black_lady написа:
Айде да направим темата поне 10 страници

Ама вече толкова неща те питах, че...
1. Изброй компютърните игри, по които си изгубил най-много време досега.
Поредиците Total War , Heroes, Disciples и Pro Evolution Soccer 2. Любов от пръв поглед или любов след първия секс?

И изобщо някое от тия любов ли е, при положение че при първото дори не познаваш човека?
Всички се чудят що е любов .. но всички знаят, че Е, когато им се случи .. достатъчно ясен ли бях ?

След първия секс нищо не се случва.. влечението/любовта или я има преди това или не ..
3. Колко далеч си готов да стигнеш, за да подкрепиш приятел в беда, когато въпросният приятел си я е докарал заслужено?
Тука пиша едно голямо ЗАВИСИ .. всички приказки биха били еднакво верни или грешни в зависимост от конкретната ситуация4. Какво ще направиш, ако си имаш сериозна приятелка, а някой тип доста нагло я сваля пред теб?
Ако не го напляска тя ще го напляскам аз
5. Имаш ли близки приятели чалгари? Изобщо според теб това каква музика слуша човек има ли някакво определящо значение за това какъв е?
Имам да.. но не са много .. даже малцина .. даже .. трима човека не знам да има..
Е музиката си е до личен избор.. относно чалгата в повечето случаи (наблягам на повечето не на всички) я слушат хора, които не чаткат други езици и фактически нямат достъп до друга музика, за да избират.. прост народ слуша проста музика
6. Дискриминираш ли хората по някакви признаци?
Интелект, себеуважение, желание за работа и усъвършенстване (неща, които едно "специално" малцинство в България не познава
)7. Вярваш ли, че може да има истинско и трайно приятелство между момче и момиче?
Да разбира се .. защо да няма ? 8. Колко важно точно е за теб семейството?
Важно е до една граница, която не бива да се прекрачва .. не желая да ми се бъркат в делата без сам да съм питал някой.. ако ще и от семейството да са .. 9. Каза, че гледаш в бъдещето по-далеч отколкото повечето хора. Какво точно виждаш в своето бъдеще?
Прави разлика между това , което трябва аз да направя, и това, което ще се случи по принцип .. не предсказвам бъдещето все пак
10. Кои са най-странните места, които ти се е искало да посетиш?
Какво визираш под странно място ?!? .. Вилата на Хю Хефнър ?
Бонус въпрос 11: Мразиш ли ме след всички тия 975486584 въпроса?
Ноуп