичево , ударих я със 140... фиестата й приличаше на Smart отзад Оправих я(Алфата де, не шоферката, а заслужаваше), има-няма 1500лв и я продадох.. на един от Пловдив (абе тия от Пловдив много обичат да си купуват коли от софиянци, сигурно умрат да ги пържат по обратния път) и... 2004г.: Реших, че ще си купя бавна кола, дизел... с климатик, ама нова. Ford Fiesta 1.4 TDCi на 4 км. Сипваш нафта и караш... за 18 месеца вече е на 40 х.км., тоя common rail е доста пъргав , лети джантове и сложих скоро с Marangony Zeta Linea, сега се набиваме на очи. Градско харчи 6.5, извънградско пак толкова (160 поддържана скорост, Бургас-София 3 часа +/- 10 мин) Падал съм на 3.5/100 - пътувахме 6 коли компния и ни водеше жена, 90км/ч по магистралата 2006: Още си карам фиестата, ама на тате му взехме едно Clio Symbol, 1.4. Баааси багажника, вътре можеш да возиш 3 трупа без да се ръгат. Немам некви впечатления сериозни, CD-то е глезотия - управлява се от волана.