Аз не знам какво толкова се оплаквате, ако сте мислели, че ще ви е лесно...
Не знам, как едни могат да се оправят, а други - не? Четох едно мнение по-горе, че нямало информация за плащането по банков път или за печата, който трябва да ти сложат на студентската книжка, ако си платил по банков път...Напротив информация има, просто няма кой да я чете! Как аз знаех какво да направя, къде да отида, знаех, че всички документи трябва да са ми попълнени предварително? Не искам никой да се чувства засегнат от думите ми, но наляво и надясно чета из форума колко била ужасна организацията, как, видиш ли, трябвало да си попълниш книжката преди да ти бият печат (и нямало кой да каже) и т.н., и т.н.
Да, съгласна съм, за попълването на документите нямаше достатъчно актуална информация, но аз каквото не ми беше ясно го оставях празно и попитах на място (и не е като да оставя целия лист празен, та да се чудят хората дали въобще мога да чета...).
Но нападки от сорта, че не била ясна процедурата, просто са безпочвени, защото на мен ми беше напълно ясно какво трябва да правя, а аз не съм по-различна от всички вас (имаше малък елемент на изненада за това, че трябва да се записваме в ЦИЕК, а не в Ректората, но и това го бях срещала из форума, та не се учудих, възмутих и т.н.).
Иначе по темата, че дооста се отклоних... На мястото, където се записваха за ФКНФ имаше едно момче и едно момиче, и двамата бяха супер любезни. Координираха опашката, отговаряха на всякакви въпроси, следяха дали всичи имат декларациите за здравно осигуряване...просто мога да кажа едно голямо БРАВО! Личи си, че се стараеха, а и да не забравя, че бяха усмихнати, а това е много важно в такива ситуации

))