Дата и час: 18 Яну 2026, 21:05

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Размисли и страсти: Мушмул
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2010, 20:13 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Втори победител тази седмица, нека ни е честит, колеги...

you've arrived at panic station!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти: Мушмул
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2010, 21:28 
Чаплата Президент
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Яяяяяяяяяяя, кой спечелил :cheers:

Айде след 15 минутки идвам с въпроситеее :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юли 2010, 21:41 
мушмулите се броят наесен
Аватар

Благодарил (а): 408 пъти.
Яяяяяя, да :oops:
Аз се срамувам от такива публични изяви...ще държа Мидуинтър отговорна за това.

http://www.freerice.com
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2010, 08:48 
Чаплата Президент
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Тъка. Ъъъ, какво да те питам тука, като мога да го питам и на живо... :geek: Добрееее....

1. Ако Черно море беше от шоколад, с колко дни не бихме могли да те изкараме от него? :mrgreen:
2. Колко етажен е блокът, в който живееш? ЕПК или панел?
3. При какви условия би се съгласила да имаш шофьорска книжка?
4. Кое за теб е водещото в един филм - музиката, актьорите, режисьорската постановка или сюжета :P При какви обстоятелства според теб един филм е "лош" или "хубав" съответно?
5. А едно музикално парче?
6. Кое ти е любимото занимание по време на сесията?
7. Разкажи ни за най-хубавия подарък, който си получавала някога :drunken:
8. Има ли шанс да открием втора планета като Земята в близките 30 години?
9. Имаш ли любима мебел? Каква?
10. А любима линия от градския транспорт? :king:
11. А любима кръчма?

Засега толкова, че ме извикаха за закуска :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2010, 15:14 
Аватар

1. Ако Черно море беше от шоколад, с колко дни не бихме могли да те изкараме от него? :mrgreen: Хаха, ами вероятно щеше да се наложи да ми идвате на посещения, защото щях да заживея в него :drunken:
2. Колко етажен е блокът, в който живееш? ЕПК или панел? Ми 15 е, ама май не е панел. Какво е ЕПК? Може би е такова... :lol:
3. При какви условия би се съгласила да имаш шофьорска книжка? При условие някой да ми плати курсовете предполагам. Но нямам големи амбиции да съм шофьор. Вероятно някой ден все пак ще имам книжка, но за момента предпочитам да се възползвам от хората около мен, които имат. Пък и честно казано, мислиш ли, че на света му трябва още една жена с книжка...?
4. Кое за теб е водещото в един филм - музиката, актьорите, режисьорската постановка или сюжета :P При какви обстоятелства според теб един филм е "лош" или "хубав" съответно? Не бих казала, че някое от изброените е водещо. Една завършена продукция е съвкупност от много неща. Е, гледала съм доста кофти филми с яка музика, пък и обратното се е случвало. Лош филм вероятно е такъв, в който не можеш да намериш нищо стойностно заради което да го гледаш(нито музика, нито актьори, нито режисура и т.н.), а пък хубав е...ами обратното.

После ще отговоря на останалите, трябва да излизам :salute:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2010, 21:57 
Аватар

5. А едно музикално парче? Ех, ти си такъв авторитет като говорим за музика, та аз ли да ти обяснявам... За да ми хареса дадено парче трябва или мелодията много да ми допада, или текстът да е хубав, или да свързвам дадената песен с някакво събитие или човек. Хубаво е когато и трите неща са съчетани в едно парче. Е, има и такива, които просто стават за парти и затова ме кефят :D
6. Кое ти е любимото занимание по време на сесията? Секс, ама рядко ми се случва по време на сесия :mrgreen:
7. Разкажи ни за най-хубавия подарък, който си получавала някога :drunken: Ееее, иска ли питане! Ужасно бях трогната от онези 21 шоколада за 21-вия ми рожден ден. Но всеки подарък е хубав, когато човек е вложил старание в него.
8. Има ли шанс да открием втора планета като Земята в близките 30 години? Сигурно има шанс. А пък колко холивудски филми ще се пръкнат по въпроса...
9. Имаш ли любима мебел? Каква? Хммм, не съм се замисляла. Може би леглото ми в моята стая. То е като убежище, нещо което си е само мое.
10. А любима линия от градския транспорт? :king: Знам, че тук ще те разочаровам, но повечето въобще не ми допадат. Само метрото малко отсрамва цялата работа, но и в него си смърди на спарено като е натъпкано.
11. А любима кръчма? Ооо, кръчми всякакви харесвам :drunken:
Засега толкова, че ме извикаха за закуска :mrgreen: Дано да е била вкусна :P

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Юли 2010, 09:22 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Мушииииии!

Кой ти е любимия шоколад?
Има ли гаден шоколад?
Колко най-много шоколад си изяждала наведнъж?
Можеш ли да заместиш шоколада със секс? А секса с шоколад?
Какво правиш сутрин?
Кое ти е любимото място в София?
Опиши форумците с различни видове шоколад!
Разкажи ни най-шоколадовата си история?
Защо ГГФ?
Имаш ли планове за бъдещето?
Кой ти е любимия тютюн за наргиле?
Изобщо как се запали по наргилетата?
Разкажи ни някой наргиле инцидент?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Юли 2010, 14:56 
Аватар

Мушииииии! Милаааа :cheers:

Кой ти е любимия шоколад? Ами фаворитите ми са от Линд повечето. Има един с малини, който е божествен, както и един с бадеми :drunken: Като цяло предпочитам по-сладките, които позволяват по-лесно да се дрогираш.
Има ли гаден шоколад? Ми има за съжаление. Попадала съм на разни престояли, или с развалени ядки...
Колко най-много шоколад си изяждала наведнъж? Сякаш около 300гр.
Можеш ли да заместиш шоколада със секс? А секса с шоколад? Оф кому е нужно?! :) Не може ли и двете? Вероятно с достатъчно количество от едното може да се замести другото.
Какво правиш сутрин? Обикновено сутрините ги проспивам :mrgreen: ...освен когато имам лекции.
Кое ти е любимото място в София? Хмм еми имам си разни любими местенца из квартала. Наскоро отрязаха едно много хубаво дърво на което си играех като малка :( Иначе точно едно определено любимо сякаш нямам. Харесвам разни кътчета из борисовата, имам си няколко заведенийца или магазинчета, в които обичам да ходя.
Опиши форумците с различни видове шоколад! Никак не ме бива в тия креативни задачки :mrgreen: Ще се опитам, ама по-късно.
Разкажи ни най-шоколадовата си история? Ми аз вече съм я разказвала: viewtopic.php?f=160&t=10070&start=555
Никога не бях държала толкова много шоколади в ръцете си. Беше прекрасно :drunken:
Защо ГГФ? Защото когато решавах с какво да кандидатствам в 12 клас, географията беше единственото, което ме влечеше. Започнах да гледам какво мога да уча, кандидатствайки с нея и така...Оказа се, че много ми харесва да уча Регионално развитие :D
Имаш ли планове за бъдещето? Избягвам да правя планове. Прекалено често си меня мнението и настроенията ми са способни да провалят всякакви планове.
Кой ти е любимия тютюн за наргиле? Е онзи наркомански сирийски, с който ти ме омагьоса, никога няма да го забравя. :compress:
Изобщо как се запали по наргилетата? Ми първият ми досег беше, когато подарихме на Мидуинтър за един рожден ден наргиле, май в 11 клас беше. След онзи купон почнахме да го носим на всеки следващ и от тогава съм си влюбена в наргиленцата.
Разкажи ни някой наргиле инцидент? Хаха, ми точно на един такъв купон, само че у Флъфи, един наш приятел дръпна маркуча прекалено силно. Вероятно е лесно да си представиш какво стана...въглена на пода, всички в истерия, малко изгорени чорапи и една дупка в килима, която Флъфи и досега крие от родителите си :mrgreen:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Юли 2010, 20:38 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
:mrgreen: :cheers: :mrgreen:

1. Защо така срамежлива, че не щеш РиС ?
Ама колко неща ме подсетиха тез 'ора с въпросите... :lol:
2. Като ценител на заведенията, какви предпочиташ - кафенета, барчета, баш кръчми, засукани ресторанти, сладкарнички, джънк фууд стъф на крак, разни ъндърграунд места със ексцентрични специалитети и свийско обслужване? Или пък друго?...
3. Обичаш да си поспиваш. Колко ти е рекордът? А за без сън?
4. Разкажи ни за някое куче, на което много се кефиш, освен твоята кака далматинка. А за нея? :)
5. Някакви други бивши или/и потенциални домашни любимци? (редовните членове на тесемйството не се броят :mrgreen: )
6. Доколко се привързваш към вещите си? Не говоря за подаръци с емоционална стойност, макар че и за тях няма да е лошо да кажеш. Дрешки, телефон, разни домашни потреби, които си нарекла за свои... Таквиз ми ти работи. :roll:
7. Кое е нещото, в което много те бива и с което се гордееш?
8. Усилие и глезотия е да си жена и да се контиш. Коя е тази разкрасителна дейност, за която си склонна да отделиш най-много време, пари, старание и пр, за да си направиш кефа?
9. Колко кифла е допустимо? А колко - прекалено?
10. Покрай ГГФ пообиколи прекрасни места из България. Къде още не си била, а искаш да бъдеш? А в чужбина? А кое място досега те е впечатлило най-много?
11. Рецепта за убер-мега-гига...-яка ванация? :cheers:
12. Ако е сладолед, то е ясно, че ще е шоколадов. Алтернатива?
13. Сподели нещо за себе си, което повечето форумци не знаят и не биха предположили. :)
14. Винаги мрънкаш, че не излизаш хубаво на снимки. Не е вярно. Покажи ни поне една, на която се харесваш.
15. Кога ще правим текила вечер? :drunken:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Юли 2010, 20:44 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Аз нали знаеш, че си постигам своето :twisted:
Така че да питам, как беше сутрешният блок, в който гостуваше, тази сутрин? :mrgreen: Кое беше най-хубавото в цялата история (подозирам, че няма да намериш такова) и кое беше най-ужасяващото? (тук пък подозирам, че няма да можеш д се спреш да пишеш :mrgreen: )

Разкажи ни повече за Проект 300 от твоята гледна точка. Това, което е написано в сайта, си го знаем. Доставя ли ти удоволствие да се занимаваш с него и кога те изнервя безпределно?

Във връзка с проекта, кое у хората те радва и те вдъхновява, съответно кое те дразни и те изкарва извън кожата ти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2010, 13:42 
Аватар

1. Защо така срамежлива, че не щеш РиС ? Ми не знам :oops: Ще ми зададете някой екзистенциален въпрос, а аз ще отговоря нещо тъпо, свързано с шоколад. :mrgreen:
2. Като ценител на заведенията, какви предпочиташ - кафенета, барчета, баш кръчми, засукани ресторанти, сладкарнички, джънк фууд стъф на крак, разни ъндърграунд места със ексцентрични специалитети и свийско обслужване? Или пък друго?... Ми сякаш най ми допадат заведенията тип барове, където можеш хем да послушаш хубава музика, хем да се видиш с приятели и да пийнете по нещо. Иначе и на дискотеки обичам да ходя, и по кафененца разни. Джънк фууд почти не ям, така че сравнително рядко стъпвам в такива заведения, но и това се случва.
3. Обичаш да си поспиваш. Колко ти е рекордът? А за без сън? Ами обичам, да. Обикновено си лягам около 2, ако сутринта не стана към 10 просто не съм се наспала :mrgreen: Рекооорд..хмм може би около 12 часа сън-не е толкова много. За без сън...ами около 2 денонощия макс, но това да се с лучвало най-много един-два пъти в живота ми.
4. Разкажи ни за някое куче, на което много се кефиш, освен твоята кака далматинка. А за нея? :) Ооо, ОБОЖАВАМ кученца! А моето е най-прекрасното на света. Ми какво да разкажа...много е смешна като сънува нещо, яде ВСИЧКО по много, голямо прасе е! Вече е на почти 12 години, но е супер игрива и обича да се гали. А за друго кучеее...братовчедка ми има едно готино чао чао, което е кръстила Фродо(можете да се сетите на кого). То е супер красиво куче, цялото е черно, рунтаво, много мързеливо...
5. Някакви други бивши или/и потенциални домашни любимци? (редовните членове на тесемйството не се броят :mrgreen: ) Ами като съвсеем малка имах едно друго кучечце за малко, ама се изпишка в обувките на баба ми, с която живеехме тогава, и тя заяви "Или кучето, или аз!" и го върнахме. На вилата имахме по едно време едно с неизвестна порода, но то не се задържа повече от 2 -3 години. Иначе аз малко животни харесвам като домашни любимци. Рибки и влечуги не признавам, нямат никакъв характер и са скучни, котки не харесвам...
6. Доколко се привързваш към вещите си? Не говоря за подаръци с емоционална стойност, макар че и за тях няма да е лошо да кажеш. Дрешки, телефон, разни домашни потреби, които си нарекла за свои... Таквиз ми ти работи. :roll: Хмм еми като цяло съм привързана. Без телефона и до магазина не слизам...това е от страх да не заседна в асансьора де :mrgreen: Обичам си вещите, пълна съм с всякакви джунджурийки, които много хора биха определили като ненужни.
7. Кое е нещото, в което много те бива и с което се гордееш? Мда, ето от такива въпроси ме е страх :) Ми не знам в какво ме бива... Иначе се гордея с родителите си, с приятелите, неща с които повечето хора се гордеят май...
8. Усилие и глезотия е да си жена и да се контиш. Коя е тази разкрасителна дейност, за която си склонна да отделиш най-много време, пари, старание и пр, за да си направиш кефа? Хмм ами сякаш най-много време и пари отделям за кремчета, лосиончета, душ-гелове, ексфолианти и маски...значи да кажем, че за кожата си най-много се грижа. А и за ноктите също, обожавам да се лакирам. Докато реша какво да обличам също може да мине много време.
9. Колко кифла е допустимо? А колко - прекалено? Мисля, че аз съм кифла в допустимите граници :roll: Ти също си в тази категория, според мен. Нормално е една жена да се грижи за себе си, да изглежда добре, да иска да е харесвана. Докато всичко това се прави с вкус, стил, усещане за мярка значи това е допустимо кифладжийство :mrgreen: Колкото до това колко е прекалено, ами пластове фондьотен, изкусвени устни/гърди/коремчета, токчета като кокили, снимки пред огледалото в банята/тоалетната на дискотеката и т.н. Абе отвори разните там сайтове като импулс, аха, гепи ме и ще добиеш представа.
10. Покрай ГГФ пообиколи прекрасни места из България. Къде още не си била, а искаш да бъдеш? А в чужбина? А кое място досега те е впечатлило най-много? Да, практиката тази година ми даде възможност да посетя прекрасни места из страната. Видяхме доста музеи, крепости, гробници, църкви. Най-впечатлена останах от пещерите, през които минахме и Крушунските водопади. Абе България е много красива, но навсякъде виждаш колко много проблеми има и ти става едно такова...абе гадно. Иска ми се да ида до още няколко пещери, в които не съм била (Магурата, Ягодинската, Утробата), до езерото Сребърна, Седемте рилски езера...има и други, но да кажем че това най ме влече в момента. Иначе за чужбина родителите ми последно бяха очаровани от Венеция и Италия като цяло, а и от преди години си спомням една картичка, която чичо ми ми беше пратил от там и си ми е мечта отдавна.
11. Рецепта за убер-мега-гига...-яка ванация? :cheers: Ванация?? Ваканция ли имаш предвид?
12. Ако е сладолед, то е ясно, че ще е шоколадов. Алтернатива? Ами харесвам много на Раффи сладоледите...разни кокосови, йогурт и т.н. неща.
13. Сподели нещо за себе си, което повечето форумци не знаят и не биха предположили. :) Имам албум с изрезки на разни певици от тийн периода ми, повечето от които са на Бритни :)
14. Винаги мрънкаш, че не излизаш хубаво на снимки. Не е вярно. Покажи ни поне една, на която се харесваш. Еее не е винаги! Погледни всички снимки във Фейсбук на които съм тагната. Тях ги харесвам. Ако не се харесам на някоя веднага махам тага, така че там са подбрани :cat:
15. Кога ще правим текила вечер? :drunken: Следващата седмица у нас, примерно! Текила, наргиле и шоколад! :cheers: ...и някоя друга форумна клюка...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2010, 13:58 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Бтв, за всеядния добитък - снощи установихме, че Миша освен леща и диня, яде и варени картофи 0о

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2010, 21:33 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
:mrgreen: :oops: Чак сега видях колко съм спала като съм го писала тоя пост и колко буквички съм изяла. Да, за ваканция идеше реч в оня въпрос. А за партито - ще се доразберем. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2010, 21:35 
Аватар

Аз нали знаеш, че си постигам своето :twisted: Знам! Мразя те!
Така че да питам, как беше сутрешният блок, в който гостуваше, тази сутрин? :mrgreen: Кое беше най-хубавото в цялата история (подозирам, че няма да намериш такова) и кое беше най-ужасяващото? (тук пък подозирам, че няма да можеш д се спреш да пишеш :mrgreen: )
Оф, защо ми го причиняваш...?? Най-хубавото бешее, че видях отвътре как се прави едно такова предаване. Интересно е, ако се абстрахираш от сковаващия страх, който изпитвах :lol: Най-ужасяващото беше да седя с/у водещите и камерите и да се очаква, че трябва да отговарям компетентно, а всъщност се чувствах като на устен изпит, за който не съм учила! Бях ужасно притеснена...

Разкажи ни повече за Проект 300 от твоята гледна точка. Това, което е написано в сайта, си го знаем. Доставя ли ти удоволствие да се занимаваш с него и кога те изнервя безпределно?
Ами, с теб сме говорили достатъчно по темата, какво повече да ти кажа... Много хора подхождат хейтърски, а това не е приятно, когато си положил труд за нещо. Доставя ми удоволствие в моментите, когато виждам активност и ентусиазъм. Изнервя ме, когато трябва да се занимавам с идиоти, които се опитват да се правят на интересни и главната им цел е да се заяждат.

Във връзка с проекта, кое у хората те радва и те вдъхновява, съответно кое те дразни и те изкарва извън кожата ти? Мисля, че с предишния отговор отговорих и на този въпрос. :D

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2010, 22:15 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 485 пъти.
аа давали са те по тв лии .. дай линк :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти '11: Мушмул vol.2

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Размисли и страсти

thegirl

45

2173

30 Дек 2011, 00:19

Mushmul Преглежда последните мнения