|
Имало една жена, която била много ненаситна и само секс искала. Веднъж мъжът и отишъл командировка и тя веднага звъннала на любовника си. Дошъл той, правили секс, но нещеш ли се позвъняло на вратата! Какво да прави жената казала на любовника си: -Бързо скачай в този чу...вал и на терасата! Така и станало. Отворила жената вратата и гледа нейно старо гадже, което разбрало, че мъжа и е командировка и дошъл да се позабавляват. Тъкмо приключвали когато се позвъняло на вратата отново. Жената пак се извикала: -Скачай в този чувал и на терасата! Отворила тя вратата, гледа съседа. Поканила го да влезе и нещеш ли се озовали в леглото. Тъкмо когато той обувал панталона си когато отново се позвъняло на вратата. Тя наглузила чувал на главата на съседа си и го изкарала на терасата. Отворила вратата и гледа мъжа и! -Защо си гола, жено!? - попитал съпруга. -Ами бях под душа до сега. -А какви са тези чували на терасата? -Ами мама прати малко зимнина. Отишъл мъжът, подритнал първият чувал и се чуло: -Кудкудяаак! -Ооо маминка пилешко е пратила! Подритнал втория, чуло се: -Грух! -Ооо маминка и свинско е изпратила! Подритнал третия, нищо! Учуден мъжът го ритнал отново и пак нищо. Ритнал го трети път а от вътре се чуло: -Аз съм картофи бе педерас!
Петнадесетгодишен отива в аптека и иска презерватив. Аптекарят хвърля към младока възмутен поглед. - Ще вечерям в дома на приятелката ми - оправдава се момчето - и никога не се знае, току виж, стане заварката. Аптекарят връчва презерватива на подрастващия, той плаща и ...тръгва. След пет минути отново е там и иска още един презерватив. - Сетих се, че... Вижте повече братовчедката на приятелката ми ще бъде там, а е много красива! Може да се заинтересува от мен мисля, че е по-добре да съм запасен! Младият човек туря в джоба втория презерватив и тръгва. Връща се на часа. - Знаете ли, господине! Обмислих и реших, че ще е по-хубаво да взема още един. Чух, че майка й харесвала млади момчета и кой знае дали няма да се заинтересува от мен. На вечерята у приятелката край масата е събрано цялото семейство, момчето зъб не обелва. По някое време девойката подшушва на госта: - Ама, мили! Ти дума не продума! Не знаех, че си толкова срамежлив! - Аз пък не знаех, че баща ти е аптекар!
"Петък е, петък е, петък е, петък е" ужасено крещеше черният дроб
"Геврече! Геврече" викаха децата без да знаят, че това е житената питка и че тя е смъртно ранена.
Каква е приликата между пастета и жената? Един отваря - всички намазват
Един охлюв чете вестник и пита жена си: - Абе, скъпа, чудя се - как може къщите да са недвижими имоти!
Два червея си говорят: - Леле, гледай - групов секс! - Какъв групов секс, бе! Това са спагети!
Каквото посееш - това и ще пушиш.
Каква е разликата между адвоката и пиявицата? Пиявицата спира да смуче, когато жертвата умре.
Какво може да е по-хубаво от жената? Нейната приятелка.
_________________ По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
|