Дата и час: 22 Яну 2026, 18:54

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Как може да бъде разрешен въпросът с бездомните кучета?
С безболезнена смърт. 41%  41%  [ 7 ]
С кастрация и обезпаразитяване. 29%  29%  [ 5 ]
Със създаване на специални пансиони. 24%  24%  [ 4 ]
Какво против животинките, не ми пречат. 6%  6%  [ 1 ]
Вече съм изпранил(а) 3 поколения кученца зад блока. 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 17
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2006, 13:37 
Писаружяк
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Raya_Alexandra написа:
iliyan написа:
Тема: Бездомните кучета в столицата

пост:
nightwish написа:
Алекс,имаш ли представа какви мерки са предприети срещу бездомните кучета в Бургас?

Няма да коментирам, сетете се :D :D :D

Трябва да оцениш благородството на nightwish, която търси начина, по който сме се справили с проблема в Бургас и по който може да се справите и вие... с Бездомните кучета в столицата. :wink:

Именно това ми беше идеята.Щом нашият град няма подобен проблем,значи е намерено правилното решение,което можи да послужи и на софиянци.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2006, 13:40 
Вазов
Аватар

Цитат:
изпранил(а)

:lol: :lol:
естествено, че е буквена грешка - изХранил. Рано-рано не пиша много правилно.Пък по принцип на шопски диалект не говоря.

:wink:

No more turning away?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2006, 15:07 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Wisp написа:
Трябва да ги приспят. И аз обичам животните, ама хората ги обичам повече :) . Сега ще ми се навъдят разни любители да обесняват как кучетата не били виновни и как не хапели и не нападали хората. Не ми говорете глупости, в моя квартал има 4-5 ГЛУТНИЦИ. Това е безобразие, почнали са да ръмжат и да лаят не само по други кучета, но и по хора. Трябва да се разкарат. Сори, тъжно, но факт!

именно, то понякога си е опасно за човешкия живот, особено през зимата, когато са озверели от глад и студ и се събират на глутници...

п.п. основен проблем на кастрацията е, че постоянно се появяват нови бездомни кучета - на някой му писнало от домашния любимец и айде хоп! - на улицата! и после тия хора точно да ми обясняват за любовта към животните :twisted:... миналата година в Студград точно едното нападнато момиче беше изпохапано от далматинец, и т.н. - случаи много. точно затова проблемът не е в кастрацията, защото новите екземпляри са си съвзем здрави и "репродуктивоспособни" (не знам дали има такава дума, не ми се смейте :roll:)... абе като на запад - прибират ги, и ако до определен брой дни, никой не ги потърси... ces't la vie (не знам дали го написах правилно, ама разчитам и за него да не ми се смеете :roll:)!

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2006, 19:01 
Легендарен флуудър
Аватар

в пансиони и да се дават на гражданите да ги гледат, колкото до справянето:
какво справяне в столицата очаквате при положение че "грижовни" лапета най-редовно свалят нашийниците на кастрираните и ги слагат на здравите кучета, после котило след котило кучета, в Дружба по едно време тичаха на по стада от 20тина, в Младост и Гео Милев има местности където хората не минават много много... :)

Иначе не ми пречат, стига кротко да си лежат, ама при положение че имам сума панталони и раници нахапани от тях....хмммм

п.с. аз не ги предизвиквам, само имам фобия :evil: а те що нямат уважение към мене а?

Но Найти ако намери начин да решиме проблема им много ще й се радвам :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2