Цитат:
вместо да си говорим за "купените изпити" да ходим да си лягаме,че ми писнА
- предполагам, че някой те е вързал за клавиатурата и ти е забранил да си лягаш преди да отговориш на висчки мнения по темата?
Иначе, наистина не разбирам, вие явно сте благодарни на Бойчев??? Вдигане на успеха??? Подарени 6-ци??? Какъв по дяволите е смисълът от оценките въобще, може би направо е по-добре директно да ти дават дипломата след 5 години престой в ЮФ, не е нужно да има изпити, само една комисийка да спретнем, която да ни оценява на края на четвъртата година дали не е нужно да учим 6 вместо 5 години??? Всики тук сме наблъскани със самочувстие до козирката, но ако това самочувствие се гради на такива изпити, по-добре да се хванем за ръце и да ходим задружно да се давим някъде. Разбирам, на някои хора им трябват оценките по оправдани причини, не съм казал не ходете(това си е личен избор), но все пак, ако възприемате този изпит за нормален, значи сме закъсали. Това ме шашка - един преподавател казва вземете си помагалото, препишете и имате 6. И за вас всичко е наред, а проблемът е колко са тъпи тия, които не са схванали.
А за мен не е въпросът за парите и, наистина, това помагало се предава от ръка на ръка между състуденти и през курсовете. И защо ли? Ами защото няма да ви трябва за абсолютно НИЩО друго. Просто цялата схема е кошмарно погрешна, но това вас видимо не ви притеснява. Вървите си по кокошата пътека и нищо не ви смущава. А на всеки страничен наблюдател му е смешно, защото вижте как си изкарват оценките прехвалените юристи.