Истината е, че всичко опира до пари.

И все ги няма.
По темата: Фризьорката ми се беше ужасила като ми видя индъстриала. И 2 месеца по-късно си направи интимен пиърсинг.

И продължава да се притеснява като ме реши.

Жената на наскоро роди. Не знам дали си е запазила обецата по време на бременността, но нищо чудно.
Аз на нейно място не бих.

Но пък аз не бих се пробила долу изобщо.

Както и не бих си сложила обеци на зърната. А дори и да се кефех, като си представя да кърмя с тея железа по мен... Ъъъъ. Не благодаря. А, да - и езика не бих си пробила. И флешовете не са за мен.
Аз скоро не мисля да си правя повече от наличните. Отстрани се кефя на пробити вежди, долни устни, езици и уши - където падне (колкото по-нагоре по мидата, толкова по-добре

) Флешовете изглеждат приемливо докато са мънички. Пъпове, зърна, горни устни и носове са строго за момичета. Не ме радват особено, но пък щом ги кефи, нека!
Корсет задължително се прави с идеята скоро да се махне. Първо, тялото ги отхвърля и второ - адски неудобно е!! Обикновено си го причиняват хора с близки познати пиърсъри или такива самите за разни фестивали и тн. Да си платиш редовните тарифи за нещо, което ще откара толкова кратко (2-4 седмици май беше) си е леко болно.

Но пък на човек с хубава физика и добро разположение на обеците седи много красиво.
И да, заглавието е за смяна. А на мен темата ми се повтаря донякъде с една от лИбовния раздел май...
За татусите: Моя татус е мъничък и дискретен. Досега работодател не ми е правил проблем (на глезена е => сезонно си е видим). Аз такива консервативни люде ги свързвам с работа зад бюро и строг бизнес-дрескод. Ако опре до такъв, не мисля, че би имало проблем даже да е нещо по-голямо, ако е примерно... на гърба. Просто не бива да се разкрива плът изобщо - рисувана или не.

Много ясно, че няма да тръгна с гол гръб из офиса, дъъъ.
И също е вярно, че поколенията се изменят и голяма част от хората, които сега градят кариера са съвременни и са бъдещите ни шефове. По-вероятно ще е след 10 години да имаш ръководител, който самият е изрисуван целия, вместо това, да ти направи на теб проблем. Или поне дано.
Засега едва ли ще си правя друг де.

'Щото нещата, на които се кефя, са много големи - искат драма и пари. Ама нали трябва да има и за какво да си мечтая.