Дата и час: 16 Яну 2026, 11:05

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Коментирането на преподаватели: препоръки (моля прочетете)
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2009, 17:23 
S.P.Q.R.
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
MidwinterSun написа:
joruuu написа:
Lord написа:

И накрая имам още една молба: преди да коментирате тази тема, запознайте със случая Дачев.

Някой може ли да сподели все пак какъв е този "случай Дачев" ?

Разрови се малко из темите от този подфорум и открий темата, озаглавена Дачев. Прочети я и ще разбереш.

Аз такава тема не открих - явно е изтрита.

See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2009, 17:26 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Не, не е, просто не е в подраздела на ЮФ, а в "Студенти - общ форум". Затова трябва да я търсиш от панела за търсене по име, а не в рамките на този подфорум. ;)
(Моя е грешката, че съм казала, че е в ЮФ, просто тогава не съм обърнала внимание.)

Ето линк: viewtopic.php?f=4&t=1712&hilit=%D0%BB%D1%8A%D1%87%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D1%80+%D0%B4%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2009, 22:47 
Още дори не съм почнал живота си в ЮФ и не знам какви точно са преподавателите, но смятам, че човек трябва да се отнася с необходимото уважение към тях. Категорично не мога да приема подобен тип "клюкарско поведение", още повече изразено на публично място, каквото са демонстрирали някои студенти из страниците на форума. :D

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2009, 23:26 
S.P.Q.R.
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Това, че преподавателите трябва да се уважават е напълно вярно и естествено. :!:
От друга страна всеки има свободата на словото да изразява свои мнения, виждания, дори и клюки , без това да накърнява достойнството другиму, разбира се.От тази гледна точка темата е по-скоро предупреждение да не се обиждат преподаватели или да им се уронва престижа, а не да не се коментират изобщо. :wink:

See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Коментирането на преподаватели: препоръки (моля прочетет
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2010, 13:50 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Привет,
Особено приятно ми става,когато някой реши да ме учи на нещо.Мили ми Лорд, не те познавам, не знам кой си, но с какво си по-различен от нас, че да даваш акъл? Не сме ли достатъчно големи вече, та сами да формираме мнение и поведение в обществото...
За нещата, който си написал - правилата ти по-скоро опират до възпитание, но не мислиш ли,че в голяма степен са в нарушение на свободата на словото и прикриват реалните слабости на преподавателите ни ? Това овцедушие всъщност е в основата на субективизма, а него определено го има в СУ. Какво те притеснява да споменеш, че другаря Дачев е любител на чашката, другаря Близнашки толерира определен пол или факта, че в изпитите на 2та потока има огромна разлика ( НП ) ... Истината си е истина, дори и да не я напишеш в този форум, митовете и легентиде се носят из коридорите на СУ и рано или късно стигат до ушите на преподавателите..Биеш ми на даскалски протекционизъм.. Айде със здраве ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Моля, прочетете това, ако Ви хареса...

в Любов, романтика...

uni

10

1656

10 Май 2008, 00:18

Curseyou Преглежда последните мнения