Дата и час: 18 Яну 2026, 18:16

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Глупав въпрос..
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2010, 11:13 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Извинявам се,но не ми е ясно- Когато специалността,в която съм се записал е в друг факултет,на друг адрес ,а не в самия ректорат,там ли се ходи на лекции като почне годината ?В смисъл,че ако съм в друг факултет няма да ходя в университета а ще си ходя там ?

А и за самото записване - Искам да си запазя специалността от първото,но да участват във второто.Как става- само подавам декларация и диплома в су?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Глупав въпрос..
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2010, 11:43 
Never Give Up
Аватар

Благодарил (а): 163 пъти.
Във факултета си ходиш на лекции, и аз съм кандидат-студент не съм ходил на лекции до сега, но все пак тези факултети нали са за това ;)

И отговора на втория ти въпрос е - Да. Попълваш една декларация и си оставяш дипломата там.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2010, 11:44 
Въртележка от ръце и крака
Аватар

Благодарил (а): 46 пъти.
Ама хич не зачитате чуждия труд за вашето благо (или поне по-лесно преглъщане на горчивото ;д). Чети, чети: viewtopic.php?f=158&t=17644

Цитат:
ВАЖНО!!!
:arrow: Ако сте приети на I класиране по първо желание трябва задължително да се запишете, в противен случай отпадате от калсирането.
:arrow: Ако сте приети на по-задно желание, трябва да депозирате дипломата си и да попълните молба за участие на II класиране или да се запишете в специалността, за която са ви приели.
:arrow: Ако не сте приет по нито едно желание, участвате автоматично на II класиране.

Относно първия въпрос - ще ходиш на лекции на адреса, където се намира факултетът ти. http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/fakulteti
:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2010, 13:24 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
Първо зависи коя специалност си. АКо под "университета" разбираш "Ректората", там има доста факултети. Но дори и факултета ти да е извън Ректората, много специалности карат отделни лекции и упражнения там. Аз примерно съм Право, ЮФ е в Ректората, но някои лекции се провеждат в Стопанския факултет. Студентите по Психология, Стопанско управление, Икономика и др. си карат лекциите с своите факултети, но имат някои лекции в Ректора. Разбира се, има и специалности, които за петте години на обучение на стъпват в основната сграда - това са основно студентите от ФМИ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Един доста глупав въпрос

в Предложения за форума и правила

АРМЕНКА

2

1172

19 Сеп 2007, 19:47

peterdi Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Малко глупав въпрос

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Хоби и Забавления

privet