Изпитите наближават

предлагам ви една изпитана програма за учене, която мисля че допада на всякакъв тип хора. програмата е по часове , за улеснение
и така, инджой иорселф
8.00 часовникът звъни да ви събуди да учите.загасете го , обърнете се на другата страна и продължете да спите.
8.30 майка ви пуска николай бареков или в по-лошия вариант коритаров и усилва волумето на телевизора на мах, с надеждата да ви събуди да учите.
станете, скарайте й се че не ви осигурява нужното спокойствие в такъв тежък период, изключете тивито и легнтете да спите.
11.30 ако вече се чувствате достатъчно наспани и отпочинали, сега е времето да станете
за тези които не се чувстват наспани, препоръчва се да се обърнат на другата страна и да продължат да спят.
12.00 добрееееее....сега седнете на стола, вземете учебника и го отворете.
12.01 не списанието- учебника
12.02 браво! взехте правилния учебник
12.03 стряскате се че е 700 страници а има 3 дни до изпита- ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ КОЛКО Е ДЕБЕЛ , така или иначе няма да ви стигнат нервите да го изчетете.
12.04 започнете да четете 1ва страница.
12.05добре. време за почивка- отидете до хладилника и си направете една хубава почивка за обяд ( и без никакви диети)
13.00 седнете да учите. отворете учебника на 1ва страница и започнете да четете.
13 .03 циклите в една точка?
13.04 продължете да циклите.
13 . 30още ли циклите? мисля че е време за по-дълга почивка щом не можете да се съсредоточите.запознахте ли се с новия съсед/съседка?....
14.00 слезте при него/нея и се запознайте.
14.15 ама хубаво се запознайте
14.30-16.30 време за вас ( или какво ни идва на ум с новите съседи докато учим

)
16.35 върнете се на работното си място. отворете учебника и започенте да четете на 1ва страница. страниците още са 700? спокойно, всичко е под конрол!
16.40 започнете да се клатите на стола си.клатенето помага за всичко.
17.00 продължете да се клатите
17.15 обяснете на съседа от долния етаж , че не сте искали да му тропате докатос е клатите и приемете да с евидите пак....
20.00 седнете пред учебника отворете го и го затворете. мисля че днеска нещо не с еполучи с ученето , но утре пак ще пробваме
вдъхновено от незнамсикойси и от личен опит