Rising написа:
allshallperish написа:
А Испанците ... пак, един измъчен гол и това е.
Да, всъщност единственото им положение в мача.
Вчера испанците започнаха само със 7 футболиста на Барса и все едно си разиграваха на Камп Ноу почти през цялото време. Но определено направиха най-силния си мач досега и ще е интересно с Холандия какъв подход ще изберат. Но искрено се надявам холандците да ги ударят мощно, само както те си знаят.
А германците бяха доста предвидими, когато атакуваха. Не знам дали е само заради липсата на Мюлер.
Хубавото е, че Вия не вкара вчера и са още с равен брой голове с Уесли. Искам
и голмайстор да стане на това световно. За най-полезен играч е ясно, че е...
Не може да е заради едеин футболист... при немците отборът си е отбор, то и клозе имаше някаква възможност, ама...
Много жалко, че Балак не успя да вземем участие... любимият ми футболист, а с толкова трагична кариера, че нямам накъде.
Испанците тотално преебаха нашата игра, накъсаха я съвсем и тичаха като луди насам-натам... наистина голът беше мега брутален, ама останалото... въобще не ми допаднаха като стил, и с тия индивидуални прояви... не се изкефих особено.
Този финал няма да ми е хич интересен, но още не мога да реша, кого да подкрепя. Все пак по-престижно е да отпаднеш от световния шампион, нали?
Мачът щеше да е интересен, ако малките испанчета не тичаха все едно играят на топка в квартала, а залагаха повече на фитнеса и прецизността, но както и да е.
А за да станеш световен шампион, не е достатъчно само да вкарваш голове, аз ли трябва да ви уча, че става въпрос за стил, подготовка, самочувствие и => класа
Prostete za latinicata, nqkoi da znae kak da si opravq shibanata klaviatura ?!
ники: Простена ти е, това дори не ме домързя да го оправя. Пробва ли си кирилизатора на форума?