Дата и час: 16 Яну 2026, 17:32

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 836 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: 1 курс Право ('09-'10)
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 08:57 
Флъдзила
Аватар

Благодарил (а): 210 пъти.
aahz, аз не смятам, че някой мисли този изпит за нормално протичащ. То в този си вид дори не прилича на изпит, ако трябва да сме напълно честни. Но пък при положение, че начинът му на провеждане не зависи от студентите и при положение, че си решил да се явяваш на изпита, не ти остава нищо друго, освен да се съобразиш с формАта. И тук съвсем не искам да кажа, че трябва да си препишеш чинно всичко от учебничето, въпреки, че болшинството точно това направиха. И не че ги и обвинявам .. мен всички ме обвиниха за залухана като разбраха, че въобще съм учила по този предмет.. :mrgreen:

Така че мисля, че постигнахме консенсус - "такива изпити оронват престижа на факултета" :)

the_smile - благодаря за поправката :)

Последна промяна _sonrisa_ на 08 Юли 2010, 09:12, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 09:04 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Защо поправяте в цитата, колежке? Човекът е подлогът, които трябва да прочете- пълен член, моля. :D Аз мисля да приключваме с правописа.Това беше закачка. От мен Чао и приятно!

http://vbox7.com/play:6395535a

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 09:16 
Флъдзила
Аватар

хаха не е лошо да се науча да чета обаче.. :lol: Добавях си едно ненужно членуване и съответно изречението загуби всякакъв смисъл :mrgreen:
Моя грешка, извинявам се :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 09:37 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Добре, съгласихме се, че тоя изпит е вреден. Точно затова според мен не е редно той да е основа за квалификации и заключения за когото и да е. Всеки друг изпит - може би, но този не. А все пак, тъй като няки хора явно броят какво и как се взема, определено имате достатъчно други оценки, които, с риск да се повторя, са критерий в много по-голяма степен от тази подигравка.
Смайлс (не, не ти бъркам името случайно, малко неща всъщност са случайни), не съм ничий фен, но определено мога да кажа, че не ми харесваш. Все пак, пиши по-малко в скайпа, тук не е нужно да щракаш "Изпрати" накрая на всяко изречение. Да благодарим, че не пускаш мнение на всеки 3-4 думи.

And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 09:41 
Истинска измамница
Аватар

Мила - нашата си Мила - да е толкова права в цялата история обаче..; ) Aahz, нещо не разбирам - тези твои саркастични забележки защо не ги пробутваш в подфорума на 2-ри курс, ами тук? Нали такова "непростимо поведение" е повсеместно - все ще намериш към кого да ги отправяш и там ; ) Тук уж по-големите влизат, за да ни посъветсват, но в твоя случай съветите са просто отправени с негативни емоционални отенъци реплики. От такива нямаме нужда, защото и без пожеланията ти към нас да правим сравнения на база оценки по ОТП И РЧП, това е нещо, което всеки осъзнава. Друг въпрос е и там колко е обективно - според мен никак не е даже.
И в крайна сметка..свърши се! : ) Толкова прекрасни хора срещнахме, вярвам, всеки от нас, първокурсниците!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 10:41 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
the_smile, следващия път, когато ми напускаш 2-3 поста един след друг, които могат преспокойно да бъдат на едно цяло, ще заминат всичките. Има опция за редакция на мнението, използвай я. Да не кажеш после, че не съм те предупредила.

И относно правопис и граматика - след като толкова желаеш да критикуваш другите хора, започни с изключването на термина "колежка" от собствения си речник. Нали знаеш - този, който не е съгрешил, нека пръв хвърли камък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 13:05 
Пишете, о, братя
Аватар

Дам, признавам си, коментарите ми са саркастични. Всъщност това го признах още в първото. Даже саркастични е сред по-меките определения. Дали са полезни... Не знам, съвети обаче определено има (сарказмът е само форма на изразяване,няма съдържание сам по себе си), и то плод на горчив опит. И ще ги изведа тук, за да няма неразбирателства - не се занимавайте с глупости, не си губете време, дори да са само двата дни за изпита и нанасянето на оценката(ЗПЧ вече се задава на хоризонта). И се отнасяйте по-човешки помежду си, 5-цата по ФП определено не е причина да седите и да коментирате кой колко може и знае. И точно това е поводът за писаниците ми въобще - разни коментари като
Цитат:
То и по Философия на правото има такива невероятни образи дето са изкарали 5 и 4!!!
,
Цитат:
E много кофти, няма що! То не стига, че едва ли не ти подаряват 6цата, ми да те мързи ( да не можеш, не си рабрал и тн) да препишеш 10 примера от едно помагало..
Да не коментираме разните хора като Смайли, или пък Рокфелер. Забавно е, но и притеснително. Моят способ да ви посъветвам да избягвате такива отношения е сарказмът. Съжалявам, ако не ви понася или не ви е приятно, ще се постарая след това мнение да се въздържам от коментари. Изключение - при очевидни глупости.

And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 16:05 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 10 пъти.
В организационно отношение какви са ни следващите ангажименти към ЮФ-заверяване на семестър,плащане на такси,подаване на молби за стипендии...?И кога трябва да преминем към изпълнението им?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 16:13 
Флъдзила
Аватар

В началото на следващия семестър- имаш цели 3 месеца без СУ :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 17:03 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
Записването за следващия семестър става на есен, нали? А вярно ли е, че някакви декларации трябвало да попълваме, че не сме дължали книги на библлиотеката, че някой ми беше споменал нешо такова?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 17:42 
Флъдзила
Аватар

За първото - да, чак октомври :)
За декларацията.. и аз бях чувала нещо подобно :roll: Ама предполагам, че пак не се върши сега, дори и да има такова нещо :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 18:39 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
ООО велики и непогрешаеми "ААХЗ" ти мастодонте на форума,прости нам неразбиращите пърбокурсници-обради ни с твоята мъдрост-царю на сарказма,повелителю на мъдрите и благородни съвети.Ти най-умен и значим сред незрящите-прости на твоя раб Jack Skull че не може да се отдели от клавиатурата защото е жаден да получи още от твоето учение,о най-велики сред великите,прости на нам купилите си изпита за 10лв,ние неразбиращите неосветлените -води ни!
Сега в "духа на законите" , така де на моята неопитност седя на клавиатурата заради сладури като тебе,кото хобито им е да "баят" както казваше една моя позната и следващия път внеси повече от сарказма си,който ми понася повярвай защото не е особенно заинтригуващ,нито пък добре оформен-прочети си определениицата по литература за термините сарказъм,ирония,хипербола и там каквото се сетиш още,за да може да дойдеш наесен да ни поучаваш още.Относно хората които си пишат оценките във форума-оставете ги намира какво ви пречат нали е ФОРУМ защо да не ги пишат..А Ако все пак още те боли за това колко ние сме преписали на ФП и как ООО МЕРЗОСТ нищо не знаем ела и говори с някой от хората в този форум (sonrisa,liona,svetlio,wickedwitch,гуньо простия) и виж дали нищо не знаят и как точно си изкарват изпитите пък тогава ми ръси сарказми и накрая пак относно законите един цитат сигурна съм е познат "какъв е този юрист който не знае какво пише в законите".
това за библиотеката го пише в административни процедури из сайта на унито,това ти го казах аз svetlio,защото го прочетох - и сега е времето на горния курс да каже нещо полезно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 20:27 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Проблем ли е да си върна книгите във вторник..евентуално? А ще мога ли,при положение,че ректоратът прилича на строителна площадка в момента? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 20:44 
Флъдзила
Аватар

Мии аз гледам, че минават някакви хора по този коридор.. ама не знам дали библиотеката въоще ще работи, при положение, че там всичко е разбито .. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юли 2010, 20:57 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
Библиотеката работи както и можеш да минаваш през ремонтите,аз бях миналата седмица да си върна книгата на Близнашки и без никакъв проблем стават нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 836 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56  Следваща