Дата и час: 03 Апр 2026, 17:02

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 922 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 62  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Академия на МВР vol. 2
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 17:05 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
mainata написа:
Бях на въпросния тест (изпит) ли незнам как да го нарека , беше доста елементарен физическия , медицинския доста набързо ни претупаха ,а и бях един от първите та чакането беше след като го приключих , IQ теста , личностния и въпросите също не бяха нещо особенно , но тъпото е ,че заради оценките от училище и матурите няма да мога да вляза , видях че 434 момчета са останали да се борят , но предполагам те включват всички специалности редовно обучение(тоест тези които изискват минаване на психо).
Ще погледна резултатите , но е глупаво само по бал да се класира , дано гледат физическите или IQ или личностния тест , иначе ще се размина тази година с АМВР.
Също и много малко хора скъсаха на психото само 55-60% , очаквах поне 70-75% да са скъсани , специално от Пловдив повечето от половината стигнали до психото го минаха , което ми намали рязко шансовете.

Защо така мислиш ? Колко ти е балът ?
Аз пък сънувах , че съм приет , а от жизнения ми опит знам , че каквото сънувам се случва наобратно , сиреч няма да бъда приет :moderator:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 17:17 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
mainata написа:
Бях на въпросния тест (изпит) ли незнам как да го нарека , беше доста елементарен физическия , медицинския доста набързо ни претупаха ,а и бях един от първите та чакането беше след като го приключих , IQ теста , личностния и въпросите също не бяха нещо особенно , но тъпото е ,че заради оценките от училище и матурите няма да мога да вляза , видях че 434 момчета са останали да се борят , но предполагам те включват всички специалности редовно обучение(тоест тези които изискват минаване на психо).
Ще погледна резултатите , но е глупаво само по бал да се класира , дано гледат физическите или IQ или личностния тест , иначе ще се размина тази година с АМВР.
Също и много малко хора скъсаха на психото само 55-60% , очаквах поне 70-75% да са скъсани , специално от Пловдив повечето от половината стигнали до психото го минаха , което ми намали рязко шансовете.

Напротив, точно така трябва да бъде... Все пак девизът не трябва да бъде "да превърнем и мозъка в мускул". Естествено, че ще има класиране по успех. При това кандидатстването с дипломи, а не както досега с конкурсни изпити, още повече улеснява нещата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 17:53 
От дъжд на вятър
Аватар

Не мислете че ще гледат само успеха нали затова са тия медицински физически да разберат дали си годен за тама дали можеш да тичаш и тем подобни ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 17:59 
В началото бе словото
Аватар

Би следвало след като си минал физическите, медицинските и психото да гледат и класират САМО по успеха, тъй като вече си доказал, че си годен за служба в МВР.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 18:03 
В началото бе словото
Аватар

+ това хората са си го написали:
Чл. 19. (1) Балът за класиране на кандидатите се образува, както следва:
1. За специалността „Противодействие на престъпността и опазване на общест¬вения ред“ като сума от: удвоената оценка от задължителния държавен зрелостен из-пит по български език и литература, среден успех от държавните зрелостни изпити, общия успех от дипломата, оценката по история на България от дипломата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 18:19 
В началото бе словото

Предпочитам да има зрелостни изпити , тогава си зависи изцяло от мен , да седна да си науча темите по Български и История и съм вътре.
Но сега с диплома и матури , които са приключили преди 2 години за мен немога да променя НИЩО!
вУк пак си помисли дали е правилно?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 18:22 
В началото бе словото

Знаех си, че трябваше да изкарам гимназиалните си години в у-ще "Пеньо Пенев" ...сега ще съжалявам дълбоко... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 18:27 
В началото бе словото
Аватар

Не е глупаво... освен ако от 400 и колко бяхме там допуснати до класиране 80 човека са от някъде, където пишат 6 за присъствие, и са с отлична диплома, но все пак силно вярвам, че няма да се получи така.

По същата логика си можел да седнеш и да учиш в училище и за матурите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 18:33 
В началото бе словото

вУк написа:
Не е глупаво... освен ако от 400 и колко бяхме там допуснати до класиране 80 човека са от някъде, където пишат 6 за присъствие, и са с отлична диплома, но все пак силно вярвам, че няма да се получи така.

По същата логика си можел да седнеш и да учиш в училище и за матурите.

Завърших една от най-елитните гимназий в Пловдив където 1 ден преди раздаването на дипломите за 12-и клас присъствието беше задължително, иначе майката си е*ало.,където при 4,4,5,5,6 средно аретметично ти пишат 4 без да ти дадат шанс за по-висока оценка и то това по БЕЛ.
Освен това говоря за преди 2 години , когато мислех за много други неща и въобще не мислех за висше , защото имах нужда от пари и в чужбина бях една година , върнах се със съвсем друго мислене и сега отново искам да си продължа образованието , но нямам възможности сам да се издържам , затова съм избрал АМВР , а с военни повече не ми се занимава , там е за абсолютно промити мозъци , 7 месеца ми стигат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 18:38 
В началото бе словото
Аватар

Желая ти успех в такъв случай

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 19:27 
От дъжд на вятър
Аватар

Добре това което го пише тама не мисли че не гледат и другите изпити брато ;) 1700 човека за 170 места как искате така го смятайте ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 20:11 
В началото бе словото

според мене за такива изпити и конкурси и тем подобни, винаги се има нещо наум,което не се споменава официално при кандидатстването,но си нямам и на идея какво е. Ето защо съм на принципа: ако ще правя нещо, ще се боря да го направя по-добре от другите ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 20:26 
В началото бе словото
Аватар

Всеки от етапите (медицински прегледи, физически изпити и психологичен изпит) е с "елиминаторен характер" , от което би следвало, че при скъсване на един от тях просто не се дава право на участие в класирането, което пък става чрез цитирания от мен чл.19 малко по-нагоре..
Ако греша ме поправете :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 20:35 
Флъдзила
Аватар

Благодарил (а): 210 пъти.
Мм не грешиш.
Ако си скъсан на един от етапите обаче можеш да подадеш документи за студент ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2010, 21:08 
В началото бе словото

Всеки ще добие представа какви шансове има като си сподели бала,моя е 23.98 ... не е висок,но имам някакви надежди и нали надеждата умира последна ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 922 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 62  Следваща